IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата-донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:

- Аз изчезвам скъпа, човекът ще дойде скоро.

Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.

- Добро утро мадам, аз бих искал да ....

- Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах - прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.

- Наистина!?! - озадачил се фотографът.

- Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.

- Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте...

След минута госпожата попитала изчервявайки се:

- Ъмм, откъде ще започнем?

- Оставете всичко на мен, госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.

- Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим

нищо с моя Гошо.

- Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем

различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.

- Боже мой! Това е многоо .... - ахнала г-жа Иванова.

- Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действа прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.

- Зная това - тъжно отвърнала госпожата.

- Позволете да Ви покажа някои от моите произведения - казал фотографът, изваждайки албум със снимки на бебета - Ето това го направих в рейс на градския транспорт.

- Боже господи! - възкликнала г-жа Иванова.

- А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им - продължил фотографът.

- Било е трудно?!?

- Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.

- Борисовата градина!?! - разширили се очите на г-жа Иванова от

изумление......

- Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!

Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала

- Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... апарат!!!???

- Точно така. Е, госпожо, стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.

- Триножник!?!?!?

- Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.

- !?!?!?! .....

- Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!

Коментар

• С извинение към засегнатите лица:

Автоинструктор съветва курсист.
      - Момче, запомни какво ще ти кажа, най-много трябва да се пазиш от пияните шофьори. Ако заподозреш, че някой е пиян веднага спирай и го изчакай да отмине.
      На второ място по опасност са таксиджиите и маршруткаджиите. Те правят каквото си искат, спират рязко и не дават никакви мигачи.
      На трето място са мотористите. Те са луди младежи, които се мислят за безсмъртни и карат с 200 в града.
      - А жените шофьорки?
      - Ееех - въздъхнал инструкторът - щом ме питаш ще ти кажа. Жената шофьор е като пиян таксиджия на мотор.
      Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Хе-хе - Онзи - какво ли ще рече като го види Вейдърът това... :-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Слабост са ми кожените палта, но с глобалното затопляне усещам, че ще се наложи да се преориентирам."
          Евгения Банева, главен мениджър

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5222&r=26

Коментар

• яко!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• http://babichka.free.bg/

Коментар

• некьв холандец отишьл в ЮАР,преди мандела,по работа..хубо ма имал цял дем свободен преди сделката,чудил се кво да прави и видел срещу хотела,кино,решил да иде..влязьл,наредил се след неколко негри на опашка и тоз момент дофьрчал един разпоредител и попитал:а,бе,ти чуженец ли си?чужденец сьм,казал холандеца..бе я не се излагай,разпоредителя,тук,само негрите се редят на опашка-ти влизай направо..влезнал той и трьгнал да сяда..изскочил друг разпоредител:беее,ти чужденец ли си?ами да..бе я тивай на балкона,тука само негрите седят в партера..отишьл той,почнал филма ама по средата му се допикало и помолил човека до него да стане за да се разминат..беее,ти чужденец ли си?ами да..тук само негрите ходят в кенефа,ти пикай направо от балкона..извадил го човека и почнал..изведньж отдолу се чул кряськ :ЕЕЕЙ,ТИ ЧУЖДЕНЕЦ ЛИ СИ?..ДААА,ЧУЖДЕНЕЦ СЬМ...ми поразмьрдай го наляво,надясно,да не сьм САМО АЗ ТУКА НЕГЬР

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
                  Симеон Мандажиев, smandazhiev@pari.bg
                  Корабчето на САФ Магелан бе торпилирано от КФН, след като Димана Ранкова, заместник-капитан на КФН, ръководещ управление Надзор на инвестиционната дейност, задължи управителният орган на взетото на прицел дружество да не подлага на гласуване точка от дневния ред на ОСА. ОСА е летящо жилещо насекомо, а освен това е и Общо събрание на акционерите.

Браво, Симеоне!
                  НАЗДРАВЕ !

Коментар

• Императоре, много си ги разпуснал тия

Коментар

• ...

Коментар

• Малки обяви :-D

Коментар

• Iz www.news.bg:

http://news.ibox.bg/news/id_74042111

"Най-много разрешителни за износ на оръжи е боепримаси има за САЩ - 62, следват Алжир - 35, Ирак - 26, ОАЕ и Полша с по 15 разрешителни за износ, Индия, Йемен, Афганистан, Великобритания и Германия"

Коментар

• Един селянин отглеждал кокошки. Отишъл един ден на пазара и купил нов петел. Връща се и го пуска при кокошките. Там имало и един стар петел.
                            Стария и младия започват да спорят, кой да оправя кокошките. Скарали се, сбили се, но не стигнали до разбирателство. Тогава стария петел предложил:
                            - Глей сега брато. Щом си толко мераклия дай да се състезаваме. Ако ти стигнеш пръв до курника, ти ги оправяй, ако стигна аз аз ще ги оправям.
                            Съгласил се младия и започнали да се състезават. Стария обаче бил по издръжлив и бяга отпред.
                            Стопанинът като чул гюролтия излезнал и какво да види: Стария петел бяга, а новият
                            го гони. Вдигнал пушката и застрелял младия:
                            - Да си имам късмета и аз. Десет петела купувам и десетте все хомосексуалисти излизат!!!

Коментар

• Така е .... Всичко поумнява....

Коментар

• http://img223.imageshack.us/img223/7...dna2922qz0.jpg

Коментар

Working...
                                X