Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениена мен ми е смешно следното, всички знаем че кинтите на запада са от войни, грабежи и насилие, ама нашите по-малки шорошоидни братчета, повтарят лъжата капитализъм, капитализъм с надеждата да стане истина...
успехие на Китайската Компартия правят тази лъжа невъзможна, дори повторена 100 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Пирамидата ,ти не разбра правилно въпроса,а именно : Когато информ-а изписва Китай,с какви букви да го изпише - със сини, или с червени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тогава, правата да си кажем, Китай е Хибрид. Една икономика а няколко родители: Соц, Кап. и Каст. Хората не робуват на схеми и клишета, ами прилагат наред и, в която сфера, което по-добре приляга, се налага. А, ако ще управляващите да са членове на ККП, то е формално. Кастово общество с по-проницаеми бариери и филтри според професионална/кастова компетентност. Поне така ми изглежда на мен, гледайки отвън и слушайки, какво ни показват медиите. Допускам, че може и да греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Добре, съгласен.
Просто използвах добре познатия от едно време шаблон.
Наречи го както искаш, важното е понятието да върши работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Мен все повече, думата „стрОй” , по отношение на държавите, ме притеснява. Вероятно, най-основателно, се прилага към Северна Корея и Куба. В нетоталитарния свят, не е ли по-естествен терминът „подредба”?
- Само питам.
Просто използвах добре познатия от едно време шаблон.
Наречи го както искаш, важното е понятието да върши работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Тогава като какъв обществено-политически строй опеделяш Китай?
- Само питам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеТака е данъчна ставка от 100% е мечтата на всичките МЕКИ КИТЧИЦИ, които ПЛЮЯТ срещу плоския данък от 10% понеже са мързеливи и прости ТЕКЕЗЕСАРИ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеR1a1 - социализъм при който данъците падат и отпадат, няма такъв социализъм..а при най якия социализъм - мечтата на социалистите данъците са 100 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Дали е един и същ като в другата тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеR1a1 - социализъм при който данъците падат и отпадат, няма такъв социализъм..а при най якия социализъм - мечтата на социалистите данъците са 100 %.
Така е данъчна ставка от 100% е мечтата на всичките МЕКИ КИТЧИЦИ, които ПЛЮЯТ срещу плоския данък от 10% понеже са мързеливи и прости ТЕКЕЗЕСАРИ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Смея се всеки път на примитивната тролщина , използваща червено синя агитация ...
Коментар
-
Как Източна Европа се самоубива
https://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D...%B0/a-46761374
Браво на Дойче Веле, че са публикували ПОМИЯТА по-горе, която е написана от ПОРЕДНИЯ ИДИОТ, ТОЕСТ КОМУНИСТ...
Читтателите имат право да знаят, че КОМУНИЗЪМ = ИДИОТЩИНА...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Макс , точно пък от войни западния социализъм никак не забогатя..защо не се сещам да са спечелили една война. Напротив след Виетнам като си седнаха на задните части и икономиката им дръпна малко колкото при социализъм може да дръпне..а вече са развили монополите и едрия бизнес и май ще си ходят скоро и ще се разделят болезнено със социализма. При социализма основния начин за забогатяване е да не платиш данъци и големите монополи успяват да го сторят защото са подкупили всички , боят с данъци е по дребните и бедните а големите не плащат.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар