Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми аз съм го казал отдавна какво не ясно има.Богат ще бъде тоя който е здрав и има какво да яде.2022 не е случайна година..Така че освен лавандулите гледай да засееш малко картофи градинка да завъдиш некоя животинка и да се сдобиеш със малка и китна селска къща ако може с кладенец.Направи си хубава баня кухня и барбекю.Да не забравиш и външна тоалетна..ама не нужник а тоалетна в постройка както си му е редът с лятна баня.Сложи и едно хубаво джакузи прекарай трифазен ток докато имап време.Научи се да си правиш различни зеленчукови консерви.После ще си говорим дали ще искаш София...Аз нещо започвам да подивявам на тема японска баня
http://djakuzi.com/pricelist/
трифазен ток
външен нужник
градина ( домати , лютеница правихме тази година)
лозе (половин тон вино + 120л чиста гроздова ракия)
овошки
това в 5 декара двор (пред който имам 45 декара оградени и изградена поливна инсталация ф63 основна тръба + капково в насаждения - не лавандула)
склад пълен с инвентар, който ме прави 100% независим от външни хора (трактор, камионче,10 вида прикачен инвентар сега съм поръчал още един)
в проект - втори склад 200кв и 2 малки къщички (50-60кв) бързо строителство (сега оглеждам)
джакузи, японска баня, сауна , йога купол - след товаако не ми свърши ентусиазма.
криза на средната възраст
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А тя дали ще има пари да си плати
Вече като са двойка, може да си делят разходи за някой неща, като живеят заедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Като си хвана сериозна приятелка, ще я заведа там,
Сега с тази пандемия трябва да се внимава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цените по морето са безумни,без ол инклузив не стъпвам там.Отделно остави цените,ами качеството на храната,грамажа на порциите ?
Като цяло не е оферта нашето море.
Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramкаквито и да ги разтегляме тук в момента има една голямо неизвестно и то е какво и как ще се случва, когато падне мораториума и подкрепата за бизнеса през програмите 80/20 и тн.
държавата не е богата, а и кредиторите стават нервни. Ваксините на които всички ъпъри се надяват може да се окаже, че ще са оправданието държавата да се отдръпне от ролята майка и да си вземе стандартната позиция към частния бизнес на мащеха.
реално има още няколко месеца (мисля, че ще удължат още малко мораториума) до тогава всичко е анализ и очаквания с много неизвестни.
http://djakuzi.com/pricelist/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
В олинклузив са включени и сериозни приятелки.
Коментар
-
Като си хвана сериозна приятелка, ще я заведа там,
Коментар
-
Иди в Турция,Анталия по хубавите им курорти,по Мармарис около двореца на Ердоган.Иди да се родиш,на почивка,зарежи тая помия тук.
Коментар
-
И аз съм забелязъл, че грамажът е страшно малък. Но така влизам във форма, лятото е хубаво да се отслабва малко.
Коментар
-
Цените по морето са безумни,без ол инклузив не стъпвам там.Отделно остави цените,ами качеството на храната,грамажа на порциите ?
Бате Пешо е стар комунист,който благодарение на БКП лоялност живее сегашния си живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Балчик е много хубав град, има супер предимства, обаче там потокът плажоспособни и харчещи туристи е малък. И търговията на дребно не върви, с изключение на сергиите по морската алея.
Така че цената е скъпа и няма да се избие.
Има един такъв момент, че българският турист не иска да харчи за дрехи или други стоки на морето, а само за почивка и храна.
Отделно знам за богати двойки, които не обядват в ресторанти, а си купуват от супера и си го ядат в хотелската стая. Хора с висше, с хубави апарти и коли в СФ.Аз направо се втрещих като го чух, защото то и в супера е скъпо и не е голяма разликата дали ще хапваш в ресторант или икономичния вариант.
Аз не правя така, не съм на това ниво.
Много ме дразни, че в последно време бай Пешо съвсем е подивял и много злобее по мой адрес постоянно.
Та той е като от стар български филм от соца, от времето на колетите,
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
В интерес на истината, ако трябва да сме обективни, същият модератор, преди 2 дни осигури "медиен комфорт" и на самият Имхотеп.
По тоя начин - същият модератор не ми позволи да кажа какво мисля за самият Имхотеп.
.................................................. ..
Имхотеп - по мои впечатления - винаги почва с деструктивни забележки /или обижда/. В повече от случаите обидите му са насочени срещу самият автор на мнението и няма общо с дискусията.
По мое мнение, редно е едно мнение да се оборва с доводи, а не - да се напада и обижда създателят на определената теза.
Означава ли действието на модератора, че мнението на Имхотеп е изтрито със същото основание: Имхотеп е в групата на мурзилките и измамниците? /отговорът е важен за статистиката: той е републиканец, което в последно време носи определени негативи, в комбинация с мурзилка и измамник.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
По-добре недей. Даже има готови да те предпазят от такава грешка, винаги съм си падал по умни жени. Даже сега се сетих, че отдавна пренебрегвам медицинските консултации, смятам в днешно време човек трябва да почне да се грижи повече за здравето си, а още по-добре някоя засукана докторка да свърши тая работа. Знам, че докторка не е коректно, но друго смислово не се връзваше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не е хубаво, да. Не ги правете!. Това е само за някои, и изисква дискретност. Не казвам че ще правя и аз, рано е още.
Коментар
Коментар