Първоначално изпратено от power grid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Гастарче ти си най големия продажник и цървул тука.Агресивен бездарник със самочувствие.Като се имаш за толко кадърен що си не остана тука да постигнеш нещо а избяга.Тебе жена ти изгони и ти наглеца си тръгнал да казваш кой е продажник.Кови се тама с черни и мургави мъже и си трай.Оня дъбнишкия демократ поне се кове с руски тираджии по паркингите на АмерикаLast edited by redcretin; 13.09.2018, 11:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от panther Разгледай мнение
Американското производство не е едно и също с ленд лийза. И на такива конференции всякакви простотии се приказват.
Сталин е трябвало малко да зариби американците, та да открият най-накрая втория фронт, който са обещавали няколко години.
1940 година Сталин и Хитлер се кълнат, че са първи приятели, па какво става след няколко месеца...
Процентите ги писах по-долу. Който може - да мисли и да смята.
Ама какво щяло да бъде, ако... никой не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
С последния вопъл звучиш правилно - като горнооряховски австралопитек, какъвто именно си
Точно двата продажника в темата - другия от пуевен, сте най-смешни - и двата цоцахте от държавното, и двата за нищо друго се оказа че не ставате. И точно от устата на такъв паразит да чуя че някой ме носил на гръб - ми то щеше да е смешно, ако не показваше колко ниско е нивото в Територията ...
Коментар
-
Определено без ленд-лийз няма и оцеляване на Рашастан:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lend-Lease#Significance
Joseph Stalin, during the Tehran Conference during 1943, acknowledged publicly the importance of American efforts during a dinner at the conference: "Without American production the United Nations [the Allies] could never have won the war."[31][32]
Сталин е трябвало малко да зариби американците, та да открият най-накрая втория фронт, който са обещавали няколко години.
1940 година Сталин и Хитлер се кълнат, че са първи приятели, па какво става след няколко месеца...
Процентите ги писах по-долу. Който може - да мисли и да смята.
Ама какво щяло да бъде, ако... никой не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТака е, аз дължа всичко, живота си даже на болшевиките
Ако немците не бяха платили на Ленин 1917г. да прави "революция" единият ми пра-дядо и жена му щяха да си останат в Русия. И Петроград никога нямаше да стане Ленинград... Светът щеше да е доста по-добър, но без мене да ме има
Коментар
-
С последния вопъл звучиш правилно - като горнооряховски австралопитек, какъвто именно си
Точно двата продажника в темата - другия от пуевен, сте най-смешни - и двата цоцахте от държавното, и двата за нищо друго се оказа че не ставате. И точно от устата на такъв паразит да чуя че някой ме носил на гръб - ми то щеше да е смешно, ако не показваше колко ниско е нивото в Територията ...
Какро казва супертрейдъра, те са натурални комунисри, и много правилно.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panther Разгледай мнение"не чак толкова мощната армия на Хитлер колкото я представят" превзема цяла Европа за около година и половина. Дания е превзета за 6 (шест) ЧАСА.
Ленд Лийза е продължил 5 години 1941-1945.
1941 са 2.1% от доставките. В края на 1941 германците вече са разбити под Москва и Червената Армия започва контранастъпление.
1942 са 14% от доставките. В края на 1942 германците вече са напълно обградени под Сталинград, макар че успяват да се държат до началото на февруари 1943. Над 750 000 германци и техни съюзници са загинали, близо 100 000 са пленени, включително 22 генерала + Паулус - единствения германски Фелдмаршал, попадал в плен за цялата история на Германия.
Основните доставки са 43-44 когато войната на практика е вече решена.
Но да, имало е полза от Ленд Лийза.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lend-Lease#Significance
Joseph Stalin, during the Tehran Conference during 1943, acknowledged publicly the importance of American efforts during a dinner at the conference: "Without American production the United Nations [the Allies] could never have won the war."[31][32]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМалоумните диваци, като „не могат да си стоят на глинените крачка в собствената държавичка”...
- бягат навън, някой друг да ги крепи и да ги носи на гръб, в чужда, по-богата и уредена, сърана. Ти, дараги, току-що, описа себе си, Импотеция, Барбата и др. „способни” тролци.
- Ей как седъните помежду си„Ентелехентните”.
У У У У У У У! ! ! ! !
Коментар
-
"не чак толкова мощната армия на Хитлер колкото я представят" превзема цяла Европа за около година и половина. Дания е превзета за 6 (шест) ЧАСА.
Ленд Лийза е продължил 5 години 1941-1945.
1941 са 2.1% от доставките. В края на 1941 германците вече са разбити под Москва и Червената Армия започва контранастъпление.
1942 са 14% от доставките. В края на 1942 германците вече са напълно обградени под Сталинград, макар че успяват да се държат до началото на февруари 1943. Над 750 000 германци и техни съюзници са загинали, близо 100 000 са пленени, включително 22 генерала + Паулус - единствения германски Фелдмаршал, попадал в плен за цялата история на Германия.
Основните доставки са 43-44 когато войната на практика е вече решена.
Но да, имало е полза от Ленд Лийза.
Коментар
-
Ама те тия не са туристи, бе, те са се заселили за постоянно... то има и китайци много, ама не са такива... работят си тихо и кротко и не се дуят кат ушанкиките ... и засега чалмалиите-резаци ги държим далеч от периметъра...Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеКойто може- бяга от сатрапията,, ела в Бургас в парка почти няма да чуеш друга реч освен руска, и шумни, арогантни, невъзпитани... отдалеч си личат, а за Поморие и другите грядчета по морето да не отваряме дума... аз мислех, че като започне при тях учебната година ще се ометат, ама не, намериха начин и тук школи да направят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не виждам с какво са по-добри руснаците, но най-малкото тия нямат зелени човечета. Ти ако искаш да живееш под руско робство, хващай самолета за Москва, ние нашата земя на окупатори няма да я дадем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми кат не шеш руснаци земай арапи афганци негра.Те са тихи възпитани образовани и толерантни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеКойто може- бяга от сатрапията,, ела в Бургас в парка почти няма да чуеш друга реч освен руска, и шумни, арогантни, невъзпитани... отдалеч си личат, а за Поморие и другите грядчета по морето да не отваряме дума... аз мислех, че като започне при тях учебната година ще се ометат, ама не, намериха начин и тук школи да направят...
Коментар
Коментар