IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Selena2024
    replied
    Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не е така.Просто русоробите са по-гласовити и създават впечатление, че са по-многобройни,отколкото са в действителност.
    Абе има много. България щеше да дръпне много повече. А и много народ се изнесе. Още 50 години, за да се прочисти атмосферата и ти ако отвън ни оставят на мира. Сложно.

Напиши коментар:

• mirodes
    replied
    Първоначално изпратено от Selena2024

Значи не я броим. Въобще. Добро момче е Тошко. Малко му е промито мисленето уви. Недей сега така да се пениш на другарчето.

Приеми, ме сме малцинство сред зомбирано с години мнозинство. Бели врани.
    Не е така.Просто русоробите са по-гласовити и създават впечатление, че са по-многобройни,отколкото са в действителност.

Напиши коментар:

• Pyramid
    replied

Ако вадя достатъчно пари няма много да й пука. Тя и без това поддържа паралелна връзка.
    Я, чудеса. А разправя, чул-недочул, дивогии за съфорумците.

Полека с рогите, Козльо!

Напиши коментар:

• mirodes
    replied
    Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Няма всичко да му казваме де. Уф че си ми наивен
    Направо не знам какво да мисля. Моите хора в София, които са по на половин век ми разправят, че в София е пълно със загорели мадами ,било за секс, било за сериозна връзка и даже отклонявали предложения. А Евго постоянно дава за пример мъже,които не могат да си намерят жена в София.

Напиши коментар:

• Selena2024
    replied

Хайде сега. Да кажем,че като я видя не получавам ерекция. А и вече е над 50 години.
    Няма как да я пласираш на Евго,щото е омъжена.
    Няма всичко да му казваме де. Уф че си ми наивен

Напиши коментар:

Working...
X