Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Аз искам истината (в случая - нечия истина), независимо дали ще ми хареса. Не съм на 10 все пак.
Сядаш си вечер пред телевизора и получаваш цялата истина на готово
Или може би те гложди съмнението че всъщност има и друга истина?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
А защо си мислиш че това дето би казал на тебе би ти харесало???
Песи е достатъчно интелигентен за да си спести тези неща
Коментар
-
Не мога да те разбера - по принцип си сред най-авторитетните потребители, видял си как седят нещата в Украйна в "тъмния период" (когато всяка страна обвини другата в геноцид), но ще си траеш. С каква цел? Да продължим да бъдем лъгани я от ДВ, я от ТАСС, я от УНИАН?
На твое място в пет изречения за 5 минути казвам основното по темата "Русия и Украйна" по най-безпристрастни и обективен начин, по който мога и приключвам - без отговоряне на реплики. Кой каквото иска да разбира.
Пък че войната нямала връзка с имотите съвсем не мога да се съглася. Тая война влияе на всичко.
Песи е достатъчно интелигентен за да си спести тези неща
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не Бетерчо затва не пиша по тази тема. Край , а знам много повече от всички във форума защото съм живял там във времената които провокираха тази война.
На твое място в пет изречения за 5 минути казвам основното по темата "Русия и Украйна" по най-безпристрастни и обективен начин, по който мога и приключвам - без отговоряне на реплики. Кой каквото иска да разбира.
Пък че войната нямала връзка с имотите съвсем не мога да се съглася. Тая война влияе на всичко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Песи, ти белята ли си търсиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Само Хамериканците могат да си правят квото искат и да "демократизират" света източваки всякакъв ресурс от демократизираните !Явно имат желаната стока от много хора- демокрацията
Нека и руснаците да измислят нещо желано от много народ и те ще могат да го правят, но за жалост няма какво да предложат освен диктатура, мизерия и алкохолизъм
Не знам американците да източват някакви ресурси без желанието на другите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Може да стане много по-лошо ,прав си, но ако се остави РФ, да прави каквото си иска със сигурност ще стане много ама много лошо !!! По тази причина и цивилизованият свят се меси защото си е научил урока от дребното момче с мустачките. Надявам се северняците, да не са се побъркали тотално, че да свършат и тази глупост. Много идиотии свършиха вече, а дано спрат накрая
Дано не стане по-лошо, но си мисля че тази война ще се влачи 10 години....
Коментар
-
Може да стане много по-лошо ,прав си, но ако се остави РФ, да прави каквото си иска със сигурност ще стане много ама много лошо !!! По тази причина и цивилизованият свят се меси защото си е научил урока от дребното момче с мустачките. Надявам се северняците, да не са се побъркали тотално, че да свършат и тази глупост. Много идиотии свършиха вече, а дано спрат накрая
- 4 Харесвания
Коментар
-
Избягвам тази тема , но ще напиша само, че може да стане много по-лошо.... истинска война ако Русия не постигне своето. 3 препратки - колко цивилни изби Щатите в Япония за да ги накара да се предадат ? Колко жертви има в София от американските бомбардировки ? И последно има ли останал цял голям град в Германия не разрушен ?
Запада се меси и сега достатъчно иначе цялата Украйна отдавна да е превзета...не само Донбас, но намеси ли се директно ще има ядрена война и тогава знаем няма победител
Last edited by better; 17.01.2023, 14:12.
Коментар
-
Избягвам тази тема , но ще напиша само, че може да стане много по-лошо.... истинска война ако Русия не постигне своето. 3 препратки - колко цивилни изби Щатите в Япония за да ги накара да се предадат ? Колко жертви има в София от американските бомбардировки ? И последно има ли останал цял голям град в Германия не разрушен ?
Запада се меси и сега достатъчно иначе цялата Украйна отдавна да е превзета...не само Донбас, но намеси ли се директно ще има ядрена война и тогава знаем няма победител
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Добре де ,извинявай ,ама ти изобщо даваш ли си сметка на себе си изобщо мислиш ли че един такъв проблем съвсем близо до границите ни ,война ,огромна война на територия с население от над 45 милиона ,и война която се води от Русия ,не коя да е държава + целия Запад зад Украйна продължаваща устойчиво вече ще стане 1 година ,няма да доведе до ескалация извън територията и да ни въвлече и нас ,не само нас ,да кажем глобален да стане конфилкта ?
Даваш ли сметка на какво основание изобщо може да си дадеш едно спокойствие ?
- 1 like
Коментар
-
На руснаците, само това им остава да шантажират света, защото всички ги видяха колко струват. Друго не разбирам, защо всички недоволни от себе си викат на помощ войната. Стане ли няма да си купите жилища ,а евтини пък изобщо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И по-полека с претенциите.
Наслушах се на съвети за семейство и връзки, от които стана ясно, че жена ми трябва да е умна, сексапилна астрофизичка, която обаче да е домакиня, да има успешна кариера и професионален живот, който обаче с радост да заколи в името на семейството. Разбира се, това в комплект с екстроверност, жизнерадостност, вкус към приключения, супер фигура, стегнат задник и да ми дава винаги, като си поискам.
Дрън, Дрън, Дрън. Намери някой, с който да се разбирате, с който генерално ти е приятно и чийто лудости, минуси и проблеми можеш да преглътнеш (тъй като голяма част от тях тя няма да ги оправи дори да й се направи на въпрос). Ако е чаровна и е добър човек, директно се замисляй.
Явно не си балкански тип мъж и турчин вкъщи,
- 1 like
Коментар
Коментар