Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Като си хвана сериозна приятелка, ще я заведа там,
Сега с тази пандемия трябва да се внимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иди в Турция,Анталия по хубавите им курорти,по Мармарис около двореца на Ердоган.Иди да се родиш,на почивка,зарежи тая помия тук.
Сега с тази пандемия трябва да се внимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм забелязъл, че грамажът е страшно малък. Но така влизам във форма, лятото е хубаво да се отслабва малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цените по морето са безумни,без ол инклузив не стъпвам там.Отделно остави цените,ами качеството на храната,грамажа на порциите ?
Като цяло не е оферта нашето море.
Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Балчик е много хубав град, има супер предимства, обаче там потокът плажоспособни и харчещи туристи е малък. И търговията на дребно не върви, с изключение на сергиите по морската алея.
Така че цената е скъпа и няма да се избие.
Има един такъв момент, че българският турист не иска да харчи за дрехи или други стоки на морето, а само за почивка и храна.
Отделно знам за богати двойки, които не обядват в ресторанти, а си купуват от супера и си го ядат в хотелската стая. Хора с висше, с хубави апарти и коли в СФ.Аз направо се втрещих като го чух, защото то и в супера е скъпо и не е голяма разликата дали ще хапваш в ресторант или икономичния вариант.
Аз не правя така, не съм на това ниво.
Много ме дразни, че в последно време бай Пешо съвсем е подивял и много злобее по мой адрес постоянно.
Та той е като от стар български филм от соца, от времето на колетите,
Като цяло не е оферта нашето море.
Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В интерес на истината, ако трябва да сме обективни, същият модератор, преди 2 дни осигури "медиен комфорт" и на самият Имхотеп.
По тоя начин - същият модератор не ми позволи да кажа какво мисля за самият Имхотеп.
.................................................. ..
Имхотеп - по мои впечатления - винаги почва с деструктивни забележки /или обижда/. В повече от случаите обидите му са насочени срещу самият автор на мнението и няма общо с дискусията.
По мое мнение, редно е едно мнение да се оборва с доводи, а не - да се напада и обижда създателят на определената теза.
Означава ли действието на модератора, че мнението на Имхотеп е изтрито със същото основание: Имхотеп е в групата на мурзилките и измамниците? /отговорът е важен за статистиката: той е републиканец, което в последно време носи определени негативи, в комбинация с мурзилка и измамник.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
По-добре недей. Даже има готови да те предпазят от такава грешка, винаги съм си падал по умни жени. Даже сега се сетих, че отдавна пренебрегвам медицинските консултации, смятам в днешно време човек трябва да почне да се грижи повече за здравето си, а още по-добре някоя засукана докторка да свърши тая работа. Знам, че докторка не е коректно, но друго смислово не се връзваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не е хубаво, да. Не ги правете!. Това е само за някои, и изисква дискретност. Не казвам че ще правя и аз, рано е още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Понеже не е хубаво да работа да се правят някои неща, да се надяваме, че може пък да дадеш някой жокер и да огрее някой от нас тука.. Това е само за някои, и изисква дискретност. Не казвам че ще правя и аз, рано е още.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Убиец е, не очаквах и аз подобно създание. Рядко ме впечатлява жена като багаж, тази е наистина на ниво. Не я знам от коя улица е, но не би имала конкуренция и там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Всички са топ, от кол и въжеОт коя улица в Амстердамата намери дамата хахахахаха
Last edited by bulgarian lev; 16.01.2021, 23:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чудо невиждано!
Евго ми е поставил плюсче! Колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив!
Нали това не е кръст? (нищо чудно)
Иначе, Криси си е една сладурана, източена, всичко си има в телосложение. приятен събеседник, чувство за хумор и (нещо, което рядко съм забелязвал у дамите!) - чувство за самокритичност, ако и по принцип да няма (видимо) какво да се критикува...
Да е здрава, успешна и да радва хората, около себе си!
...................
Горните ми пожелания са и към останалите дами, които четат форума, рецензират го и, които пишат в него!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не съм бил с образование, но това е дълга история и не е за тук. (не ми разрешават да отговарям, което означава, че работата е дебела и трябва да изчезвам). Това беше от мен.
Някога, ако реша да се върна, няма да съм с тоя ник. Да си починете от мен и да не създавам проблеми на модераторите (щом две различни ме дебнат, за да ме изтрият - няма смисъл да губя времето си)
Здраве, щастие, любов!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар