v_tin кой продава нефтохим, аз говоря за коректна търговия с особенно голям стратегически размер за националната сигурност.Проблема е с олигарсите които искат пари в брой за да ги вкарат в банки, не че на руснаците не им трябват наши сгоки и оборота да се балансира. Не съм русофоб, по скоро много толям русофил;
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMoney - преди 2008 ма заплатите на работниците бяха стигнали 3к, в момента са наполовина а държавната админисграция е нарастнала 6 пъти и такъв икономически ръст няма с цифрата 7, реално е 2. Със 7 е вноса на енергоносители от Русия, която обаче нищо не внася от нас и леко ни съсипва икономиката системно и методично по тоя начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНашият капитализъм беше тотално опорочен от бившата номенклатура и ДС. И въпреки това сега последните петилетки пак имаме доста голям растеж на доходите
Представи си какво щеше да е ако не беше така опорочен процесът... в края на 1990-те щяхме да имаме по 7-8% растеж на БНП
Коментар
-
Money - преди 2008 ма заплатите на работниците бяха стигнали 3к, в момента са наполовина а държавната админисграция е нарастнала 6 пъти и такъв икономически ръст няма с цифрата 7, реално е 2. Със 7 е вноса на енергоносители от Русия, която обаче нищо не внася от нас и леко ни съсипва икономиката системно и методично по тоя начин.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
да попитаме некой от Търговище например ?!? щот аз бех и ги видех завалиите се едно са у Пакистан ........
Аз много бих искал заплатите в Булгаристана да са не х5, а х25 ама напредък от Капитализма не виждам, виждам регрес ше постнем от Софията снимки да скиваш за кво стаа въпрос ..... в махалата се едно е в Багдат, а война не сме имали
Или некой да им даде парррииии?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Mи сега заплатите са по 5 спрямо 1988.
Отвори cars.bg и виж за 2г заплати какво ново можеш си купиш за 25-30к средна заплата за страната, при това веднага. Избор - бол, ма нищо общо с трабантината.
Пък щом те притесняват много разходите - свободен си да я караш и на колело и/или кракомобил, чойс ис йорс, хем ще си еко коректен, зер глобъл уормингРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Нашият капитализъм беше тотално опорочен от бившата номенклатура и ДС. И въпреки това сега последните петилетки пак имаме доста голям растеж на доходите
Представи си какво щеше да е ако не беше така опорочен процесът... в края на 1990-те щяхме да имаме по 7-8% растеж на БНП
да попитаме некой от Търговище например ?!? щот аз бех и ги видех завалиите се едно са у Пакистан ........
Аз много бих искал заплатите в Булгаристана да са не х5, а х25 ама напредък от Капитализма не виждам, виждам регрес ше постнем от Софията снимки да скиваш за кво стаа въпрос ..... в махалата се едно е в Багдат, а война не сме ималиLast edited by Money; 26.01.2019, 18:38.
Коментар
-
Аз много бих искал заплатите в Булгаристана да са не х5, а х25 ама напредък от Капитализма не виждам, виждам регрес ше постнем от Софията снимки да скиваш за кво стаа въпрос ..... в махалата се едно е в Багдат, а война не сме имали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе дърляте се тук за стари работи. Квото било - било.
Сега ако искаш нещо, изкарваш пари и си го купуваш.
Кат' не изкарваш - не си купуваш.
Коментар
-
Mи сега заплатите са по 5 спрямо 1988.
Отвори cars.bg и виж за 2г заплати какво ново можеш си купиш за 25-30к средна заплата за страната, при това веднага. Избор - бол, ма нищо общо с трабантината.
Пък щом те притесняват много разходите - свободен си да я караш и на колело и/или кракомобил, чойс ис йорс, хем ще си еко коректен, зер глобъл уорминг
Аз много бих искал заплатите в Булгаристана да са не х5, а х25 ама напредък от Капитализма не виждам, виждам регрес ше постнем от Софията снимки да скиваш за кво стаа въпрос ..... в махалата се едно е в Багдат, а война не сме ималиLast edited by michaelis12; 26.01.2019, 17:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
При това нов, а не на старо
Колко заплати ли са нужни сега, за трекущо-актуален таралясник, като вероятно няма да издържи и колкото трабант, а експлоатацията му ще е свързана с разходи многократно надвишаващи трабантските
Пък щом те притесняват много разходите - свободен си да я караш и на колело и/или кракомобил, чойс ис йорс, хем ще си еко коректен, зер глобъл уорминг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
При това нов, а не на старо
Колко заплати ли са нужни сега, за трекущо-актуален таралясник, като вероятно няма да издържи и колкото трабант, а експлоатацията му ще е свързана с разходи многократно надвишаващи трабантските
Коментар
-
Ууужаст, заплати за цели 2г за един трабант ...
Колко заплати ли са нужни сега, за трекущо-актуален таралясник, като вероятно няма да издържи и колкото трабант, а експлоатацията му ще е свързана с разходи многократно надвишаващи трабантскитеРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар