Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Да, да, покажи ги
И си спомни ти с другия ник какви ги редеше за икономиката на САЩ и аз какво казвах, че дори и Тръмп да дойде инерцията ще продължи
Бил съм тук с друг прякор, но - много отдавна, ти тогава си ходел прав под масата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеСега ме мързи, щото не ми е итересно да ти доказвам, но, като се раздвижа, ще покажа на публиката фактите, за които говоря.
И си спомни ти с другия ник какви ги редеше за икономиката на САЩ и аз какво казвах, че дори и Тръмп да дойде инерцията ще продължи
Коментар
-
Да, определено няма рязък напредък. Икономиката на САЩ си върви с предишната инерция и леко подобрение, главно защото глобалната макрорамка беше доста по-благоприятна от който и да било момент през последните 10г.
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Ти остави тез общи еврейски критики "ад хоминем" - не са работещи.
Но да не би да искаш да отречеш резкия икономически напредък в САЩ след идването на Тръмп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Изеров, с тази богата обща култура... накъде
Но да не би да искаш да отречеш резкия икономически напредък в САЩ след идването на Тръмп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеО да!
Масово премълчаваният факт, че САЩ при "популиста" Тръмп икономически дръпнаха така, както не е било поне 30 години насам.
Коментар
-
О да!
Масово премълчаваният факт, че САЩ при "популиста" Тръмп икономически дръпнаха така, както не е било поне 30 години насам.Last edited by П.Ф.Изеров; 07.07.2018, 16:22.
Коментар
-
Ако питате медиите това е популизъм
https://www.breitbart.com/big-govern...etals-tariffs/
Въпреки митата наложени от Тръмп, американската икономика се развива. А металообработващите фирми наемат хора и вдигат заплатите въпреки че че Тръмп наложи мита за вноса на стомана и алуминий.
Странна работа е икономиката. Ти налагаш мита и тея вместо да изнасят производството навън където алуминия и стоманата са по-евтини го връщат у тях си при скъпия алуминий и скъпата стомана.
А демократическата партия в САЩ си има нова звезда кандидатка за конгреса, която победила на вътрешните избори в Ню Йорк 4 супер хипер мега извести политици. Мацката е латинос, на 30 от богато семейство, но се прави на бедна и от работническо семейство и обещава безплатно здравеопазване, безплатно образование, безплатни къщи за бездомните, да се отворят границите, етц. Завършила и тя не знае какво и работила като секретарка на един виден конгресмен - единствена работа до момента. Най-вероятно ще я изберат.
Естествено ако слушате медиите тя не е популистка, а бъдещето - млада и уверена с ясна визия за бъдещето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
По времето на соца, една съседка дето много лъжеше я беха кръстили Агенция Ройтерс, но ти си младо момче, откъде да знайш тез работи... но не това е поантата... перверзно е как хора които са параноично недоверчиви, които подлагат на съмнение все и вся, как лесно вярват на всевъзможни дивотии, които отговарят на техния вътрешен мир, убеждения, нагласи
Познавам и аз такива, които наричаха "агенция еди коя си". Ударението беше на "информационна агенция", а не толкова на Ройтерс или друго.
А изборът на "Ройтерс" е поради това, че по соцмедиите тя се споменаваше най-често сред останалите западни медии, и то като уважаван източник на проверени факти. Е, избрани от гаулайтерите факти, не всички. БТА много често я цитираше.
Когато се появи възможност да чета редовно бившия вражи глас, бях доволен от безпристрастността и качеството на фактологичните новини на Ройтерс. Сега, обаче, нещата не стоят така.
П.П. По съществото на поста ти - присъединявам се към.Last edited by П.Ф.Изеров; 06.07.2018, 14:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеПримери, как големи и влиятелни медии като Ройтерс ("факти, само факти") и Бизнесинсайдър просто лъжат като дърти циганки, подкупени от играч на борсата:
https://www.cnbc.com/amp/2018/07/05/...dia-again.html
- 1 like
Коментар
-
Примери, как големи и влиятелни медии като Ройтерс ("факти, само факти") и Бизнесинсайдър просто лъжат като дърти циганки, подкупени от играч на борсата:
https://www.cnbc.com/amp/2018/07/05/...dia-again.html
Коментар
-
Ти смяташ ли, че ако сега беше 1933 и спорехме за това кой е запалил Райхстага, щях да те убедя, че е инсцинировка на НСДАП?
Пак щеше да ме наречеш комунист, нали обективни наблюдателю, четящ хейт сайтчета като CISLast edited by Money; 05.07.2018, 13:31.
Коментар
Коментар