Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНо ти не ми отговори на въпроса твоите родители вършеха ли такива неща.
Не бих си позволил да се намесвам в живота на пълнолетен човек, пряко волята му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАма защо всички този народ да ми се влачи вкъщи? Твоите деца у вас ли живеят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеС това лично разбиране голям успех ще пожънеш.
Минат годинките дъщеря ти довлече някой такъв иде на работа а той си доведе някоя пачавра.Last edited by Ender; 06.05.2020, 22:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЛичното ми разбиране е, че всеки може да влачи когото си поиска в собствения си дом, както и ти можеш да го правиш, без децата ти да ти държат сметка за това или да ти раздават шамари. Като цяло, жизнената ми позиция е базирана на ненамеса в живота на другите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стига да не изкалечиш нежната и крехка детска психика и да повредиш кармичен модел за десет следващи поколения. Ех, бай Пешо, Вие бяхте здраво и читаво поколение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ето тука се изложи яко.Да не си мислиш само че грозните не правят секс ?Ха ха ха има грозни дет като те хванат ще ти огънат ушите бе младеж.Ма ти май жена не си виждал ми се струва и ни баламосваш тука с разни фантасмагории и теории.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Мацката на Мъск е наркоманка и любителка странни сексуални практики. Тройки четворки и прочее геометрии. С една негърка имаше наскоро особен скандал в пресата. Както се вижда с просто око от съседни теми не от всяка жена и не от всеки мъж излиза свестен родител.
Кое е универсалното определение а качествен човек? Да изгражда себе си без да вреди на другите. Да създаде психически и физически здраво поколение. Да има някакъв морален кодекс. Няма ние да измислим топлата вода, а деградацията е лесен път. Това е отдаване само на желанията на тялото без мисъл, без воля, без цел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ето тука се изложи яко.Да не си мислиш само че грозните не правят секс ?Ха ха ха има грозни дет като те хванат ще ти огънат ушите бе младеж.Ма ти май жена не си виждал ми се струва и ни баламосваш тука с разни фантасмагории и теории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Щом си казала.Всички жени си приличат.Винаги ще предпочетат мачото пред скромният мъж.Както и всички мъже ще предпочетат красивата пред грозната жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защо реши че се подиграва.?
И аз не се хващам да се занимавам с ненормалници из улицата. То не че няма и из форума
Коментар
-
Да бе.То затова някои мъже са правили секс със стотици жени,други правят за пръв път на сватбата си,а някои остават и девствени цял живот.А познавам и мъж,който е правил секс и с над 1000 жени.Сервитьор е на Слънчев бряг от 40 години.И като визия не е нищо особено.А пък един друг на 35 години също няколко години беше сервитьор на Слънчев бряг ,висок,с мускулесто тяло и така й не беше забил някоя жена.
Аз също се смятам за мачо,ама има мъже,с които изобщо не мога да се меря.Ако тръгнем да сваляме една и съща жена със сигурност ще загубя.
Коментар
-
Няма такъв женски вариант.Щото жените само да щракнат с пръст и почти всеки мъж ще се навие да прави секс с тях.Едно списание веднъж направило експеримент-красива жена предложила на 100 мъже на улицата да правят секс.И получила 90 положителни отговори.След това красив мъж предложил секс на 100 жени на улицата.И получил 100 отрицателни отговори.Затова и женската,вярност толкова се цени,а мъжете свалячи са на голяма почит и легенди се носят за Казанова и Дон Жуан.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреди няколко години във форума имаше един страхотен ник КОСМОНАВТА..Много колоритен и все разказваше за живота си невероятни истории..Бай Стамен много ми напомня за него..На Селена и момичетата ще препоръчвам да не се дразнят , а да продължат да приемат разказите като литература ..Все пак това е анонимен форум и всеки може да си пише всякакви истории..Както казват - и да не е истина нещо, то може да звучи добре..
Коментар
-
жените са същите бройкаджийки - някои, както и мъжете.
Една ме покани на 6-ца ли бяхме на камбаните. Беше изненада от нейна страна. Даже не се и наредих за секс, стана ми тъпо, повече от това което мога да приема. Имаше още една на 20 метра дето бяха 2 коли - 10-на пишлегара.
Същата си се ожени, има си 2 деца и е супер щастлива с мъжа си. Даже не му и изневерява, или много яко се крие
А съм го правил на купон ама хапваш, пийваш и по някое време си задоволиш нагона, ама да чакаш на опашка .. баси унижението ми се видяНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар