Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
не съм дядо...Може и да съм част Господ...някога ще разберем...както и ти

не съм забелязал по специално отношение към жените между нас казано......както каза "Между другото и с мъжете се постъпва по абсолютно същия начин." . Няма никакво значение кой е новодошъл....едва ли някой следи кой е новодошъл и кой не.... Понеже не се познаваме в пълнотата си..като хора..което може и да е за добро.....единственното което познаваме и на което реагираме е изказано мнение по дадена теза.....и всеки изхожда в реакцията си единственно от това. Това по никакъв начин не характеризира даден човек - като човек изцяло. Щото не всеки може да е добър във всичко.....което не го прави некомпетентен. Аз затова винаги призовавам да не си правим генерални заключения за кой да е....спрямо казана реплика или мнение.
Например.....това че Имхотеп....говори глупости кат стане въпрос за русия и путин според мен....поради някакви негови причини квито и да е......той си знае...не означава че го игнорирам по друга тема нито пък съм си изградил някакво кой знае кво мнение за него. Дразни ме леко...също..че се заяжда и с Пирамид без особенна причина непрекъснато но кво да прая.....това е някакъв негов хумористичен предполагам стил...да се заяжда...ама като не му се връзваш много няма големи грижи

А относно репиката......"когато младо момиче се опита или да попита нещо или да влезе от любопитво веднага получава ред подигравки плюс отхвърляне" или пък "А някои млади жени се интересуват. Защо да не им се подаде ръка?"....ще ти кажа че първо, ако някой е добрял до форум да му се подава ръка.....е закъсал значително и има вероятно по големи проблеми от това....и второ в живота никой за нищо не ти е длъжен а камо ли във форум да очакваш някой да е длъжен да се отнася с теб внимателно при положение че единственното което знае за теб е дадена реплика. Всеки се зашитава сам...и създава образ с начина си на мислене и говорене....във форума и това е изцяло негова отговорност.
Не знам що се заиграваш с темата за отношението към жените....
Ако отида вероятно в бг мама....и там повечето са жени...дали трябва да отида и да им кажа колко лошо се отнасят с мъжете дет дават ъкъл кво мляко трябва да се дава на 6 месечно бебе.
едва ли някой подценява жените в кой да е бизнес.....в 21 век.
Коментар