IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Предполагам, че не са. Поне нямам информация. Но това няма никакво значение...
    Не бих си позволил да се намесвам в живота на пълнолетен човек, пряко волята му.
    Щом предполагаш значи пред теб и в къщи не са правили такива простотии.Дано наистина да не са правили и навън от дома.Когато деянията на пълнолетния човек застрашават живота и възпитанието на малолетен човек трябва да се вземат крути мерки.Децата порастват и тия неща оставят в съзнанието им.Дори и пълнолетен не приемам такива простотии...Аз не мога да забраня родителите си да вършат простотии но мога повече да не ги видя до края на животът ми или на техния.Щом са избрали да слугуват на половите си органи да не се чудят защо съм ги зачеркнамл от живота си.Освен личния интерес има и интерес на други хора....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
      Но ти не ми отговори на въпроса твоите родители вършеха ли такива неща.
      Предполагам, че не са. Поне нямам информация. Но това няма никакво значение...
      Не бих си позволил да се намесвам в живота на пълнолетен човек, пряко волята му.

Коментар

Ама защо всички този народ да ми се влачи вкъщи? Твоите деца у вас ли живеят?
        Моите не живеят у нас.Но на много хора децата цивеят с тях щото няма къде.Но ти не ми отговори на въпроса твоите родители вършеха ли такива неща.

Коментар

С това лично разбиране голям успех ще пожънеш.

Минат годинките дъщеря ти довлече някой такъв иде на работа а той си доведе някоя пачавра.
          Ама защо всичкия този народ да ми се влачи вкъщи? Твоите деца у вас ли живеят?
          Last edited by Ender; 06.05.2020, 22:03.

Коментар

Личното ми разбиране е, че всеки може да влачи когото си поиска в собствения си дом, както и ти можеш да го правиш, без децата ти да ти държат сметка за това или да ти раздават шамари. Като цяло, жизнената ми позиция е базирана на ненамеса в живота на другите.
            С това лично разбиране голям успех ще пожънеш.Пробвай влачи всякакви дома давай пример на децата ти.После те като порастнат а ти остарееш ще си го получиш..Природата си знае работата и такива много хубаво им отсипва...А ние се питаме откъде се вземат такива хора???Като искаш да ходиш с тая с оная не създавай семейство не създавай деца.Жена ти не ти е род ама децата са ти.Щото са от Бог.Изоставиш ли ги или пък вършиш такива неща идва време и ще си платиш...Създадеш ли деца отговорен си за тяхното отглеждане и възпитание.Минат годинките дъщеря ти довлече някой такъв иде на работа а той си доведе някоя пачавра.Ти ще гледаш на парцали и ще питаш защо това ми се случва???Опичайте си акъла и не вършете глупости.Не слугувайте на пишките си и на дебелото черво....

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Стига да не изкалечиш нежната и крехка детска психика и да повредиш кармичен модел за десет следващи поколения. Ех, бай Пешо, Вие бяхте здраво и читаво поколение.
              И отгледахме здрави и читави деца които сега ни радват и оценяват какво сме направили за тях.Няма по важно нещо на тоя свят от семейството и децата.

Коментар

Ето тука се изложи яко.Да не си мислиш само че грозните не правят секс ?Ха ха ха има грозни дет като те хванат ще ти огънат ушите бе младеж.Ма ти май жена не си виждал ми се струва и ни баламосваш тука с разни фантасмагории и теории.
                ама те по грозничките-НОРМАЛНИ повече секс правят. Красивите само фасони и изпускат секс-а от надувки
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Мацката на Мъск е наркоманка и любителка странни сексуални практики. Тройки четворки и прочее геометрии. С една негърка имаше наскоро особен скандал в пресата. Както се вижда с просто око от съседни теми не от всяка жена и не от всеки мъж излиза свестен родител.

Кое е универсалното определение а качествен човек? Да изгражда себе си без да вреди на другите. Да създаде психически и физически здраво поколение. Да има някакъв морален кодекс. Няма ние да измислим топлата вода, а деградацията е лесен път. Това е отдаване само на желанията на тялото без мисъл, без воля, без цел.
                  Ми то на такъв измамник и мошеник като тоя каква да е жена му

Коментар

Ето тука се изложи яко.Да не си мислиш само че грозните не правят секс ?Ха ха ха има грозни дет като те хванат ще ти огънат ушите бе младеж.Ма ти май жена не си виждал ми се струва и ни баламосваш тука с разни фантасмагории и теории.
                    Абе що не духаш супата и да престанеш да се занимаваш с мен.Уверявам те,че нищо от това,което пиша ,не е предназначено за теб.Ти за мен си господин Никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха.Щом си казала.Всички жени си приличат.Винаги ще предпочетат мачото пред скромният мъж.Както и всички мъже ще предпочетат красивата пред грозната жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Защо реши че се подиграва.?
                        И аз не се хващам да се занимавам с ненормалници из улицата. То не че няма и из форума
                        Хайде сега.Не съм написал,че са искали да правят секс на улицата,а че са срещнати 100 случайни мъже,съответно жени на улицата.

Коментар

Да бе.То затова някои мъже са правили секс със стотици жени,други правят за пръв път на сватбата си,а някои остават и девствени цял живот.А познавам и мъж,който е правил секс и с над 1000 жени.Сервитьор е на Слънчев бряг от 40 години.И като визия не е нищо особено.А пък един друг на 35 години също няколко години беше сервитьор на Слънчев бряг ,висок,с мускулесто тяло и така й не беше забил някоя жена.
                          Аз също се смятам за мачо,ама има мъже,с които изобщо не мога да се меря.Ако тръгнем да сваляме една и съща жена със сигурност ще загубя.
                          Мнофо се фалят тия твои познати бе отде ги намираш такива.Правил секс с 1000 жени да не са чекии

Коментар

Няма такъв женски вариант.Щото жените само да щракнат с пръст и почти всеки мъж ще се навие да прави секс с тях.Едно списание веднъж направило експеримент-красива жена предложила на 100 мъже на улицата да правят секс.И получила 90 положителни отговори.След това красив мъж предложил секс на 100 жени на улицата.И получил 100 отрицателни отговори.Затова и женската,вярност толкова се цени,а мъжете свалячи са на голяма почит и легенди се носят за Казанова и Дон Жуан.
                            Все пак са се намерили и 10 нормални мъже.Ба си да аз да не си гледам оная работа в кочина та да я завирам навсякъде.Женската красота и умението да се прави секс не са в пряка връзка.Една жена може да е много хубава и дори да не ти го вдигне а и по лошо с готов да идеш като си отвори устата да спадне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Преди няколко години във форума имаше един страхотен ник КОСМОНАВТА..Много колоритен и все разказваше за живота си невероятни истории..Бай Стамен много ми напомня за него..На Селена и момичетата ще препоръчвам да не се дразнят , а да продължат да приемат разказите като литература ..Все пак това е анонимен форум и всеки може да си пише всякакви истории..Както казват - и да не е истина нещо, то може да звучи добре..
                              Байчо не дефекира и не повръща като космонаФта

Коментар

• жените са същите бройкаджийки - някои, както и мъжете.
                                Една ме покани на 6-ца ли бяхме на камбаните. Беше изненада от нейна страна . Даже не се и наредих за секс, стана ми тъпо, повече от това което мога да приема. Имаше още една на 20 метра дето бяха 2 коли - 10-на пишлегара.
                                Същата си се ожени, има си 2 деца и е супер щастлива с мъжа си. Даже не му и изневерява, или много яко се крие
                                А съм го правил на купон ама хапваш, пийваш и по някое време си задоволиш нагона, ама да чакаш на опашка .. баси унижението ми се видя
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X