IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://bgjob.com/obiava.asp?o=2520399

Да не ни вземат мацката от пилона само

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
      Имам и гладкоцевно и нарезно и GAMO 5,5 .Не ми остава много време за стрелба ,но по мои наблюдения -повечето мъже ни влече оръжието,не толкова убиването.НЕМО ,какви са тия дум-дум?Не ги знам.
      Чашката отзад е напълнена с някакво взривно вещество и при сблъсък на чашката с нещо гърми.
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• http://www.pumafootball.com/buffon.jsp

Коментар

• ...има една приказка: " За мъжете с пушки и мъжете с п.... !" Не е на 100% вярна, но в случаите на вманиачаване, е!
          С това естествено не визирам никой от тук пишештите.

Коментар

• То си е заложено в мъжката природа влечението към оръжия.Аз например савсем импулсивно си купих въздушна пушка, но по живо не ми дава нещо сърцето да стрелям, вземам птиците на мушка, но стрелям в клончето.И по ножове си падам, не обичам да присъствам на самото убиване на прасето, но при разфасоването съм доста добър/при консумацията имам 2-3 балкански рекорда/. Всичко това сигурно се дължи на инстинкта на ловеца, който ни е завещан, но сигурно голяма част от нас са доста благородни и разумни и не убиват безмислено.А самото чувство да държиш оръжието в ръката си, дава някакво много особено чувство, което ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
              Момчетата във вас са още живи май, това е много хубаво.Колко малко ми трябва да се окича с фунийки и да залягам под коли и други укрития
              През 93 в късната пролет, бяхме втори курс студенти в минно геоложкия. На един купон стана дума за фунийките и се почнаха едни спорове. И както си бяхме леко подпийнали, наскачхме и още през нощта се оборудвахме с тръбички от покривите на блоковете от Червена звезда. На другия следобед спретнааме страшна битка на строежа на новия корпус на МЕИ-то, който беше точно срещу блока ни. Целия блок се баха, наредили по прозорците. Страшни залози се въртяли горе. А ние долу на стоежа се заливахме от смях.

Като си помисля, още на 21 ни е липсвало детството пък камо ли сега ...

Ако случайно това го чете някой от Червена звезда, който случайно или не е останал без антена тогава, да се обади. Възстановявам тръбичката в цялата дължина.
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Имам и гладкоцевно и нарезно и GAMO 5,5 .Не ми остава много време за стрелба ,но по мои наблюдения -повечето мъже ни влече оръжието,не толкова убиването.НЕМО ,какви са тия дум-дум?Не ги знам.

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:eff7148f

Коментар

• Прави ми впечатление, че доста хора се увличат по оръжието. Да ви кажа, след като навърших 18, станах ловец и определено съм походил доста. И през лятото, и през зимата. За различни видове дивеч, включително с катер по Дунава - за патици и гъски. Наистина бая пострелях и съм имал доста добра успеваемост.
                    Обаче ... преди около година НАЙ-НАКРАЯ ми дойде акъла в главата и осъзнах, че в лова (и убиването на животинки) няма много смисъл. Да не кажа, че НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ. И вече не съм ловец. Нямам и намерение да се връщам към това "хоби". Приказките за мъжкото приятелство, хапката и пийката на лов са истина, но трябва ли да се убиват животни, за да имаме повод да се виждаме с приятели? Просто ни виждам смисъла на една такава кървава "логика".

Извинявам се за пацифизма си на любителите на пушките. Вече не притежавам нито гладкоцевно, нито нарезно ловно оръжие. Не ми и трябват.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                      А моите са с изместен център на тежестта :-)
                      Не се майтапя,много са ефектни.

Коментар

• А моите са с изместен център на тежестта :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                          Е, моята въздушна пушка е с ядрена бойна глава и далекобойност 5000м. Така, 4е си правете сметка кво става с котките :-)
                          Моята е GAMO 5.5 и си взимам чашки тип дум-дум /отзад запълнени със заряд/.

Коментар

• Може да отворите нова тема за пушки, котки и сачми и да прехвълите постинг-ите от този сорт в нея.
                            Преди темата "бисери и вицове" беше забавна.
                            Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Е, моята въздушна пушка е с ядрена бойна глава и далекобойност 5000м. Така, 4е си правете сметка кво става с котките :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от penko77
                                Първоначално изпратено от аналгина
                                Първоначално изпратено от onzi
                                Първоначално изпратено от аналгина
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от nevermind
                                az puk trepq kotkite na vilata i v kvartala s vuzdushna
                                Стига де котките са готини същества! Не пречат на никой!
                                Може да са готини, но на мен ми отмъкнаха едно зайче, дето си го гледах у нас. Бях го изкарал навън малко да се разтъпче и една котка го прилапа. Оттогава и аз тренирам с въздушната по тях, но колегата малко преувеличава - не могат да се трепят, само готино подскачат :-)
                                Е разбирам да се целиш в тази, която ти е отмъкнала зайчето, ама да ги подкараш наред ... Направо си намерил оправдание за 'леко' садистичните си наклоности. Утре някое дете ако ти застреля някое друго зайче с въздушна пушка, какво правиш - започваш да стреляш по деца ли?

А това "само готино подскачат" - котката няма да умре веднага, а ще си умре в мъки, просто не виждам кое му е 'готиното', че и се 'хвалиш' на всичкото отгоре?!?
                                Ти си много зле бе колега. Първо как ще сравняваш деца с котки. Децата за разумни същества и всяко едно е уникално само по себе си. По едно не можеш да съдиш за останалите. Докато при животните е инстинкти и всички животни от даден вид си приличат по поведение.
                                "Умре в мъки" - ти знаеш ли какво е въздушна пушка? Това е една малка съчмичка наречена чашка, която никога не може да пробие кожата на хайвана. Странно колко ли пъти е "умирала в мъки" котката на комшията, който отмъкна зайчето и точно тя го отнасяше редовно. Явно е истина за 8-те живота на котките.
                                малка корекция, ако позволите - има обикновенни въздушни при които началната скорост достига 370 м/с (4,5мм)това е повече от скоростта на звука, ако пък е пушка по технологията РСР (има бутилка с газ) скоростите са над 400 м/с и в реклама на GAMO убиват диво прасенце с първия вид от десетина метрар вие си правете изводите...
                                Българските инвеститори са големи съдисти явно.

Коментар

Working...
                                X