Първоначално изпратено от rover
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИзяснихте ли що туй животно “социализъма“? Май не сте успели. То и затуй темата се отклони и разля като Нил през дъждовния период.
Който няма страсти, вижда безпределното.
Който има страсти вижда пределното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Слагаш пръст в раната. За пълен и непълен член не смея и да споменавам, хеле пък за други подробности, но тук ми бе обяснено, че това нямало никакво значение за инвестиционната дейност. Затова просто наблюдавам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИзяснихте ли що туй животно “социализъма“? Май не сте успели. То и затуй темата се отклони и разля като Нил през дъждовния период.
П.П. Темата е готина и позволява леки отклонения. Виж, дори уважаемата модература не ни трие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеНе искам да влизам в ролята на дежурен учител, но много лошо впечатление правят правописните грешки. И то на хора, които казват че са чели, чели...
Като са чели, защо пишат свещеННа, искреННо, структОрна и т.н. От личен опит знам, че при много прочетени книги, дори не е нужно да знаеш каквито и да е правила за правопис. Ако четеш много от дете, (а моето поколение беше такова) няма как да допускаш грешки при писане. Тук не издребнявам и не се хващам за случайни грешки, а за многократно повторяеми в мненията на определени хора. Май няма как да са толкова начетени, след като и една страница не могат да напишат без куп груби грешки. Извинявам се, ако съм засегнал някого.
Коментар
-
Не искам да влизам в ролята на дежурен учител, но много лошо впечатление правят правописните грешки. И то на хора, които казват че са чели, чели...
Като са чели, защо пишат свещеННа, искреННо, структОрна и т.н. От личен опит знам, че при много прочетени книги, дори не е нужно да знаеш каквито и да е правила за правопис. Ако четеш много от дете, (а моето поколение беше такова) няма как да допускаш грешки при писане. Тук не издребнявам и не се хващам за случайни грешки, а за многократно повторяеми в мненията на определени хора. Май няма как да са толкова начетени, след като и една страница не могат да напишат без куп груби грешки. Извинявам се, ако съм засегнал някого.Партия была, есть и будет есть!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Money- те ако щяха да нападат преди 25 години направо можеха да влязат в СССР като "освободители", но трябваше да си носят и риска да бъдат моментално ошушкани и инвентара да излезе на битака за продан. Между другото съм разработил технология с която една ел.кола с 3 литра водка може да изминава 100 км., но ме е страх да я разпространя че много ще ме намразят. Съвсем сериозно направихме горивни клетки за спирт с 90 процента ефектиност и не са скъпа технология, спирта е като течен ток.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Чел съм Библията...отчасти корана и цялата Брахавад Гита ..дали така се произнасяше не знам и други съм чел. Т.е съм запознат с повечето религии...имам специално отношение към религиите + собствена теория за БОГ......но това е друга тема....и то много дълга тема. Мога да кажа много шокиращи неща на тая тема ...дето ще ви изненадат дори. И като казвам чел съм ги ...разбирай наистина съм ги чел и мислил върху това ..а не преглеждал. Наистина не искам да влизам в темата БОГ и религия щото мога да говоря една седмица....без прекъсване. нямам нищо напротив дори ще ми е прятно но с някой който е подготвен по темата.
Тая работа с лошото и доброто също е предмет на много дълга тема. Съвета ми е гледай веднага ако не можеш на английски да отделиш повече време да прочетеш книгата поне филма по книгата - Колибата. Това е филма....който дори и е елементарно да звучи ми отговори на въпроса защо на пръв поглед изглежда че БОГ е несправедлив.
Пак казвам ако те влече...провокирай ме на тема БОГ и религия......)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИнтересно, повечето от форумците сме слушали ежедневно по радиото как американците се готвят да ни атакуват с ракети Пършинг 2. И въпреки това повечето не са претръпнали. Останала е само безрезервната любов към великия съветски народ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНапоследък се занимавам основно с магьосничество. Мисля помага във финансите
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Далеч съм от това усилие.
Моралният закон от коментара ти всъщност е Пътят /Дао/ За владетелите и пълководците е било важно да са стъпили на Праведния път /как звучи само/, защото това е условието да увлекат хората след себе си. Конфуцианци, какво да ги правиш - "добродетелна никога не е самотна, тя винаги ще си намери съратници".
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Прочети Библията. Тя е най-издаваната книга. Всички останали книги/издания взети заедно са след нея. Както може да се сетиш Корана е втората. Освен това е над 2000 години и все още се чете. Е Изкуството на войната е по-стара, но все пак тя е само за война (не съм я чел, но ще взема да я прочета). Библията е за отношенията между хората и изграждането на обществата и дава представа кое е лошо и кое добро. Та там някъде е казано "По делата ще ги познаете". Което обяснява що никой не вярва на медиите и политиците - щото едно говорят, друго правят. А и Библията е в основата на Западното общество - включая нашто.
Тая работа с лошото и доброто също е предмет на много дълга тема. Съвета ми е гледай веднага ако не можеш на английски да отделиш повече време да прочетеш книгата поне филма по книгата - Колибата. Това е филма....който дори и е елементарно да звучи ми отговори на въпроса защо на пръв поглед изглежда че БОГ е несправедлив.
Пак казвам ако те влече...провокирай ме на тема БОГ и религия......)))
Коментар
-
Напоследък се занимавам основно с магьосничество. Мисля помага във финансите
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Мъней, я се инициирай.
На кво си фен ти?
Всъщност кво работиш?
Коментар
Коментар