Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗащото продукта е готин. И ефективността му не е нулева за мен. Готин е но само като идея. И това не може да се патентова. Наскоро разговарях с директор на голяма международна компания в сферата. Хората това го правят откак се помнят. А иначе идеята е ефективна. Качествата на точно неговия продукт не са ми известни. Веднъж се разходих напразно а аз по два пъти не се разхождам. Принцип
2.Пропускаш някои неща. Къде от младост и припряност, къде от това, че не си запознат. И, после, почти по детски, абсолютизираш.
3. Преиграваш. Не знам, какво и дали си „патентовал” но, аз „съм в занаята” от 2002-ра. И, вече имам излезли 3/три/ защитни документа, като идват още 6 (охвърлените не ги броя). Та, от трите последният, е за „внука” на онова, дето ти така и не видя, и е точно за баня, ама да къртят готово, и то в мащабите, които някой щеше да „накара колегите от Албена”, не се налага. Точно бизнес принципите, за които говориш. И много, много повече /с пъти/ икономически ефект за крайния потребител.
Ама колкото - толкова. Ще се справя.
Last edited by X_Y; 19.05.2018, 11:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да бе, аз съм виновен.
Темата се изчерпа, а и модитата добавиха своя фундаментален принос.
Форума има нужда от освежаване. Подобни теми са добре дошли, иначе само се дърляме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
За него не знам какъв инженер е, обаче, ти тази вечер се прояви като истински фараон и последен “загроби” като в древна египетска гробница старата соц. - кап. тема. Трябва да ти се признае имаш стил на фараон
Темата се изчерпа, а и модитата добавиха своя фундаментален принос.
Форума има нужда от освежаване. Подобни теми са добре дошли, иначе само се дърлямеНе спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
За него не знам какъв инженер е, обаче, ти тази вечер се прояви като истински фараон и последен “загроби” като в древна египетска гробница старата соц. - кап. тема. Трябва да ти се признае имаш стил на фараонАма то тя си беше изчерпана. Бяхме зациклили вече. И въпреки това аз съм доволен. Мисля че много хора почнаха да разбират че няма разлика между социализъм и комунизъм и че дори и да имаше разлика, тя не е свързана с икономическия растеж
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМалии, май и ти си инженер колкото и той?
За Фурие чувал ли си?
Коментар
-
Малии, май и ти си инженер колкото и той?
За Фурие чувал ли си?Добрият бригадир взема акъл и от общака. А ти познаваш ли ме, за да знаеш какво знам? За Фурие е чувал дори и най-некадърния инженер. Ако не беше чувал е нямало как да завърши. Не само че знам ами имам такова чудо и си го ползвам от години. Пак казвам, че на Тодор не съм го виждал, но принципно устройството работи. Проблемите в подобен род устройства са от съвсем друг характер. Но това не е темата или поне не ми се разговаря на тази тема. Приеми че не знам и да приключваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Не ми трябва да чета за да знам че е ефективно. Все пак съм завършил две инженерни специалности. Ето го и второто правило на успеха. Не чети а мисли. То всичко пише, както и обратното. А иначе дори и Тодор не знае основната полза от економайзера. Поне не го е написал никъде ако го знае.
За Фурие чувал ли си?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеТемата е обречена на неуспех. Да спориш с българи конструктивно е като да водиш преговори с някое племе в Африка или некъв диктатор. Всички са прави,всички знаят и всички ти скачат като изразиш критика. Отписал съм всякакви инциативи в бг. Форума го използвам да ударя някоя псувня на император или да покажа нестандартно мислене, ама да говоря за успех и щастие тук. Omg
https://www.youtube.com/watch?v=YKy4riaOBMk
Коментар
-
То има цяла тема за това. Там е доказано с формули от топлотехниката какъв е ефекта. Точно 0. Нула.
Но като ви мързи да четете е така.
Добре поне че не си се вързал. Каквато и да е причината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Защото продукта е готин. И ефективността му не е нулева за мен. Готин е но само като идея. И това не може да се патентова. Наскоро разговарях с директор на голяма международна компания в сферата. Хората това го правят откак се помнят. А иначе идеята е ефективна. Качествата на точно неговия продукт не са ми известни. Веднъж се разходих напразно а аз по два пъти не се разхождам. Принцип
Но като ви мързи да четете е така.
Добре поне че не си се вързал. Каквато и да е причината.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Темата е обречена на неуспех. Да спориш с българи конструктивно е като да водиш преговори с някое племе в Африка или некъв диктатор. Всички са прави,всички знаят и всички ти скачат като изразиш критика. Отписал съм всякакви инциативи в бг. Форума го използвам да ударя някоя псувня на император или да покажа нестандартно мислене, ама да говоря за успех и щастие тук. Omg
- 3 Харесвания
Коментар
-
Що го лъжеш сега че ще има успех?
Това нещо не само че е с нулева ефективност, ни и на всичкото отгоре ще иска още сто-двеста кинта да вложиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЩо го лъжеш сега че ще има успех?
Това нещо не само че е с нулева ефективност, ни и на всичкото отгоре ще иска още сто-двеста кинта да вложиш.
Коментар
Коментар