If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Такива мъже могат да бъдат с много жени.Известността подлудява жените,а тоя не е и грозен.Трябва да е най-големият балък да не се възползва.
Това ,че си има гадже, не му пречи да изчука някоя сваляща му се красавица.Само импотентен не би се възползвал.
Между другото-ето пример за успял мъж.
Има и един друг фактор готина си е държавата. Да кажем, че жените цъфтим. Слънце, въздух и морска пяна ...
А тоя в момента е вица на Испания и е балък, щото си прецака кариерата доста. А мацката май нарочно го е направила.
Ма не четете внимателно колега! Изхвърлянето на грънци през терасата е само в юрисдикцията на законната съпруга. Останалите официални/неофициални, имат единственото право да се възхищават от алфа-мъжкаря.
Очевидно съм бил разконцентриран...Не съм внимавал в повествованието...
Такива мъже могат да бъдат с много жени.Известността подлудява жените,а тоя не е и грозен.Трябва да е най-големият балък да не се възползва.
Това ,че си има гадже, не му пречи да изчука някоя сваляща му се красавица.Само импотентен не би се възползвал.
Между другото-ето пример за успял мъж.
Значи: официалното гадже, в изблик на ревност - може - ама така - директно - да ти метне скъпата колекция от прозореца, ако нещо подуши... Нали знаеш какъв нюх имат дамите! Представи си, че колекционираш, кВо..., да кажем - китайски порцелан... и всеки Божи ден - си го лъскаш /порцелана, де!/... и ти призлява, като видиш как се мятат едни чинии през прозореца... КОЙ, това? Официалната, разбира се!
Ма не четете внимателно колега! Изхвърлянето на грънци през терасата е само в юрисдикцията на законната съпруга. Останалите официални/неофициални, имат единственото право да се възхищават от алфа-мъжкаря.
Когато броят е повече от едно, какво значение има кое е официално, кое неофициално и как ще се определят ?!
Хващаш ме неподготвен! Как да изляза от подобна ситуация?...
Чел съм мемоари... Значиии.... В някои от тях се твърди, че има много голямо значение, особено, ако си пристрастен към някои твои колекции... Нали знаеш какво е колекционерска страст!
Значи: официалното гадже, в изблик на ревност - може - ама така - директно - да ти метне скъпата колекция от прозореца, ако нещо подуши... Нали знаеш какъв нюх имат дамите! Представи си, че колекционираш, кВо..., да кажем - китайски порцелан... и всеки Божи ден - си го лъскаш /порцелана, де!/... и ти призлява, като видиш как се мятат едни чинии през прозореца... КОЙ, това? Официалната, разбира се!
Това само съм го чел! Редно е да потърсим и второТО мнение, което потвърждава тезата. Затова ми е интересно, КОЯ е официалната! Тя е особена, със специфични правомощия!
Малко да развеселим атмосферата. Ето какво прави един испански журналист докато чете проповеди за карантината и извънредното положение. Тази отзад вляво не е официалното му гадже .
Малко да развеселим атмосферата. Ето какво прави един испански журналист докато чете проповеди за карантината и извънредното положение. Тази отзад вляво не е официалното му гадже .
Коментар