Първоначално изпратено от megamind
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Абе вярно, едно и също куче ви хапе. И „ тримата”.... та толкова за теорията на вероятностите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеЗабележка.
Макар той да поиска името му да бъде махнато, и макар тъпата администратура да обеща... както виждаме, останало си е - Iv_max.
Мисля, че той би бил недоволен, но мисля също така, че не влиза тук и не му пука повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
?Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТемата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))
Макар той да поиска името му да бъде махнато, и макар тъпата администратура да обеща... както виждаме, останало си е - Iv_max.
Мисля, че той би бил недоволен, но мисля също така, че не влиза тук и не му пука повече.Last edited by Иван Петкандраганов; 13.12.2020, 14:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнениеНякой помни ли създателя на темата, Иво_Макс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
За съжаление има някакви тематични, и не само стопове, които не позволяват тръбичката да се пусне в обръщение и да потече по нея нищото, щото както разбрахме по нея не тече нищо. Стоповете според всички ние, инвеститорите, които очакваме пуска на тръбичката, явно сме силно заблудени в психическото състояние на нейния изобретател, че би бил способен да я произведе. Няма как объркан ум и непросветен олигофрен да направи полезен, а само безполезен модел, той дори не го счита за модел, той го счита за изобретението на живота му, а живота му е пропилян в един гараж в един малък град, жалко за него, жалко за науката, жалко за модеите, жалко за изобретенията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
А за вазелин и монтаж - нищо?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЗаделил съм трийс лева за три тръбички, червена, жълта и синя. Нямам търпение да подкрепя един производител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
Какво стана с тръбичката, има ли работеща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ааа-ха-ха-ха-хаааа!
Коментар
-
НЕ дразня и не обиждам, просто очаквам твоето изобретение да влезе в масово производство, сега ти каниш разни инвеститори да те посещават в гаража в Горна Оряховица, аз там дори за фуста не съм пътувал, а ти не ми приличаш на много привлекателна фуста, дори да бях гей. Вярно имам колежка от Горната, която като я видя и се усамотявам в кабинета си и пиша на вратата да не ме безпокоят, разбира се тя се е харизала от рано и има три деца, а аз съм и направил още 223 мисловно......желая да успееш човече, желая го, но ти се туткаш безобразно, ако аз седна само на ракия и салата, без събеседници в мрачна безехова камера, ще измисля поне три полезни модела за 6 години за които ще се избие половината свят. Жената ми извади душата да си купя твоята тръбичка да спестява от водата....разбери ме и мен защо имам нерви...даже ме заплаши, че ще ходи при твоя гараж в Горна Оряховица, без мое присъствие...вече наливам вода в съвременни менци от Княжево, Горна баня, сребърната в Бояна, живота ме смачка заради твоята тръбичка
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev
Чест ти прави че си признаваш грешките.Форумните мелеонери винаго купуват на дъно и продават на връх.И ползват "изгодно" ГПР.
ПП. На DAX с ETF ли влезе и на коя дата.
Коментар
-
НЕ дразня и не обиждам, просто очаквам твоето изобретение да влезе в масово производство, сега ти каниш разни инвеститори да те посещават в гаража в Горна Оряховица, аз там дори за фуста не съм пътувал, а ти не ми приличаш на много привлекателна фуста, дори да бях гей. Вярно имам колежка от Горната, която като я видя и се усамотявам в кабинета си и пиша на вратата да не ме безпокоят, разбира се тя се е харизала от рано и има три деца, а аз съм и направил още 223 мисловно......желая да успееш човече, желая го, но ти се туткаш безобразно, ако аз седна само на ракия и салата, без събеседници в мрачна безехова камера, ще измисля поне три полезни модела за 6 години за които ще се избие половината свят. Жената ми извади душата да си купя твоята тръбичка да спестява от водата....разбери ме и мен защо имам нерви...даже ме заплаши, че ще ходи при твоя гараж в Горна Оряховица, без мое присъствие...вече наливам вода в съвременни менци от Княжево, Горна баня, сребърната в Бояна, живота ме смачка заради твоята тръбичка
Коментар
Коментар