Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Нали уж капиталистическия строй е любимия ти. Има свобода, креативност...по добрите успяват....как успяват? Тая работа с темата за успеха ми е слабост.....не само във финансово изражение ама както и да е. Но капитализма е съсредоточен около кинтите....като се хвана за кинтите...избирателно, та се чудя кво не ти хареса че го удари на философия?
Не знам къде видя че искам някой да се чуства безпомощен...дори напротив бих мотивирал всеки и го правя...ако визираш това че ви казвам да не се занимавате със спекулации или инвестиции ако нямате достатъчно много пари и се чудете кво да ги прайте...пък и тогава, това е само и единственно да ви предпазя...да не правите глупости като мен преди години. Ако смяташ че някой кат ти каже бухай кинтите в борсата тя е винаги на горе ти дава надежда......това е мечешка услуга. Ей сега говорих с дъщеря ми...след седмица в дойтче инвестмънт банкирането стаж...била един ден и при търговците и аз и викам кво те влече...от всички отдели...как ти се струва трейдинга...и тя вика баща ми то няма трейдинг там трябва да си ИТ - други не взимат. Викам добро утро. И се насочила към придовбиванията и сливанията.....правилно. При положение че и при нас е същото и навсякъде е същото...как по дяволите да кажеш на някой бухай парите да се състезаваш с компютри и изкуствен интелект?
Дали това имаше пред вид като каза че утвърждавам усещането на българина за безпомощност не знам....ама карай.
И не е така...за мен не са само кинтите....и не само за мен - за всеки....който има кинти ще ти го каже това, но това е друга лична тема.
Коментар