Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Колкото до оценките....В далечната 1995 година,след пет години скиторене по света/първото,но не и последното/ и след като бях видял неща ,които ти тогава си ги гледал само по филмите,вече интересувайки се от доста повече неща,освен от циците на някоя мадама,се опитах да си представя,каква ще е Българя след двадесетина години,т.е. днес,за да знам ,как да се впиша и аз адекватно в картината...Опирайки се на куп фактори,които са ни влияли,като народ,държава и които ще ни влияят,достигнах до извода,че България ще представлява почти точно това ,което тя представлява в момента.../Този извод не ми дошъл докато съм седял на някой камък и съм мъдрувал,а ей така,в движение.../Даже мойта прогноза беше малко по-негативна,отолкото е моментното състояние.....Под фактори съм взел предвид и социализма,и историята,и народопсихологията,южняшкия ни балкански манталитет и т.н,и т.н.,даже взех предвид непреходните истини написани в Библията....
Явно моята оценка е била изключително адекватна,след като за ралика от голяма част от българите,при мен няма капка разочарование....Каквото съм очаквал,това се е случило...
А ти разочарован ли си действителността в България,а Мъней?!Щото ,ако си,значи си просто един неадекватен многознайко....
P.S.Колкото до ракетите Пършинг....,в днешно време очакваме да ни запукат с ракети от Изток и да унищожат света и себе си барабар с нас,мамицата им мръсна....Каква ирония,а?!
Коментар