If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Отдавна се чудя какво ми се яде, а то е заек по ловджийски, най-простата рецепта.
Застрелвате един замразен заек от магазина (кило и двеста -половина е, 10-15 лева килото), размразявате го в хладилника и разединявате трупа на бутове, плешка и задна част.
Частите ги намърдвате плътно в тенджера с по-дебело дъно, изливате отгоре бутилка домашно червено вино от супера и половин-един литър олио. Пъхнете, може би, един-два листа дафинови.
Къкри 2-3 часа и се сервира с или без гарнитура по ваш фкус.
Пп. Подозирам, че става и с бело вино, но ловджиите държат на червено и не съм пробвал още с бело. Дивечът се готви с червено.
Ти ми обясни, пък ме остави да не разбера. Така прави позитивно-адитивно който знае и може.
А тези ти момиченски стойчици са ми омръзнали още във втори клас.
Свободата не е дадена от някого, Панчо.
Тя е взета от теб на върха на копието ти, Панчо.
Трябва да си готов да убиеш за свободата си, Панчо, или, съответно, да умреш, Панчо.
Останалото са лисичи припадъци, мойто момче.
Като се чета, прав си! Може да се разбере и тако и вако! Ама свобода и даване (разрешение) нямат общо и според мен, това казах! Или поне това имах предвид
Не видях какви чак толко страшни обиди са били, ама свободата на словото е за да даде възможност на човек да се изрази. Всеки определя сам думите с които да го направи и ефекта, който иска да постигне.
Свободата не е дадена от някого, Панчо.
Тя е взета от теб на върха на копието ти, Панчо.
Трябва да си готов да убиеш за свободата си, Панчо, или, съответно, да умреш, Панчо.
Останалото са лисичи припадъци, мойто момче.
Коментар