IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Дали е един и същ като в другата тема
    вероятно...само от тема политика ше мре гладен , пък и е пълен провал като ефективност .

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      на мен ми е смешно следното, всички знаем че кинтите на запада са от войни, грабежи и насилие, ама нашите по-малки шорошоидни братчета, повтарят лъжата капитализъм, капитализъм с надеждата да стане истина...

успехие на Китайската Компартия правят тази лъжа невъзможна, дори повторена 100 пъти
      Не бе изобщо не са от войни.Западна Европа е пълна с нефт газ злато метали с всичко.И на Запад живеят най умните кадърни и работни хора.Да не говорим че печатат пари и раздават тоя боклук като заеми..Чрез фирми които корумпират съответните политици слагат ръка на почти всичко.Ако съответният политик се окаже неподкупен следват медийни кампании срещу него че бил диктатор и майдан.Но коменията свърши.Запада си заминава.Предстои да разберат какво мизерия какво е болка и мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Пирамидата ,ти не разбра правилно въпроса,а именно : Когато информ-а изписва Китай,с какви букви да го изпише - със сини, или с червени?
        С лилави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тогава, правата да си кажем, Китай е Хибрид. Една икономика а няколко родители: Соц, Кап. и Каст. Хората не робуват на схеми и клишета, ами прилагат наред и, в която сфера, което по-добре приляга, се налага. А, ако ще управляващите да са членове на ККП, то е формално. Кастово общество с по-проницаеми бариери и филтри според професионална/кастова компетентност. Поне така ми изглежда на мен, гледайки отвън и слушайки, какво ни показват медиите. Допускам, че може и да греша.
          Пирамидата ,ти не разбра правилно въпроса,а именно : Когато информ-а изписва Китай,с какви букви да го изпише - със сини, или с червени?

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Добре, съгласен.
            Просто използвах добре познатия от едно време шаблон.
            Наречи го както искаш, важното е понятието да върши работа.
            Тогава, правата да си кажем, Китай е Хибрид. Една икономика а няколко родители: Соц, Кап. и Каст. Хората не робуват на схеми и клишета, ами прилагат наред и, в която сфера, което по-добре приляга, се налага. А, ако ще управляващите да са членове на ККП, то е формално. Кастово общество с по-проницаеми бариери и филтри според професионална/кастова компетентност. Поне така ми изглежда на мен, гледайки отвън и слушайки, какво ни показват медиите. Допускам, че може и да греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мен все повече, думата „стрОй” , по отношение на държавите, ме притеснява. Вероятно, най-основателно, се прилага към Северна Корея и Куба. В нетоталитарния свят, не е ли по-естествен терминът „подредба”?
              - Само питам.
              Добре, съгласен.
              Просто използвах добре познатия от едно време шаблон.
              Наречи го както искаш, важното е понятието да върши работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Тогава като какъв обществено-политически строй опеделяш Китай?
                Мен все повече, думата „стрОй” , по отношение на държавите, ме притеснява. Вероятно, най-основателно, се прилага към Северна Корея и Куба. В нетоталитарния свят, не е ли по-естествен терминът „подредба”?
                - Само питам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                  Така е данъчна ставка от 100% е мечтата на всичките МЕКИ КИТЧИЦИ, които ПЛЮЯТ срещу плоския данък от 10% понеже са мързеливи и прости ТЕКЕЗЕСАРИ...
                  АКС (Абе, К*ре Сплескан), колко пъти да доказвам, че у нас, на „плоския” данък, само името му е такова? Маниащината ви не знае мяра а, убеден съм, точно такива типажи, са били измежду ограбвалите мандри през 44-та и „разкулачвалите” след това. Всякакъв намек за адекватна и справедлива оценка е чужд на такива слагачи. И точно Ти да сочисщш с пръст „меки китки”? Ай сиктир!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    R1a1 - социализъм при който данъците падат и отпадат, няма такъв социализъм..а при най якия социализъм - мечтата на социалистите данъците са 100 %.
                    Тогава като какъв обществено-политически строй опеделяш Китай?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Да речем така, „интелектуалният багаж/вакуум” е съизмерим.Чернобил не е достатъчен, за да нанесе чак такива увреждания.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        R1a1 - социализъм при който данъците падат и отпадат, няма такъв социализъм..а при най якия социализъм - мечтата на социалистите данъците са 100 %.

Така е данъчна ставка от 100% е мечтата на всичките МЕКИ КИТЧИЦИ, които ПЛЮЯТ срещу плоския данък от 10% понеже са мързеливи и прости ТЕКЕЗЕСАРИ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Смея се всеки път на примитивната тролщина , използваща червено синя агитация ...

Коментар

• Как Източна Европа се самоубива

https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D...%B0/a-46761374

Браво на Дойче Веле, че са публикували ПОМИЯТА по-горе, която е написана от ПОРЕДНИЯ ИДИОТ, ТОЕСТ КОМУНИСТ...

Читтателите имат право да знаят, че КОМУНИЗЪМ = ИДИОТЩИНА...

Коментар

• Макс , точно пък от войни западния социализъм никак не забогатя..защо не се сещам да са спечелили една война. Напротив след Виетнам като си седнаха на задните части и икономиката им дръпна малко колкото при социализъм може да дръпне..а вече са развили монополите и едрия бизнес и май ще си ходят скоро и ще се разделят болезнено със социализма. При социализма основния начин за забогатяване е да не платиш данъци и големите монополи успяват да го сторят защото са подкупили всички , боят с данъци е по дребните и бедните а големите не плащат.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• R1a1 - социализъм при който данъците падат и отпадат, няма такъв социализъм..а при най якия социализъм - мечтата на социалистите данъците са 100 %.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X