IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Не видях, че си добавил .Мерси

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

      Сега и професионалист по изневери ме изкарахте.
      Какво ли още има да чуя в този форум...

      Що се учудваш ? Обикновено , околните те "познават" по-добре , отколкото сам себе си .
      Макар и несъгласен с етикета, ще е интересен коментарът ти , по съществото на поста и , който не си ти .

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
        Та да дойдем на твоя въпрос защо 80% от жените изневеряват. Най-простичкият отговор би бил: ами защото могат. Имат пари, т.е. материална власт, няма го стягащият “корсет” на патриархата, и хоп ...

        После защо и двата пола изневеряват и то бая по равно е другият голям въпрос. Според мен отговорът се крие в комбинацията от лични ценностни системи и неудовлетворени нужди страна от съответния партньор.

        Имаме си професионалист в темата Ендър, нека и той да каже нещо по въпроса.
        Сега и професионалист по изневери ме изкарахте.
        Какво ли още има да чуя в този форум...

        П.С. Като цяло не виждам проблем в изневярата. Щом нещо се е случило, значи е имало причини и предпоставки да се случи. Всеки прави своя избор и не бива да съдим другите. Още по-малко да ги бием или влачим за косите, както предлага Бай Пауър.
        Last edited by Ender; 06.05.2020, 16:35.

        Коментар


        • Определението за изневяра е най- общо , нарушение на вярата в принципи , идеали и т.н. Та , не виждам много смисъл в това , когато чуете думата /изневяра/ , да мислите непременно за секс и рога .
          Както битува популярното мнение , че нищо в секса не е забранено , грозно и т.н., стига всички участници да са ок , така не смятам , че ако човек следва /не изневерява/ на принципите си , любовта си и т.н. , имаа изневяра , дори те да не са приети от обществото . Обществото се състои от отделни индивиди .
          Пример е моят приятел с трите жени вкъщи . Той НЕ изневерява . Всички са доволни-той и те . Обществото го съди . Що ?
          Той не налага . И не пречи . Просто живее според себе си .

          пп. Представих си той, ако беше жена с харем от трима мъже .... Малииииии
          Last edited by Lelq; 06.05.2020, 16:32.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

            Засягаш изключително интересен феномен. Празнотата, която следва след като старата патриархална структура рухва и няма нов действащ модел, който да е достатъчно добре утвърден. Към това прибави и общество, в което всички груби материални нужди са вече задоволени и то може да си позволи лукса да е инфантилно и капризно. Към това прибави и динамиката на новите технологии, които мигновено и измамно задоволяват всичките ни нужди. Кой би устоял на спциалните мрежи за контакт между женени например?

            Можем да си поговорим надълго по темата, а тя е свързана и с успеха ни като индивиди.

            Та да дойдем на твоя въпрос защо 80% от жените изневеряват. Най-простичкият отговор би бил: ами защото могат. Имат пари, т.е. материална власт, няма го стягащият “корсет” на патриархата, и хоп ...

            После защо и двата пола изневеряват и то бая по равно е другият голям въпрос. Според мен отговорът се крие в комбинацията от лични ценностни системи и неудовлетворени нужди страна от съответния партньор.

            Имаме си професионалист в темата Ендър, нека и той да каже нещо по въпроса.

            Например, в случая на бай ти Стамен поне за мен е ясно пред какво сме изправени. Но да минем на общия случай обръщайки въпроса наопаки: кога не си изневеряват партньорите?

            Когато има солидна духовна, емоционална, физическа (пази Боже да няма химия) и интелектуална връзка.

            Липсва ли някой от горните компоненти следва изневярата. Сега има и една тъжна ковид 19 статистика. Много двойки са подложени на жесток икономически стрес и не всички издържат за жалост. Има и деца...сложно и тъжно, обаче ще има бум на разводите както при всяка криза.
            Какъв е смисъла да живееш с един човек и да му изневеряваш????Не го разбирам това...Да не говорим че това е майката на децата ти..Да и натресеш някоя болест и после проблеми???Това не е човешко.Ако жена ти или мъжът ти не те кефи кажи му го и се разделете ама да го лъжеш не го разбирам.То няма и да можеш да излъжеш щото скрито покрито няма рано или късно всичко излиза наяве...Идва и големият въпрос как децата ти ще те гледат в очите след като си тръгнал по курви???Слава на Бога че моите родители не са вуршили такива неща..Представям си примерно майка ми с някой хубавец дома още с влизането ще му дам три минути да се изнесе.След изтичането на трите минути ако не се е изнесъл го почвам.Толкова бой ще го бия че едва ли ще оживее а на мака ми ще и съобщя че вече съм сирак да не ме търси повече...Ако подобно нещо беше направил баща ми толкова бой щеше да отнесе той а курвата за косите и в барата...Ходите днеска с тоя утре с оня и искате здраве...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              Охо-колега юрист.Аз съм бивш адвокат,ама сега съм на друго поприще.
              По темата-не всяка връзка на млада жена с по-възрастен мъж е заради финансови причини.Имам познат,който на 53 години се ожени за жена с 28 години по-млада.Която е красива/а се оказала и девствена/-пък той не е заможен.Има деца от два предишни брака,а от последния има две деца.Наскоро пък един приятел на 46 години се разведе и си хвана приятелка с 25 години по-млада.Пича наистина е паралия,ама и гаджето било с доста богати родители,така че и в случая интересът няма да е само финансов.
              А и дори финансов да е -ами жените си търсят богати мъже.Няма нищо лошо в това.
              А по въпроса за разводите-дотам се стига,защото мъжете нямат авторитет пред жените.Има достатъчно примери на пропаднали мъже,чийто жени не ги напускат,защото им имат уважението.А по мои скромни наблюдения авторитет пред жените имат лошите момчета.Естествено понякога и тях ги изоставят жените им,ама в такива случаи те ги пребиват от бой и стават прекалено лоши.
              Рецепти няма. Просто разчупете мисленето си и допуснете и обратните варианти. Аз не съм нито за нито против, както каза и Киро животът е шарен и нашето мнение няма голямо значение .

              За разводите, значи голяма грешка е да се поставят всички жени или всички мъже под общ знаменател. Хората са много различни. Умните и емоционално стабилни жени с нормално самочувствие не харесват лошите момчета, те харесват успешните момчета. Има една тънка разлика. Аз например харесвам реализирани и психически устойчиви мъже.

              Боят към партньора говори за много низко ценностни ниво и за много ниско самочувствие. Това не е нормално при здрави отношения между половете. Между другото, не се споменава, но за жалост има и бити мъже.

              Поведението тип лошо момче за мен е признак на инфантилност. Поведението на мъж с няколко любовници и съпруга също указва на някакъв вид личностен проблем, а когато има и драстична разлика във възрастта независимо в коя посока поне за мен нещата не са уравновесени и могат да избухнат в даден момент. Сега много е индивидуално. По понятни чисто физиологически причини изневерява по-младият партньор. Справка Деми Мур и Аштън Къчър например.

              Има едно заболяване наречено нарцисизъм. То е вид отклонение. Развива се и при мъже и при жени. Тревожно е увеличението на нарцисистите в епохата на социални мрежи и липса на четене на достатъчно книги и изграждане на адекватна ценностна система.
              Last edited by Selena; 06.05.2020, 14:55.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
                Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                Не друг,а вие казахте,че младата съпруга щяла да изневери на по-възрастният си мъж.Така че това е ваше разсъждение,не на другиго.
                Доколкото имам 30 годишен опит с жените,ако са сексуално задоволени,те рядко биха изневерили.За разлика от мъжете,жените влагат чувства във връзките.
                Предлагам Ви да пренесем разговора в темата за успеха например. Тук не съм желана .


                Отговарям Ви тук на по-спокойна и некомплексирана неутрална територия. Това, че млада жена се жени по сметка след което изневерява не е мое “разсъждение”, а житейски факт, който наблюдавам в адвокатската си професия от дълги години натрупана практика.

                Хората и от двата пола са еднакво меркантилни прочее. Емпириката го доказва. Какво се променя в структурата на обществото, на западното общество през последните 40 години. Най-вече достъпът на жените до доходи. И оттам доминото се размества. Живеем в епоха на изравняване в икономически план. Оттам и натрупването на доста недоразумения и гневни представители на двата пола и взаимни обвинения.

                И сега, да се върнем на другия Ви въпрос: И ако мъжете ги задоволяват защо да им изневеряват?

                Тук, ще ме извините, отговорът се съдържа в самия въпрос. Има ли нужда от пояснения?
                Охо-колега юрист.Аз съм бивш адвокат,ама сега съм на друго поприще.
                По темата-не всяка връзка на млада жена с по-възрастен мъж е заради финансови причини.Имам познат,който на 53 години се ожени за жена с 28 години по-млада.Която е красива/а се оказала и девствена/-пък той не е заможен.Има деца от два предишни брака,а от последния има две деца.Наскоро пък един приятел на 46 години се разведе и си хвана приятелка с 25 години по-млада.Пича наистина е паралия,ама и гаджето било с доста богати родители,така че и в случая интересът няма да е само финансов.
                А и дори финансов да е -ами жените си търсят богати мъже.Няма нищо лошо в това.
                А по въпроса за разводите-дотам се стига,защото мъжете нямат авторитет пред жените.Има достатъчно примери на пропаднали мъже,чийто жени не ги напускат,защото им имат уважението.А по мои скромни наблюдения авторитет пред жените имат лошите момчета.Естествено понякога и тях ги изоставят жените им,ама в такива случаи те ги пребиват от бой и стават прекалено лоши.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Браво Селена, много умен и верен отговор.. Но има и друга гледна точка изследвания сочат, че вече 70..80 процента от жените са изневерява ли.. Значи е станало нормално и може би трябва да се приеме за нормално и за двата пола.. При статистика за над 50 процента разводи всичко си идва на мястото..проблема със задоволяването явно не е само сексуален..
                  Засягаш изключително интересен феномен. Празнотата, която следва след като старата патриархална структура рухва и няма нов действащ модел, който да е достатъчно добре утвърден. Към това прибави и общество, в което всички груби материални нужди са вече задоволени и то може да си позволи лукса да е инфантилно и капризно. Към това прибави и динамиката на новите технологии, които мигновено и измамно задоволяват всичките ни нужди. Кой би устоял на спциалните мрежи за контакт между женени например?

                  Можем да си поговорим надълго по темата, а тя е свързана и с успеха ни като индивиди.

                  Та да дойдем на твоя въпрос защо 80% от жените изневеряват. Най-простичкият отговор би бил: ами защото могат. Имат пари, т.е. материална власт, няма го стягащият “корсет” на патриархата, и хоп ...

                  После защо и двата пола изневеряват и то бая по равно е другият голям въпрос. Според мен отговорът се крие в комбинацията от лични ценностни системи и неудовлетворени нужди страна от съответния партньор.

                  Имаме си професионалист в темата Ендър, нека и той да каже нещо по въпроса.

                  Например, в случая на бай ти Стамен поне за мен е ясно пред какво сме изправени. Но да минем на общия случай обръщайки въпроса наопаки: кога не си изневеряват партньорите?

                  Когато има солидна духовна, емоционална, физическа (пази Боже да няма химия) и интелектуална връзка.

                  Липсва ли някой от горните компоненти следва изневярата. Сега има и една тъжна ковид 19 статистика. Много двойки са подложени на жесток икономически стрес и не всички издържат за жалост. Има и деца...сложно и тъжно, обаче ще има бум на разводите както при всяка криза.
                  Last edited by Selena; 06.05.2020, 14:39.

                  Коментар


                  • Браво Селена, много умен и верен отговор.. Но има и друга гледна точка изследвания сочат, че вече 70..80 процента от жените са изневерява ли.. Значи е станало нормално и може би трябва да се приеме за нормално и за двата пола.. При статистика за над 50 процента разводи всичко си идва на мястото..проблема със задоволяването явно не е само сексуален..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                      Не друг,а вие казахте,че младата съпруга щяла да изневери на по-възрастният си мъж.Така че това е ваше разсъждение,не на другиго.
                      Доколкото имам 30 годишен опит с жените,ако са сексуално задоволени,те рядко биха изневерили.За разлика от мъжете,жените влагат чувства във връзките.
                      Предлагам Ви да пренесем разговора в темата за успеха например. Тук не съм желана .


                      Отговарям Ви тук на по-спокойна и некомплексирана неутрална територия. Това, че млада жена се жени по сметка след което изневерява не е мое “разсъждение”, а житейски факт, който наблюдавам в адвокатската си професия от дълги години натрупана практика.

                      Хората и от двата пола са еднакво меркантилни прочее. Емпириката го доказва. Какво се променя в структурата на обществото, на западното общество през последните 40 години. Най-вече достъпът на жените до доходи. И оттам доминото се размества. Живеем в епоха на изравняване в икономически план. Оттам и натрупването на доста недоразумения и гневни представители на двата пола и взаимни обвинения.

                      И сега, да се върнем на другия Ви въпрос: И ако мъжете ги задоволяват защо да им изневеряват?

                      Тук, ще ме извините, отговорът се съдържа в самия въпрос. Има ли нужда от пояснения?
                      Last edited by Selena; 06.05.2020, 14:01.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
                        Дай да хвърля тука един изтрит пост, че не бил по темата, добре, че софтуерът го заповни:



                        Как ѝ ги поставят, като свещички ли? Ше требе да са миниатюрни, за да влязат по-лесно, мисля си... но не съм сигурен, жените знаете по-добре.

                        Кът си рекла пеницилин, замислих се за това, как хората се връщат към този полузабравен предтеча, щото по-новите антибиотици бактериите ги кльопат "на ура" и още искат, а и за това, че май никога не са ми поставяли пеницилин, макар и да съм съвременник на навлизането на антибиотиците у нас.
                        От там пък се сетих, че заради привикването към антибиотици хората се връщат към някои полузабравени процедури, като към тази на почистване и лекуване на упорити рани с ларвите на една от мухите-месарки (тези тлъстите, мазни и зелени мухи, бръмчат като Ил-18 в небето), които ядат само умрялата тъкан в раната, а живата не пипат, некрофилките му с некрофилки.
                        От там пък се сетих, как един приятел сам си произвеждаше бели червеи за риболов, оставяйки парче месо навънка да го оплюят месарките и да се завъдят ларви. И как той ни заведе на едно езеро с много накъдрен бряг и островчета (това далеч на север от тук), как наблягахме на веслата и колко приятно беше това лодката да пори водата под силата на мишците ти, и как синът, невръстно дете, почти хвана с тези бели червеи една около двукилограмова платика, но тя се откъсна от куката, май ни се озъби подигравателно във въздуха и тържествуващо плясна с опашка, скривайки се във водата.
                        Но имаше много комар и ми правеха задника на драмон, когато правех секс с жената в палатката. Децата на двете ни семейства си имаха своя палатка.

                        Ми така де, и аз да поофтопя, я.

                        Тук научаваме винаги нещо "в движение" - от дума на дума...

                        1. Това - с "озъбването" на платиката - е по-скоро метафорично казано /предполагам/, защото платиката не е хищна риба, за да ѝ "даде" Природата зъби... /това е несъществен момент в поста ти, но пояснявам, за да не заблудим някой младеж.../ Хищните риби имат зъбки, които "пропускат" почти само навътре... /и това е добре известен факт.../

                        2. По-съществен въпрос е тоя, с пеницилина... Не го казвам, за да се самолекувате, разбира се! Консултацията с опитен медик е задължителна! /според мен/...
                        Погледнах в Уикипедия - има снимка точно на моя случай: БУРСИТ на лакътя /моят беше на дясната ръка/ - преди около 15 години... Лекарката, която първо ме прегледа - много убедено предположи, че това се дължи на... работа с компютър. Прати ме на ортопед-хирург, който се оказа и син на бивш ортопед...
                        Лято, къс ръкав, влизам в кабинета на ортопеда и - още не съм затворил вратата зад себе си - тоя каза: "Имаш бурсит!" Веднага почна да пише рецептата..., като каза следното: "Много добре си постъпил, че си дошъл на време! В противен случай щях да ти режа ръката като краставица!"...
                        Доста поизтръпнах от тия думи... /разбираемо е/...

                        Предписа ми 10 инжекции - ПЕНИЦИЛИН! На ден - по една инжекция! Нищо друго. Разбира се, след като свърша инжекциите трябваше да отида на контролен преглед.

                        След 5-та или 6-та инжекция лакетът ми беше ОК, но свърших всичките 10. Оттогава не съм имал проблем в тая посока.
                        /В уикипедия чета, че се предписвали антибиотици..., но при мен не е ставало въпрос за такива/...

                        Здрави, прави, корави!
                        Last edited by безимeн; 30.04.2020, 23:21.

                        Коментар


                        • Дай да хвърля тука един изтрит пост, че не бил по темата, добре, че софтуерът го заповни:

                          Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Аз имам "близка среща от третия вид".
                          Моя подопечна се разболя в края на февруари от двустранна пневмония. Лекува се у дома, като всеки ден ходеше до близката й поликлиника, за да и поставят инжекции с пеницилин.
                          Как ѝ ги поставят, като свещички ли? Ше требе да са миниатюрни, за да влязат по-лесно, мисля си... но не съм сигурен, жените знаете по-добре.

                          Кът си рекла пеницилин, замислих се за това, как хората се връщат към този полузабравен предтеча, щото по-новите антибиотици бактериите ги кльопат "на ура" и още искат, а и за това, че май никога не са ми поставяли пеницилин, макар и да съм съвременник на навлизането на антибиотиците у нас.
                          От там пък се сетих, че заради привикването към антибиотици хората се връщат към някои полузабравени процедури, като към тази на почистване и лекуване на упорити рани с ларвите на една от мухите-месарки (тези тлъстите, мазни и зелени мухи, бръмчат като Ил-18 в небето), които ядат само умрялата тъкан в раната, а живата не пипат, некрофилките му с некрофилки.
                          От там пък се сетих, как един приятел сам си произвеждаше бели червеи за риболов, оставяйки парче месо навънка да го оплюят месарките и да се завъдят ларви. И как той ни заведе на едно езеро с много накъдрен бряг и островчета (това далеч на север от тук), как наблягахме на веслата и колко приятно беше това лодката да пори водата под силата на мишците ти, и как синът, невръстно дете, почти хвана с тези бели червеи една около двукилограмова платика, но тя се откъсна от куката, май ни се озъби подигравателно във въздуха и тържествуващо плясна с опашка, скривайки се във водата.
                          Но имаше много комар и ми правеха задника на драмон, когато правех секс с жената в палатката. Децата на двете ни семейства си имаха своя палатка.

                          Ми така де, и аз да поофтопя, я.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
                            Ако имаш предвид ...... до 1150 $ , когато еххххчо , пак беше тръгнал за Космоса - то падна
                            Дай пост , след това , в който пиша че '' ще пада '' ...... .
                            Друго пиша ....и съм те путканял да четеш .....но ....явно не си......................
                            Имаш си да си четеш за Клеопатра от Уикито



                            Имам си доста задачи сега , но ако искаш , само заради теб - ще влизам по 3-4 пъти на ден за да ти го пиша
                            Но , ще досадим на другите с повтарянето на общоизвестен факт !!!




                            Разбира се , и сега го казвам ( копни си го )

                            Но , доколкото става въпрос за движение при златото , разбира се

                            Иначе и мен ме интересува Короната , като всеки нормален човек .....
                            Мон амур, здрасти. Пак се извъртя. Каза го и след това. Като намеря време ще ти го постна, но Клеопатра ми е по-важна от егото ти .

                            Както е тръгнало може и по-скоро да се отървеш от присъствието ми или пък аз от твоето... божа работа.

                            Чак по три пъти не влизай, сакън ще се срупае галактиката без теб, пък и кинти правиш баш сега. Дерзай.
                            Last edited by Selena; 25.02.2020, 17:51.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Selena

                              Ех, той, и за златото каза, че ще пада.
                              Ако имаш предвид ...... до 1150 $ , когато еххххчо , пак беше тръгнал за Космоса - то падна
                              Дай пост , след това , в който пиша че '' ще пада '' ...... .
                              Друго пиша ....и съм те путканял да четеш .....но ....явно не си......................
                              Имаш си да си четеш за Клеопатра от Уикито

                              Първоначално изпратено от Selena
                              Никакъв го няма тия дни да ни каже колко сме вдлъбнати. Липсва ми той.
                              Имам си доста задачи сега , но ако искаш , само заради теб - ще влизам по 3-4 пъти на ден за да ти го пиша
                              Но , ще досадим на другите с повтарянето на общоизвестен факт !!!


                              Първоначално изпратено от Selena
                              Каза, що не си го запазих, че никакви корона вируси не го интересували.
                              Разбира се , и сега го казвам ( копни си го )

                              Но , доколкото става въпрос за движение при златото , разбира се

                              Иначе и мен ме интересува Короната , като всеки нормален човек .....

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

                                Просто тяхното върховно постижение в обществото е било тогава. Били са "стари кучета", после цивилният живот ги е поставил на мястото им и сега са обикновени дърти пръчове.
                                Ка ше си купят имоти? Та те сегашните лигльовци само дето не менструират. Иди ги виж в университетите - то затова и жените такива, гледам че се оплакват често тук. Като няма мъже....
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

                                Коментар

                                Working...
                                X