IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Логик (INTP-a)

На второ четене излиза медиатор
    Това дори не знам какво е. Собственик на медия, предполагам.
    Last edited by Tkilata; 05.06.2018, 04:47.

Коментар

• Да, при тебе се е получила еволюция в правилната посока

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Confident Individualism (Introverted and Assertive [ I___-A ] types)

Confident Individualists prefer doing things alone, choosing to rely on their own skills and instincts as opposed to seeking contact with other people. They know what they are good at and have high self-confidence. These personality types firmly believe that personal responsibility and trust in yourself are very important values. Confident Individualists do not pay much attention to other people’s opinions and prefer to rely on themselves
      Constant Improvement (Introverted and Turbulent [ I___-T ] types)

Constant Improvers are quiet, individualistic people. They tend to be perfectionistic and success-driven, often spending a lot of time and effort making sure that the result of their work is the best it can be. As their name says, Constant Improvers are high achieving individuals dedicated to their craft – however, they also tend to worry too much about their performance.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Аз сега съм INTP-T . Предполагам още не съм дорасъл до INTP-A

На какво се дължи промяната - еволюция

А какво е INTP-A.?

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
        “ЛОГИК”
        (INTP-T)

Confident Individualism (Introverted and Assertive [ I___-A ] types)

Confident Individualists prefer doing things alone, choosing to rely on their own skills and instincts as opposed to seeking contact with other people. They know what they are good at and have high self-confidence. These personality types firmly believe that personal responsibility and trust in yourself are very important values. Confident Individualists do not pay much attention to other people’s opinions and prefer to rely on themselves
        Constant Improvement (Introverted and Turbulent [ I___-T ] types)

Constant Improvers are quiet, individualistic people. They tend to be perfectionistic and success-driven, often spending a lot of time and effort making sure that the result of their work is the best it can be. As their name says, Constant Improvers are high achieving individuals dedicated to their craft – however, they also tend to worry too much about their performance.

Коментар

• Аз сега съм INTP-T . Предполагам още не съм дорасъл до INTP-A

На какво се дължи промяната - еволюция

А какво е INTP-A.?

ВАШИЯТ ЛИЧНОСТЕН ТИП Е:
          “ЛОГИК”
          (INTP-T)

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Същото. Преди няколко години бях INTP-T, но сега направих теста два пъти и съм убедително INTP-A. Честно казано не знам на какво се дължи.

Коментар

• Това е една от причините за неуспеха...

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Той мн добре знае кой го е публикувал, ама уж че не му е направило впечатление

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Логик.

Интровертен и интуитивен. Търсещ и разсъдлив.
              Същото. Преди няколко години бях INTP-T, но сега направих теста два пъти и съм убедително INTP-A. Честно казано не знам на какво се дължи.

Коментар

• Логик.

Интровертен и интуитивен. Търсещ и разсъдлив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Моите въпроси не са като тея въпроси. Моя 'тест" не е като тоя тест. Даже може да се каже че въобще не е тест...ама няма друга дума.

Значи...винаги по принцип се радвам на умни въпроси....които пък се появат когато някой положи малко мисъл преди да пита...и пита когато след тая мисъл...нещо все пак не му е ясно..ама вече е много по конкретно. Тогава се случват умните въпроси. И си личат. Ти не си наясно ...щото не съм казал и не си питала...точно какво имма пред вид под тест...но заключи автоматично че теста не става.....щото хората са сложни...

И днес казах...че моята идея е не да правя тест като този...въпреки че дори и тест като този дава някакви резултати които са повече от нищо което ти напрактика имаш...когато срещнеш някой човек.

Не ми се обяснява щото се съмнявам че имаш сериозен интеерс след като така повърхностно гледаш на нещата.....но ти имаш право...да не ти е интересно...и в това няма нищо лошо.

Кво искаш ти за сродна душа аз не знам....но съставителите на този тест...със сигурност не са подходили трвиално на нещата така както смяташ ти...до колкото ги четох преди малко. И трябва да ти кажа че има много логика в това което са направили. Моя подход е доста по различен и идеята ми....но признавам че тея хора...са направили много яко нещо ...не с този тест който направи ти...а с друг продукт...щото те имат и такъв за лични връзки.

та така
                  Това, че изглеждам повърхностна не значи, че съм. А може и да съм. И не всички хора са сложни А сериозен интерес към теста нямам, но пък ми е интересно да ви чета . Научавам чат - пат по нещо. И не отговори на въпросът ми, а там интересът ми е сериозен. Считаш, че е глупав въпрос и за това го игнорираш или не смяташ, че сериозно ме вълнува?
                  Last edited by Lelq; 05.06.2018, 01:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ей, пошегувах се. Аз и не искам същият тип за сродна душа. Ама пък така дойдохме на въпросът ми от преди няколко дни. Беше споделил, че с жена ти имате еднакви отговори на едни и същи въпроси. Та моят въпрос е - това хубаво или лошо е?
                    Моите въпроси не са като тея въпроси. Моя 'тест" не е като тоя тест. Даже може да се каже че въобще не е тест...ама няма друга дума.

Значи...винаги по принцип се радвам на умни въпроси....които пък се появат когато някой положи малко мисъл преди да пита...и пита когато след тая мисъл...нещо все пак не му е ясно..ама вече е много по конкретно. Тогава се случват умните въпроси. И си личат. Ти не си наясно ...щото не съм казал и не си питала...точно какво имма пред вид под тест...но заключи автоматично че теста не става.....щото хората са сложни...

И днес казах...че моята идея е не да правя тест като този...въпреки че дори и тест като този дава някакви резултати които са повече от нищо което ти напрактика имаш...когато срещнеш някой човек.

Не ми се обяснява щото се съмнявам че имаш сериозен интеерс след като така повърхностно гледаш на нещата.....но ти имаш право...да не ти е интересно...и в това няма нищо лошо.

Кво искаш ти за сродна душа аз не знам....но съставителите на този тест...със сигурност не са подходили трвиално на нещата така както смяташ ти...до колкото ги четох преди малко. И трябва да ти кажа че има много логика в това което са направили. Моя подход е доста по различен и идеята ми....но признавам че тея хора...са направили много яко нещо ...не с този тест който направи ти...а с друг продукт...щото те имат и такъв за лични връзки.

та така

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                      Ей голема радост с тоя тест , всеки вижда себе си като някакъв лидер, голям организатор, незаменим дипломат, умник и всекви такива. И сложихме розовите очила.
                      На мене също теста ми хареса и мисля че достоверен. Но има едно голямо ,,Но,, Човешката психика има и своята тъмна страна. Така че, теста на Ив Макс със шапката също е интересен защото, прехвърля топката и в другата половина на полето.
                      Гледай сега, как се пробваш да ни развалиш рахатлъка. Тъкмо започнахме да се издигаме в собствените си очи и ти рече да ни отстреляш и да ни приземиш.

Това там лидер, ръководител, организатор и прочие ... Всичко се върти около сервитьорството. Ако си на държавна служба, колкото по-високо се издигаш в йерархията, толкова повече се доближаваш до него. Защото служебните ти задължения минават на втори план. Налага се да "вземаш поръчките" на партии и партийки, на местни феодали и разни величия от различен характер и естество.

Ако си в частния сектор е обратно - там като ръководител,лидер, организатор и прочие, дорде изплуваш и си извоюваш някаква относителна самостоятелност пак си сервитьор - на една камара държавни и общински институции, които живо се интересуват кога и как ще им изпълниш поръчката

Животът е може да е лесен или доста сложен. Зависи от височината на камбанарията ти /това с камбанарията го "дъвчем" още от 2011 година/
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• И аз излязох преговарящ Ама мислех дълго на всеки въпрос. Не вземайте предвид някаква единична ситуация, защото може да ви подведе в отговора ви.
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ей голема радост с тоя тест , всеки вижда себе си като някакъв лидер, голям организатор, незаменим дипломат, умник и всекви такива. И сложихме розовите очила.
                          На мене също теста ми хареса и мисля че достоверен. Но има едно голямо ,,Но,, Човешката психика има и своята тъмна страна. Така че, теста на Ив Макс със шапката също е интересен защото, прехвърля топката и в другата половина на полето.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            Ако е верно това аз съм логистик, квото и да е това...
                            Ами супер си е))

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Не съм го и гледал. Слабо ме привличат такива схеми.
                              И правилно правиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ти реши ли теста?
                                Не съм го и гледал. Слабо ме привличат такива схеми.

Коментар

Working...
                                X