IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъжът ми качил в Youtube видео как се готви пиян квас. А ето и коментарите на хората, опитали неговата рецепта. Прочетох ги и плаках...
    1. Прекрасен квас! Пих една чаша, а надрисках три! Ето откъде идва материята - от кваса!
    2. Приготвих квас по авторската рецепта, пробвах го. 15 минути по-късно усетих тътен в стомаха, забързах се към тоалетната, имах време мислех си... тъкмо седнах и се чу пращене, помислих, че задника ми се скъса, главата ми се завъртя, явно загубих съзнание за минута. Като ми се върна акъла, усещам топлина и стегнатост, разбрах, че съм забравил да сваля гащите. Те отидоха в прането, а аз не можах 2 часа да сляза от белия кон. А кваса е вкусен, благодаря на автора!
    3. Приготвих квас по ваша рецепта за мъжа ми, който остана сам в къщи през уикенда. Той вика, легнах на дивана, сложих лаптопа на коленете, почивам си, отпивайки квас. Усещам позив за пърдене. Сам съм в къщи, казвам си - няма от кого до се срамувам. Накратко - пръднах от душа и се насрах. Той казва, че това не се е случвало от детската градина. Много благодаря за топлите спомени от детството! Кваса е огън! Бих го препоръчала.
    4. Качих се в маршрутката за вилата. Пих квас преди да тръгна. По средата на пътя усетих болки в стомаха. Шофьорът спря. Втория път разбрах, че това ще е последната ми спирка, и слязох от микробуса с чантите. Вече не ми пукаше за абсолютно нищо. Само дето този квас се обаждаше на всеки 10 минути. В резултат на това, останалите 8 километра до вилата изминах за 8 часа. Нямах нужда от нищо друго. Квасът е вкусен, одобрявам!
    5. Вече месец пия само този квас. Вкусът е добър, но стомаха дрънка като ядрен реактор. За това време свалих 40 килограма. И вкусно, и здравословно. Само дето по 6 часа на ден съм прикован към тоалетната като роб на галера. Препоръчвам ви.
    6. Реших да изненадам приятелите си, и направих квас по вашата рецепта. Отидохме на вилата. Приготвихме си барбекю. Пихме от вашия квас. Цялата компания се подриска, а тоалетната само една! Майната им на всички легла, на оранжерията, в банята и сауната е страшно да се влезе...
    Last edited by Kildirim_Bei; 23.10.2022, 19:48.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Click image for larger version

Name:	radio-erevan.jpg
Views:	1
Size:	53.6 КБ
ID:	3980532

Коментар

Name:	tank.jpg
Size:	31.1 КБ
ID:	3980468

Коментар

• https://www.youtube.com/shorts/LWhrH55sYno

Коментар

• Мили момичета, спрете да харчите състояние за козметика!
            Накрая всичко се свежда до-"Страшен задник имаш"!

Коментар

• КОГАТО СЕ ЗАПОЗНАВАМ С НЯКОГО...ПОМНЯ САМО МОЕТО ИМЕ

Коментар

• Питат столетник:
                - Как доживяхте до тая възраст?
                - С много мъки ... Цял живот се мъча да спра пиенето, цигарите и жените.

Коментар

• Малко практическа граматика – пълен и непълен член. Граматиката, за разлика от мъжа, има два члена – пълен и непълен или както би се изразил Титанът на родната мисъл – Божинката:“ПълниЯТ член е като непълниЯ член, само че е пълен.“Пълен член имаме тогава, когато субектът, за когото въпросният член е прикрепен, извършва действието, за което се говори в изречението. Пример: ГолемиЯТ му член ѝ видя сметката. Тук членът се е проявил като виждач на сметки, следователно е пълен. (Или поне е бил до момента на виждането на въпросната сметка.)Непълен член имаме тогава, когато субектът се мота из изречението, ама не извършва действието, за което се говори. Пример:Тя видя сметката на големиЯ му член. Тук членът, àко че участва у далаверата, е пасивен и не той извършва действието, което тутакси го прави непълен. Значи, ако и от това обяснение с членове за пълниЯ и непълниЯ член не сте разбрали нищо, очевидно за никакъв член не ставате.

Коментар

Name:	3kufteta.jpg
Size:	34.9 КБ
ID:	3979743

Коментар

• - Ти разбра ли? Катя отива да учи пиано в Италия!
                      - И откъде толкова пари?!?
                      - Събрахме ги на събрание на входа - то вече не се търпеше...

Коментар

• - Скъпа, кога си имала най-добрият секс в живота си?
                        - Помниш ли денят, в който се запознахме?
                        - Да!
                        - Е, беше седмица преди това...

Коментар

• - Един кебап по полицейски.
                          - В смисъл, как?
                          - Друсан, бе, друсан!

Коментар

• Когато канеха руският посланик в парламента такива излагания нямаше.
                            Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

Name:	kriza.jpg
Size:	37.9 КБ
ID:	3979302

Коментар

• - Една шкембе чорба и две филии хляб.
                                - Нямаме хляб на филии, имаме само на питки.
                                - Е, щом има само напитки, дай една ракия.

Коментар

Working...
                                X