Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение[/B]
Са тва дето съм ти го почернил е плод на болен мозък клише създадено и разпространявано от тъпаци..Хора които в ТУ не могат да изкарат дори един семестър това им е болката.ТУ не обучава програмисти а инженери но от няколко години мисля че започнаха и програмисти да обучават....Всички льольовци програмисти при инженерните науки са гола вода....Аз се ловя с теб че ако закарам един отличник във ФМИ в Ту ше го изритат пробвано е...Моята дъщеря учи магистратура в СУ.Когато разпитваше един идиот професор в СУ ни обиди като каза че тези магистратури не били за ТУ щото нивото било ниско.После се наложи да ходя да му шибна златния медал в главата и да му кажа кое е за ТУ и кое е за СУ.СУ е едно самочувствие без никакво покритие...90% от специалностите му са за льольовци....
Иначе - компютърен инженерин / в смисъл хардуер / завършил у нас МЕИ-то и работещ по специалността у нас е някаква шега :-) Спецове по сглобки на касови апарати :-))))
Ама поне сега разбирам що си мислиш, че програмистите взимат малко пари. Явно базата ти е от завършили МЕИ-то ...:-)
ПП Бай Пеше, ти щерката що не я записа у Габровското МЕИ ? Без Ловешкият му филиал...:-) а все пак в София я прати да учи ?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 25.06.2021, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не съм написал точната година....:-) и да прав си бяха доста изостанали в компютърно отношение, но аз не бях...:-))))
Написах само 1 семестър карах. Така че не съм учил нещата за които пишеш....Разбрах, че не е за мен / Поисках да се прехвърля в друга специалност и декана не ме пусна - ''отличници не пускал''. Тогава смених университета - кандидатствах наново и така....
Завършването и окапалите круши са не защото е трудно, а защото крушите за толкова стават :-))) Кума ми е професор в ХТИ и е моторна резачка все още :-) Чак колегите му вдигат скандали що не пуска повече да минават. А им е качил всички лекции, видеа, учебници безплатно в нета. Чуди се как да научи младежите ама като нема матрял отсреща ко да праи човека....
По-качественият матрял е в други университети/специалности , който не би окапвал....:-) А качествените компютърджии учат във ФМИ, а не в МЕИ-то. Там са само тези дето не са приети във ФМИ.....т.е. едно ниво надолу....та е нормално да има двойкаджии. Генерално и сегашните младежи са слаба ракия / без да пиша колко добри сме били ние някога/ ама вчера зъболекарката ми каза, че сега в МУ за момичета се влиза медицина с 4.50 на изпита, а за момчета с 4. Тя 3 години е кандидатствала - 2 пъти с по 5.50 не я приемат и на 3-тата с 5.90 влиза....
Сега се оказа, че не е толкова лошо да си инженерин енергетик, дори жичкаджия... Получава се нормален живот....Разбира се програмистите са нива нагоре във всеки смисъл / и финансов/ :-))))
Са тва дето съм ти го почернил е плод на болен мозък клише създадено и разпространявано от тъпаци..Хора които в ТУ не могат да изкарат дори един семестър това им е болката.ТУ не обучава програмисти а инженери но от няколко години мисля че започнаха и програмисти да обучават....Всички льольовци програмисти при инженерните науки са гола вода....Аз се ловя с теб че ако закарам един отличник във ФМИ в Ту ше го изритат пробвано е...Моята дъщеря учи магистратура в СУ.Когато разпитваше един идиот професор в СУ ни обиди като каза че тези магистратури не били за ТУ щото нивото било ниско.После се наложи да ходя да му шибна златния медал в главата и да му кажа кое е за ТУ и кое е за СУ.СУ е едно самочувствие без никакво покритие...90% от специалностите му са за льольовци....
Коментар
-
Тъй е Бай Пеше, само 1 предмет ми беше там, иначе в Дървеница. Изкарах само 1 семестър докато разбера , че не е за мен ... Прав си не е за всеки...на мен ми беше бая под нивото хахаххаха / че ме карат у събота сабале да чертаем с рапидограф , като пергел и молив съм пипАл само по олимпиади...аре у лево. Да не съм у 19-век. Има компютри и плотери за целта :-))))/
Бала беше висок мисля 3-4 ти между специалностите , но компютрите бяха първи, комуникационна втора.... Около 91-ва ....И без майтап имах мечта верно с ядрена енергетика да се занимавам... Нямах идея за пари или квото и да било друго. Тогава бех над тези неща.... ех младост и наивност ... идеализъм хаха :-)
Голямо почесване на черепната кутия настана.
Добре, че братовчед му учи Архитектура и му се налага да чертае на ръка върху паус и милиметрова хартия, та на практика видя за какво се използват тез "флумастери".
Мъка, мъка, мъкааааа.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи нещо ме послъгваш...91 ЕФ получи първото PC IBM с твърТ диск 4 МБ или ГБ не мога да си спомня точно.Тайфата с която движех основно учеше във ВИАС....а един колега от Леснотехническия бичеше микропроцесорите на банцинга по практика...За чертежи по това време с компютри студентите още не бяха чували....Нямаше аутокад нямаше и го и Тодор Колев даже....А това че ЕФ ти бил под нивото направо ме разсмива...Са дъщеря ми завърши компютри в ТУ София наскоро та понеже ви е много високо нивото на елементарна електротехника от група 24 студента тя имаше 5 ца един колега 3 ка и всичко друго двойки.Да не говорим че масово влачат електротехниката до 4 ти курс щото са тъпи.В Трети курс се учат Ел мрежи и Преходни процеси в ЕСС там хептен не е за вас с високите балове.ЕФ учи три семестъра електротехника.Теория на полето учил ли си?Толко за високите балове...Математиката е необходимо но не достатъчно условие да станеш инженер.Ако не разбираш физиката и философията на природните явления математиката не помага...Ако въз основа на физиката не можеш да съставиш уравненията математика няма да ти помогне да ги решиш...От бала зависи в коя специалност да влезеш ама не ми дрънкайте тука с маминия колко интелект се иска за програмист щото енергетиката е далеч по голямо предизвикателство.А па и за капак заплатите са двойни и тройни...А и се сетих че тия къде дойдоха с математически гимназии в трети курс окапаха като гнили круши...Аз мерех напрежения на лабораторните упражнения без да включвам волтметъра в схемите а само допирах сондите и даскала ми се караше постоянно за тая работа ама свършвахме групичката за 20 минути лабораторното и после на кафе отсреща с колежките а те имаха грижа да ми напишат Протокола.В първи курс почнахме 30 души група след първата сесия останахме 12.Другите си прибраха дамаджаните луканките и китарите и кой от къде е.Разбира се не доброволно а след силен шут отзаде.От тия с които почнах 6 човека завършихме.
Написах само 1 семестър карах. Така че не съм учил нещата за които пишеш....Разбрах, че не е за мен / Поисках да се прехвърля в друга специалност и декана не ме пусна - ''отличници не пускал''. Тогава смених университета - кандидатствах наново и така....
Завършването и окапалите круши са не защото е трудно, а защото крушите за толкова стават :-))) Кума ми е професор в ХТИ и е моторна резачка все още :-) Чак колегите му вдигат скандали що не пуска повече да минават. А им е качил всички лекции, видеа, учебници безплатно в нета. Чуди се как да научи младежите ама като нема матрял отсреща ко да праи човека....
По-качественият матрял е в други университети/специалности , който не би окапвал....:-) А качествените компютърджии учат във ФМИ, а не в МЕИ-то. Там са само тези дето не са приети във ФМИ.....т.е. едно ниво надолу....та е нормално да има двойкаджии. Генерално и сегашните младежи са слаба ракия / без да пиша колко добри сме били ние някога/ ама вчера зъболекарката ми каза, че сега в МУ за момичета се влиза медицина с 4.50 на изпита, а за момчета с 4. Тя 3 години е кандидатствала - 2 пъти с по 5.50 не я приемат и на 3-тата с 5.90 влиза....
Сега се оказа, че не е толкова лошо да си инженерин енергетик, дори жичкаджия... Получава се нормален живот....Разбира се програмистите са нива нагоре във всеки смисъл / и финансов/ :-))))
Коментар
-
Тъй е Бай Пеше, само 1 предмет ми беше там, иначе в Дървеница. Изкарах само 1 семестър докато разбера , че не е за мен ... Прав си не е за всеки...на мен ми беше бая под нивото хахаххаха / че ме карат у събота сабале да чертаем с рапидограф , като пергел и молив съм пипАл само по олимпиади...аре у лево. Да не съм у 19-век. Има компютри и плотери за целта :-))))/
Бала беше висок мисля 3-4 ти между специалностите , но компютрите бяха първи, комуникационна втора.... Около 91-ва ....И без майтап имах мечта верно с ядрена енергетика да се занимавам... Нямах идея за пари или квото и да било друго. Тогава бех над тези неща.... ех младост и наивност ... идеализъм хаха :-)
Коментар
-
Проблем е. Внасят си жени масово.... от Виетнам основно, но не само. Има и аборти / нелегални/ , макар да е забранено да се знае пола на бебето преди раждането...дълга тема...Вече е политика на 2 деца / от 7-8 години мисля/ , но и преди можеше човек да има повече деца....просто струваше екстра парички....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи ми докато си стигнал до Паметника Левски са минали поне две години в Дървеница.Пак на третата година щом си се осъзнал или по точно са те осъзнали че тая работа не е за тебе добре.ЕФ не е за всеки.Нищо че един тука дрънка разни простотии че с най големия бал влизали за компютри...За АЕЦ ако е било преди 1991 не си прав молеха даже търсиха начини за принуда щото никой не искаше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ахахаха, как ли е ситуацията в момента с десетки милиони млади мъже без жени... С тая политика за едно дете, бая женски зародиши са били абортирани.
Коментар
-
Че той си е водещ Запада от поне 300 години. Задължиха ли те да си вземеш млад и готин пич?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАко западът победи хомосексуализмът ще е задължителен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Те поне ще ти дадат избор на партньор, с китайците няма да имаш този лукс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеАко западът победи хомосексуализмът ще е задължителен.
- 1 like
Коментар
-
Не е въпрос на политически пристрастия, а на оцеляване. Ако Китай някога победи, целият свят ще е един голям концлагер, пред който дори руското робство бледнее. .
Коментар
Коментар