IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

В олинклузив са включени и сериозни приятелки.
    Но от платения контингент. Ти семеен пич ли си, Пинокьо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Като си хвана сериозна приятелка, ще я заведа там,

Сега с тази пандемия трябва да се внимава.
      В олинклузив са включени и сериозни приятелки.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Иди в Турция,Анталия по хубавите им курорти,по Мармарис около двореца на Ердоган.Иди да се родиш,на почивка,зарежи тая помия тук.
        Като си хвана сериозна приятелка, ще я заведа там,

Сега с тази пандемия трябва да се внимава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз съм забелязъл, че грамажът е страшно малък. Но така влизам във форма, лятото е хубаво да се отслабва малко.
          Иди в Турция,Анталия по хубавите им курорти,по Мармарис около двореца на Ердоган.Иди да се родиш,на почивка,зарежи тая помия тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Цените по морето са безумни,без ол инклузив не стъпвам там.Отделно остави цените,ами качеството на храната,грамажа на порциите ?
            Като цяло не е оферта нашето море.
            Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.
            И аз съм забелязъл, че грамажът е страшно малък. Но така влизам във форма, лятото е хубаво да се отслабва малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Балчик е много хубав град, има супер предимства, обаче там потокът плажоспособни и харчещи туристи е малък. И търговията на дребно не върви, с изключение на сергиите по морската алея.

Така че цената е скъпа и няма да се избие.

Има един такъв момент, че българският турист не иска да харчи за дрехи или други стоки на морето, а само за почивка и храна.

Отделно знам за богати двойки, които не обядват в ресторанти, а си купуват от супера и си го ядат в хотелската стая. Хора с висше, с хубави апарти и коли в СФ. Аз направо се втрещих като го чух, защото то и в супера е скъпо и не е голяма разликата дали ще хапваш в ресторант или икономичния вариант.

Аз не правя така, не съм на това ниво.

Много ме дразни, че в последно време бай Пешо съвсем е подивял и много злобее по мой адрес постоянно.

Та той е като от стар български филм от соца, от времето на колетите,
              Цените по морето са безумни,без ол инклузив не стъпвам там.Отделно остави цените,ами качеството на храната,грамажа на порциите ?
              Като цяло не е оферта нашето море.
              Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В интерес на истината, ако трябва да сме обективни, същият модератор, преди 2 дни осигури "медиен комфорт" и на самият Имхотеп.

По тоя начин - същият модератор не ми позволи да кажа какво мисля за самият Имхотеп.

.................................................. ..

Имхотеп - по мои впечатления - винаги почва с деструктивни забележки /или обижда/. В повече от случаите обидите му са насочени срещу самият автор на мнението и няма общо с дискусията.

По мое мнение, редно е едно мнение да се оборва с доводи, а не - да се напада и обижда създателят на определената теза.

Означава ли действието на модератора, че мнението на Имхотеп е изтрито със същото основание: Имхотеп е в групата на мурзилките и измамниците? /отговорът е важен за статистиката: той е републиканец, което в последно време носи определени негативи, в комбинация с мурзилка и измамник.../
                Турям ти един пръст нагоре. Евала. Моите почитания.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

По-добре недей. Даже има готови да те предпазят от такава грешка, винаги съм си падал по умни жени. Даже сега се сетих, че отдавна пренебрегвам медицинските консултации, смятам в днешно време човек трябва да почне да се грижи повече за здравето си, а още по-добре някоя засукана докторка да свърши тая работа. Знам, че докторка не е коректно, но друго смислово не се връзваше.
                  Може би , ендокринолог ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не е хубаво, да. Не ги правете!. Това е само за някои, и изисква дискретност. Не казвам че ще правя и аз, рано е още.
                    По-добре недей. Даже има готови да те предпазят от такава грешка, винаги съм си падал по умни жени. Даже сега се сетих, че отдавна пренебрегвам медицинските консултации, смятам в днешно време човек трябва да почне да се грижи повече за здравето си, а още по-добре някоя засукана докторка да свърши тая работа. Знам, че докторка не е коректно, но друго смислово не се връзваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Понеже не е хубаво да работа да се правят някои неща, да се надяваме, че може пък да дадеш някой жокер и да огрее някой от нас тука.
                      Не е хубаво, да. Не ги правете!. Това е само за някои, и изисква дискретност. Не казвам че ще правя и аз, рано е още.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Убиец е, не очаквах и аз подобно създание. Рядко ме впечатлява жена като багаж, тази е наистина на ниво. Не я знам от коя улица е, но не би имала конкуренция и там.
                        Понеже не е хубаво да работа да се правят някои неща, да се надяваме, че може пък да дадеш някой жокер и да огрее някой от нас тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Всички са топ, от кол и въже От коя улица в Амстердамата намери дамата хахахахаха
                          Убиец е, не очаквах и аз подобно създание. Рядко ме впечатлява жена като багаж, тази е наистина на ниво. Не я знам от коя улица е, но не би имала конкуренция и там.
                          Last edited by bulgarian lev; 16.01.2021, 23:30.

Коментар

Чудо невиждано!

Евго ми е поставил плюсче! Колко малко му трябва на човек, за да бъде щастлив!

Нали това не е кръст? (нищо чудно)

Иначе, Криси си е една сладурана, източена, всичко си има в телосложение. приятен събеседник, чувство за хумор и (нещо, което рядко съм забелязвал у дамите!) - чувство за самокритичност, ако и по принцип да няма (видимо) какво да се критикува...

Да е здрава, успешна и да радва хората, около себе си!

...................

Горните ми пожелания са и към останалите дами, които четат форума, рецензират го и, които пишат в него!
                            Радвам се че Крис е красавица. Надявам се скоро да се запознаем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                              +1
                              +2 (едновременно беше щото)

Коментар

Не съм бил с образование, но това е дълга история и не е за тук. (не ми разрешават да отговарям, което означава, че работата е дебела и трябва да изчезвам). Това беше от мен.

Някога, ако реша да се върна, няма да съм с тоя ник. Да си починете от мен и да не създавам проблеми на модераторите (щом две различни ме дебнат, за да ме изтрият - няма смисъл да губя времето си)

Здраве, щастие, любов!

Така и така сме у темата - много никове, много успехи !!!

Коментар

Working...
                                X