IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Имхотеп - Дават им, разделят ги на два лагера и единия го бомбят американците а другия руснаците и това там от десетилетия се играе.Като тръгнат да бягат обаче от глада защото им е спрял соца да ходят при американците и при руснаците.

    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Pyramid - Това му е гадното на соца., като им свършат парите и стават проблем за околните поради ценнности - било то ислямски или еврогейски. Аз не знам с тия еврогейци какво ще правим дето са ни прегърнали яко и само другите ни трябват. Да си имали Иран някоя и друга ракета ! Той не е добре и днес цял ден се тревожи че палестинската нация гине, подгонил я демографския срив като нас и руснаците.
      Проблема му не е че палестинската нация гине, ами защото не им дават на руснаците да ги избиват.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        А между другото, темата защо е в раздел “Отдих и развлечение”?


        Явно по му уйдисва тоя раздел на темата.
        Просто щото социализЪма и капитализЪма нямат нищо общо с политиката

        Коментар


        • Pyramid - Това му е гадното на соца., като им свършат парите и стават проблем за околните поради ценнности - било то ислямски или еврогейски. Аз не знам с тия еврогейци какво ще правим дето са ни прегърнали яко и само другите ни трябват. Да си имали Иран някоя и друга ракета ! Той не е добре и днес цял ден се тревожи че палестинската нация гине, подгонил я демографския срив като нас и руснаците.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

            Аз също не вярвам в съвместен щастлив живот с различни.Но не може да убиваш и изселваш.Не може.Не може в тоя свят да се случва само каквото ти харесва.Аз съм върл противник на насилието и войните на убийствата и грабенето.
            Добре де, те го правят, значи...Не можело то. Може.

            - Дали ни харесва и какво да противопоставим, въпрос отделен. С молитви, обаче, кръстене под одеялото и плюене в пазвата, не става.
            Last edited by Pyramid; 15.05.2018, 00:15.

            Коментар


            • А между другото, темата защо е в раздел “Отдих и развлечение”?

              Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнение
              Започвате да превръщате и тази тема в "Политика"!

              Коментар


              • Започвате да превръщате и тази тема в "Политика"!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Къв социализъм, къв капитълизъм, кви 5 биткойна бе мили деца... Отваряте тухлата, пардон каталога на първата вълна на масовата приватизация и почвате да чешете репи,

                  а сега какво СМЕХ.... Дончо Барбалов: 40% от БВП на страната се генерира в София http://www.segabg.com/article.php?id=905164


                  София освен да яде и да с*р*, не мога да се сетя нещо друго да прави, но както и да е за зеления рекет на прокофиевци нема да си говорим, за магистралите, дето ще ги тупне Батко, като станат платени и за Моловете и т.н.... добре де, капитализъма, та капитализъма

                  Батко не ви дава да сключвате обикновени търговски сделки, като Южен поток да кажем, ама нема проблем да се бухате по гърдите и да ми обяснявате за суровинитета на мамковината

                  Батко е нацвъкал 4 безплатни военни бази, ама туй щото да дизерфицира руските ядрени шамари... така де, нема само руските ЯРС-ове да са насочени в направление зад укеана, нека малко да целят и нашенскио гол г*з

                  А така, кажи им го! У тая София една мотика нема, какво правят? Само седят по офиси и пърдят, нали така?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    national power - Един ден ще разбереш защо сърбите не вярват в съвместния щастлив живот с мюсюлманите. А ние в момента стена трябва да градим от желязо и бетон и висока поне 50 метра, а не да купуваме изтребители с които ще изтребваме на баба ви хвърчилото. Или пък да ставаме приятели на Иран дето имал право да има няколко поне ракети.
                    Аз също не вярвам в съвместен щастлив живот с различни.Но не може да убиваш и изселваш.Не може.Не може в тоя свят да се случва само каквото ти харесва.Аз съм върл противник на насилието и войните на убийствата и грабенето.

                    Коментар


                    • Не е по темата.

                      А и в този конфликт нито едната, нито другата страна са ангели. Хизбула защо стелят с ракети по Израел? И казват, че няма да мирясат докато Израел не изчезне. Което го казват и Иран.

                      Тука е като Левски/ЦСКА.

                      Аз съм си избрал евреите, защото са ми по-симпатични. Не защото са по-прави. Мътна и кървава е Близкия Изток. За отделна тема е.


                      Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

                      Прав си. Успокой се.

                      Мен обаче повече ме вълнува...че днес в името на кое точно не знам - ти ще кажеш- са загинали вече 52 ма палестинеца може и да са повече...според журналистите. Това дали е политика....някой друг да каже. За темата политика ли е?
                      Само тоя факт който за теб може да е статистика...ама аз го чуствам по друг начин определено е генерирал Н на брой нови терористи който с омразата си и безсилието си да се противопоставят на световните играчи...могат да направят и твоя живот по неспокоен.

                      Аз трябва да ти кажа че ако някой застреля семейството ми ... не ми пука за никакви ценности ще изперкам и сигурно и аз ще хвана някоя бомба...
                      И това е защото ти отнемаш на тея хора с твоята "политика" всичко което те имат да губят. И когато нямат вече кво да губят става страшно. А кво ли имат да губят палестинците? Да ги разстрелват до като Тръмп казва днес е веилк ден. Ти кво ще напрайш бе Мишо?

                      Ей така се генерира тероризъм и след това се бориш против него генерирайки още повече тероризъм.

                      Елена Йончева беше казала..."да имаш враг е много много лесно...но да се бориш с опонента си трябват доводи "

                      кат казах Елена Йончева...та се сетих по време или преди не си спомням войната в Ирак...излъчиха едно нейно интервю ...тук ако не се лъжа трябва да се спомене че тя е единствения журналист направила интервю с виссши хора от Ал Кайда...та излъчиха интервю с хора на Ал кайда...и тя говореше с тях така човешки....и те човешки обясниха...на въпроса нейния що правят това и убиват невинни хора...че според тях..американците са им отнели всичко...бомбадирали са градовете им..разрушили са бизнеса им...избили са семействата им..и те са пренудени да живеят в непрекъсната война от раждането си в която не е сигурно дали ще се прибереш ако отидеш за хляб до магазина.

                      не приемам това за чиста монета. В тероризма също има икономика бизнес и далавера.....и кой е прав нямам идея....но я си предсатви така за секунда...затвори очи и си представи ти да живееш така. Ти кво си виновен че си роден в афганистан например? И кво имаш да губиш ти ако като тинейджър падне ракета и убие родителите ти...или брат ти или сестра ти или всички...като преди години си спомням как имаше един случай дет бяха уцелили едно погребение..и убиха 80 души с една ракета...по погрешка или нарочно не знам американците.

                      къв ти е на теб живота и колко крачки има до момента в който някой те вербува и ти сложи бомбата да се гръмнеш с Х на брой европейци или американци.

                      Та така....

                      да те питам сега...кво ти е мнението по тая тема? Актуалната днешната......социализма ясен...няма да се върне...няма развитие няма иновации всички крадат..само корупция и далавера. Кажи за това кво мислиш?

                      Коментар


                      • national power - Един ден ще разбереш защо сърбите не вярват в съвместния щастлив живот с мюсюлманите. А ние в момента стена трябва да градим от желязо и бетон и висока поне 50 метра, а не да купуваме изтребители с които ще изтребваме на баба ви хвърчилото. Или пък да ставаме приятели на Иран дето имал право да има няколко поне ракети.
                        Last edited by supertrader; 14.05.2018, 23:07.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Iv_max - В Азия в момента подготвят неща които ще свалят консумацията на петрол и газ 10 пъти. Руснаците и американците нямат нужда от конкуренция в продажбата на тези суровини и при арабите скоро мир няма да има. Специално днешните събития са провокирани, дирижирани и по сценарий. Ти сигурно вярваш че на петролните компании във Венецуела им експроприйра народната власт собственността ? Експроприацията бе дирижирана от същите тези петролни компании за да махнат Венецуелския петрол от пазара.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Отворих нова “невинна тема”. Широкодефинирана. Още от времето на Макиавели и мноооого преди него политиката влияе, уви на възможността за правенето на бизнес. Ако създателите на тази тема искат да обсъждат това, което обсъждат тук имат и този резервен вариант. Нека не се приема като засенчване на тази тема, нито омаловажаване на успехът й, а просто като достъпен резервен вариант.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                              Забрави и да добавиш как демократично се разпарчадосва държава и се лишава от изконна историческа нейна област с благословията на същите тия ЕС лицемери. За жалост с помощта и на нашите боклуци.
                              Та какво има да се чудиш - това са си прословутите европейски ценности.

                              Отскоро в юк и немско може да лежиш и петилетка в пандиза набеден за хейт реч, без да има ясни критерии що е това животно.
                              Свобода на словото, дрън дрън, цензурата е вече явна евроценност.
                              Тя тая държава великите сили я създадоха и те я унищожиха.Сърбите са говеда и въпреки че в случая съм на тяхна страна не могат да избиват и да изселват невинни хора.И днес продължават с простотиите в Македония.Ако я мислят така скоро ще остане само Белград.За какво са тия войни???За какво са тия убийства???Не можем ли да живеем в мир и без граници???И за свободата на словото не си прав.Висша европедерастка ценност е когато мнението ми уйдисва да има свобода на словото но когато не ми уйдисва.....Да си ги земат сите ценности и да си ги заврат отзаде.
                              Last edited by national power; 14.05.2018, 22:49.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение


                                Разбирам те че поглеждаш на нещата от хуманна гледна точка, прав си донякъде.
                                ОБАЧЕ :

                                Това са същите дето скачаха от радост по улиците на 11 септември.
                                От малки деца ги учат на това и в училище, че видят ли евреин са длъжни да го убият, провери в ютуб сам, има много по въпроса.
                                Дори на семействата на самоубийците терористи им отпуска пенсии палестинската автономия, а това са и парите на ООН, ЕС и т.н.

                                Пък това трябва да го чуе всеки евробюрократ толераст и да попива, попива...не че ще стане.


                                така е сигурно не знам кво ги учат.

                                Тя омразата не е едностранна. Те ако не мразеха нямаше да протистират и да са на границата....

                                Обаче причината....трябва да се търси...не че ще се намери ама поне да се търси

                                Коментар

                                Working...
                                X