Първоначално изпратено от аналгина
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от аналгинаПървоначално изпратено от onziПървоначално изпратено от аналгинаПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от nevermindaz puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
А това "само готино подскачат" - котката няма да умре веднага, а ще си умре в мъки, просто не виждам кое му е 'готиното', че и се 'хвалиш' на всичкото отгоре?!?
"Умре в мъки" - ти знаеш ли какво е въздушна пушка? Това е една малка съчмичка наречена чашка, която никога не може да пробие кожата на хайвана. Странно колко ли пъти е "умирала в мъки" котката на комшията, който отмъкна зайчето и точно тя го отнасяше редовно. Явно е истина за 8-те живота на котките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onziПървоначално изпратено от аналгинаПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от nevermindaz puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
А това "само готино подскачат" - котката няма да умре веднага, а ще си умре в мъки, просто не виждам кое му е 'готиното', че и се 'хвалиш' на всичкото отгоре?!?
"Умре в мъки" - ти знаеш ли какво е въздушна пушка? Това е една малка съчмичка наречена чашка, която никога не може да пробие кожата на хайвана. Странно колко ли пъти е "умирала в мъки" котката на комшията, който отмъкна зайчето и точно тя го отнасяше редовно. Явно е истина за 8-те живота на котките.
Коментар
-
колкото по-големи ставаме, все по-скъпи стават и играчките ни ;-)
а сега малко по сериозно, относно стрелбата, аз лично препоръчвам да отидете на някое лицензирано стрелбище, там срещу лична карта може да постреляте на воля с истински играчки в различен калибър и размер, за начинаещите има и инструктори, но като чета повечето са минали през казармата...;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaСтига де котките са готини същества! Не пречат на никой!)
Котка умира и попада на небето.
Пред нея се появява Бог и пита:
- Надявам се тук да се чувстваш добре. Кажи какво да направя за теб?
- Господи, аз цял живот тичах след храната като ненормална, ловях мишки за да преживявам. Много хубаво би било, ако тук не ми се налага да го правя...
- Ясно! - казал Господ и я уредил с меко легло и много храна.
На другия ден на небето попадат шест мишки.
- Надявам се тук да ви е добре. Какво мога да направя за вас? - пита Господ.
- Господи, цял живот бягаме от котките и търсим нещо за ядене. Не искаме повече да бягаме от никого...
- Ясно! - казал Господ и им дал по едни ролери.
Hа следващия ден, Бог среща котката:
- Е, как е, доволна ли си?
- О да! - отвръща котката - Много ми харесва леглото, новите ми играчки и всичко друго. Но това дето закуската идва сама и на колелца е просто възхитително...
Първоначално изпратено от GALBA
Заядливка!!!!)))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаПървоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от nevermindaz puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
Коментар
-
besen
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от nevermindaz puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от nevermindaz puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
Коментар
-
nevermind
az puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
Коментар
Коментар