IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няколко основни причини за неуспеха на хора на средни мениджърски позиции:

- Winning too much
    - Adding too much value
    - Passing judgement
    - Making destructive comments
    - Starting with “no” and “but”
    - Telling the world how smart we are
    - Withholding information

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
      Приказен герой на Андерсен.
      Ходел по домовете и така приспивал децата.
      sетих се. Благодаря!

Коментар

• Приказен герой на Андерсен.
        Ходел по домовете и така приспивал децата.

Коментар

Ми заспивай, момиче, защо се мъчиш?

Нека Оле Лукойе капне сладко мляко в очите ти.
          ми имаше интересни Хора и мнения

Лека нощ!
          пп. Това с млякото не го разбрах Утре ще го видя пск

Коментар

• Ми заспивай, момиче, защо се мъчиш?

Нека Оле Лукойе капне сладко мляко в очите ти.

Коментар

Аха.
              Пусна кукичата и сега чакаме да клъвне...
              Не чакам. Полузаспала съм. И виждам грешките си, ама не мога да ги оправям сега или да се обяснявам
              Интересни са ми някои нрща, но най - вероятно ще заспя пишейки или четеки . А утре може да ги видя от друг ракурс и вече да не са

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Смисъла е да направиш собствен проект....за събиране на хора....
                В смисъл тестваш кой е подходящ за рекруитване?

Тук има един-двама на които няма как да не си обърнал внимание...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Аз исках и друго да го питам, ама вече незнм дали ще си направи труда да ми отговори. Та няма смисъл
                  Аха.
                  Пусна кукичата и сега чакаме да клъвне...

Коментар

• Аз исках и друго да го питам, ама вече незнм дали ще си направи труда да ми отговори. Та няма смисъл

Коментар

Сигурен съм, че Макс просто е изпуснал запетаята пред обръщението "Леля", то ест не казва, че Леля е глупак.
                      Нямам проблем със запетаята. Всеки е свободен да има мнение и дори да го споделя . Както и всеки сам си лепи етикет с цената , която сам е определил. И така е правилно. Не е правилно да очакваш другите да те оценяват . Според мен.
                      Та за това му се и извиних.

Коментар

• А на глупак Леля...се обяснява или веднъж или никога.
                        Сигурен съм, че Макс просто е изпуснал запетаята пред обръщението "Леля", то ест не казва, че Леля е глупак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ако допускаш че е възможно и ми е крайно необходимо и разумно....да обясня на куп случайни хора проектите по които работя...във един форум...с 10 изречения ...така че ти да ме оцениш като не ми цитирраш някой от великите.....значи...не знам кой е ...умния.

А на глупак Леля...се обяснява или веднъж или никога.

Глупаците имат склонноста да взимат бързи решения....на база на нулева информация...без грам положена мисъл.... И затова си остават глупаци....ако ме разбираш.....
                          Разбрах те. Учудващо
                          Вероятно си прав
                          Да се извивиня, щом си се почувствал обиден. Съжалявам. Наистина! Просто ако слезеш малко на земята , може и да си представиш, че въобще не съм те оценявала. Нямам такъв навик . И че най - вероятно и ти участва в проект . Разликата беше, че не е обявен Наистина съжалявам и въобще не съм имала за цел да се заяждам, обиждам и т.н. и пак се извинявам .
                          пп . Айнщайн имах предвид

Коментар

По правилата на диалектиката - да, предстои скок. Но те не твърдят, мисля си, че трябва да е в посока на усложняване; може и да е срутване.
                            Например, доброволно или принудително подчиняване на човечеството на създадения от него изкуствен интелект.
                            Модерна тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Много голям смисъл има подобен проект. За много неща. Светът върви натам, че хората ще работят все по-малко. Все повече свободно време. Многото свободно време води да почват да мислят за глупости. Все повече народ ще има нужда от психологична помощ. Аз поне в тази насока мислех. Хем полезно за хората, хем много пари може да докара. Кой за каквото се бори Задачата обаче хич не ми изглежда лесна на мен.
                              1.Зависи, кое сам наричаш „работа”,а кое -те ( „хоратс”).
                              2.Същото, важи и за глупостите. Не знам ,прави ли ти впечатление, как се захласват по чашга и жълто ... абе, доста от т.нар.„хора”? Същите, често, и да пишат и четат ...ми, не могат. Било „ненужни глупости”. Ли.но съм виждал подобни екземпляри.
                              3.Полезно...ако го „приемат по схема”.
                              4.Парите са някъде м/у т.2 ѝ т.3.
                              5.Подреди пъзела, и нещата би трябвало, да се улеснят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Дали, обаче, не предстои нов скок в сложността на човешките взаимоотношения?
                                По правилата на диалектиката - да, предстои скок. Но те не твърдят, мисля си, че трябва да е в посока на усложняване; може и да е срутване.

Коментар

Working...
                                X