IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pitancho
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    ... Абе ква Жената днес ?
    кви пет лева ?

Некерман и нищо друго... !!!
    ..или Quelle и каталозите на Кореком.
    между другото заменям един сириец за два металика
    ИМАМ ГУДА-СИРИЙКА ЗА ПРОДАН!
    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• НАЙ-ЯКИТЕ НЕВОЕННИ ДИМКИ БЯХА ОТ ВОЛАН НА ГАЗ-КА

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ... Абе ква Жената днес ?
        кви пет лева ?

..или Quelle и каталозите на Кореком.
        между другото заменям един сириец за два металика

Коментар

• ... Абе ква Жената днес ?
          кви пет лева ?

Сещам се за една битка с фунийки на един строеж с около 50 !!!участника...
          .. лошите се бяха "окопали в мазетата" няма вадене..
          ...напълнихме ги с димки от селитра...
          единия отказа да излезе... Герой !!!
          после техните го закараха в болница щот се натрови...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Да,Лазаре и аз помня моя прадядо с потурите - много страшен ми беше - с един жълт мустак и кашляше страшно...това ми са спомените от него,за съжаление...

Коментар

• Хах. Поне дванайсет прочувствени поста. Това ме разсмя... Направо си е за отделна тема... Иначе и аз помня 80-те, ама ми харесаха спомените ви [/quote]

Коментар

• Не си прав,само 50 години.Ако знаеш само какви достойни старци имаше-с потури някои от тях,с калпаци,но с достоинство и чест и големи ножове в поясите.Туй мажоритар(мажореткар)да им засегне честта и интересите-повярвай ми,опасно беше да си го помислиш само..

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                  Хората вземаха от природата точно толкова,колкото потребяваха.
                  Трябва да ти кажа, че визираш отдаааааавна отминали епохи. Едно 10000 години. ;-)

Коментар

• Еее,спомени,спомени! Десетина години по-рано за нас беше още по.Старите на полето в борба за насъщия, в селото остават 350-400
                    деца.(до 14 години).Пълна свобода за изява на детските фантазии в игрите.

Спомням си,излизам още с летната си униформа -потник,къси гащета и гуменки,а навън есенна слана! Поглездам слънцето и умозаключавам:
                    Като се вдигне слънцето по -високо ще стопи сланата.И хуквам!

От време навреме бях малко тъжен и размишлявах"Няма ли да ме хване някоя болест,та да не ходя няколко дена на училище"

Хората вземаха от природата точно толкова,колкото потребяваха.

Коментар

• Там преди сто лета, шарен бе света....
                      Дали има още деца, които играят на фунийки, стражари и апаши до полунощ.Как обичах да си отида на село ваканцията, сутрин мекици с мед и после давай цял ден по поляните и върти педалите на Балканчето. Май се разчувствах.

Коментар

• Първоначално изпратено от t_todorov
                        Първоначално изпратено от капитан Немо
                        С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. ......

E-е-х спомени!
                        Какви спирачки... режехме гумени ивици и ги закрепяхме зад предното колело, че да не ни се изтриват обувките, когато натискаме "спирачката"
                        А какъв джангър вдигаха!Това с ивиците кестените не го знаехме!

Коментар

• Ave,Caessare! Спомена за Арсенал!...Бойният арсеналп-конските фашкии!:-)Враговете- кварталните пенсионери!...е гати боя падаше....:-)

...Спомените в "Бисери и вицове":-)

Коментар

• Освен всичко изброено,на бунището на Арсенал - тогава Фридрих Енгелс - ровехме с часове и успявахме да намерим и цеви,и куршуми,с които си правехме тъпкачи...с какъв акъл - ако сега видя сина си с такова нещо не знам какво ще направя...

Коментар

• Не знам за вас обаче аз отивам да си купя Жената Днес или Космос (ако все още ги издават). Страаааашни фунийки ставаха от тях а като сложиш малко Ц200 и памук не ми се мисли....!!!

Коментар

• ... Да продължа ли?:-)

ашиците,
                                коняците ,
                                плочките,
                                парцалената топка,
                                челик,
                                ракетата от консервена кутия и карбит,
                                за дамите ,игра на дама.....:-)

Коментар

Working...
                                X