Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Теб пък - как да те разбирам... /трябваше да не пиша/, ама - като гледам как някои "трактористи" яхнаха идеята...
И, не, че бях далеч от подобна теза - че винаги ще има смесване на двете теми... и дори щях да пиша в тая насока, но ставаше дълго, а исках само за щъркелите..., как понякога се бъзикаме с тях...
Е, кВо стана сега? Някакъв тракторист се бил събудил в "страхотно върхово настроение"..., ама нищо друго не му се случило откъм... ерекция... /както винаги/... , прочел това-онова - и решил, че и така друго не /му/ става - значи е точно в кондицията да прави .. партия! Ама - разбира се - партия ще правим!
Я да видим сега, КОЙ е наоколо, какви интереси има, а и защо - не проявява интерес!
..........................................
И сега - по темата: "аполитична съм, ама - след известно време..."
Това трябва да е мнението на адвоката... Така де, ама и иначе...

Това, дамите - все с олимпийското си спокойствие... А аз - щях да го изритам: КОЙ СИ ти, ве! Ти ли, сульо - ще изразяваш моето мнение! И, как го реши това - за 5-6 часа, че можеш да ме представляваш!

Ама - в действителност: абе - ще си миииииисля!
И, защо ще мислиш? Някакви материални облаги ли може да излязат на хоризонта..., или - морални? А, ти, самата - не си ли разбрала кои са стимулите пред теб, за да живееш и какво са ангажиментите ти в тая посока? Всичко друго е, за да те набута някой в своята схема, след което ти казва ежедневно "абе, я да те видя, ще можеш ли да духнеш тая... супа..."

.............................................
Сега, нещо по-сериозно... Имам морални стимули, за да пиша /след като казах, че няма да пиша тук/... Морални са, а не материални, защото...
Всеки бачкатор има своите - именно морални стимули, когато бачка своята работа. Защо са морални? Защото работодателите обикновено не му плащат... Ето, тук също има работодатели: те наемат добър изпълнител, който им носи пари /материални стимули/, а в същото време - заплащането на добрият изпълнител минава в графата морални стимули...

В тая връзка, Селена - обещавам за теб материален стимул /% от сделката/, ако ми намериш в "твоята" Испания - работа за тракторист /оране, фрезоване - дисковане/ и една квартирка - ама като за САМ човек... За преводач мога да предвидя друг %, разбира се...

Та, ето това са моралните ми причини, за да пиша, след като обявих, че спирам /морални, защото зная, че - ако и да съм добър изпълнител - заплащането ще е ..., айде да не говорим.../

Все пак: не те насилвам с нищо. Пандемия, това - онова... Ако - то...

/докато мислиш за политическа кариера в някаква измислена тая нощ "партия" - можеш да свършиш и нещо по-полезно..., било то, съсредоточено в другата част на Испания..., знаем, че няма да е на площада в столицата..., а и всичко си е хипотетично, но все пак - по-реално от "партийната" службица... /

Коментар