IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Глоба

Много стар виц, Лобос!
    ...и става дума за джигити, а не за професионалисти.
    Иначе хубав виц, ако не беше от преди 30-тина години.

Коментар

• jena se kachva na taxi i kazva ako moje da kara po barzo kam letishteto tragva taxito nablijava sfetofar na koito sveti cherveno taxito preminava bez izobshto da se zamisli jenata se pritesnqva i kazva che makar i da barza nee nujno da minava na cherveno a toi otvrashta spokoino az sam profesionalist i taka prodaljavat do sledvash sfetofar i sfofiora otnovo minava na cherveno a tq otnovo mu kazva da ne barza chak tollkova i da spazva sfetofara pri koeto pak poluchava sashtiqt otgovor -az sam profesionalist-no na sledvashtiqt preblijavash sfetofar svetva zeleno i taximetroviqt shofior rqzko nabiva spirachki pri koeto jenata go zapitva zeleno e zashto spirate -zashtoto ima i drugi profisionalisti!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
        Вижте докъде ще ви докара прекомерната "игра" на COBOS
        http://www.wideo.fr/video/iLyROoaft1PR.html
        Тези колеги са дали израз на натрупаното напрежение.
        И сега вече всичко е много по-добре.

Коментар

• Re: Бисери и вицове

Първоначално изпратено от piramida
          Дневник на терорист в Русия:
          Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
          Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
          Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
          Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
          Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
          Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
          Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
          Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
          Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
          Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
          Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
          Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
          Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук!

Коментар

• Re: Бисери и вицове

Първоначално изпратено от ooooooo
            веднъж жената се оплакала на мъжа си - " Мъжоо оправи трабите, че нещо не тече вода"
            мъжа - " Еее, аз да не съм водопроводчик"
            след време жената пак - " Мъжоо бушона изгоря, оправи гу"
            мъжа - " Еее, аз да не съм електротехник"
            след време мъжът заминал на командировка и като се върнал намерил всичко оправено
            попитал кой го е направил, а жената казала, че е бил съседа
            мъжа - " Е и кво искаше в замяна "
            жената - " Еми поиска да му направя торта или да спя с него"
            мъжа - " Е сигурна много хубава торта си му направила"
            жената - " Не. Е аз да не съм сладкарка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
            като няма нови шеги да пуснем нещо старо, но златно

Коментар

• Вижте докъде ще ви докара прекомерната "игра" на COBOS
              http://www.wideo.fr/video/iLyROoaft1PR.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                http://www.struma.com/cgi-bin/index.cgi?page=hilife&article=0

Vestnik "Struma" otraziava HAILAIFA v Blagoevgrad )
                ХАХХХАХААХХАХАХХАХА
                ТИ ЩЕ КАЖЕШ!!! КАК СЕДЯТ ТАМ НЕЩАТА!!

Коментар

• Коментар

• http://www.struma.com/cgi-bin/index....life&article=0

Vestnik "Struma" otraziava HAILAIFA v Blagoevgrad )
                    NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• руски кораб акостира в американско пристанище и се наглася покрай кея, но някой трябва да го върже... разхожда се горе руския моряк - долу няма никой който да върже въжето на кораба... по едно време видял оня един негър да минава долу и викнал:
                      - Хей ньогр! Do you speak English?
                      -Yes, of course!
                      -Хорошооо! Держи верьовку!
                      руснака метнал въжето, а негъра седи и зяпа и въжето ПЛЯС! във водата... моряка почва да го вади и пак виква на оня долу:
                      - Хей НЬОГР! Do You Speak English?
                      -Yes, Of Course! -нерви се негъра от долу.
                      -Так! Держи Верьовку!
                      ...
                      оня пак само зяпа въжето и то пак във водата.
                      трети опит:
                      - ХЕЙ НЬОГР!!! DO! YOU! SPEAK! ENGLISH!!!!!?
                      -YES! OF COURSE!
                      -A ЗАЧЕМ ВЕРЬОВКА НЕ ДЕРЖИШ!
                      "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                        Що бе Коле,и тя да не е живяла в БИАД???
                        100%

Коментар

• Що бе Коле,и тя да не е живяла в БИАД???

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=395855

Такъв ще бъде трейсианеца в първия ден на търговия.

Коментар

• Купища изкусители и изкусителки в Острова на изкушението, ноември 2007 г.

Златка

Мис Плеймейт 2007. Най-много в живота обича секса и чалгата. Ех, ех......Злате, Злате....
                              ХАХАХХАХАХАХАХАХАХА
                              НАШО МОМИЧЕ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                "Майкрософт... неговата мама!" (опита ми от работа в САЩ) Работя като програмист в неголяма американска фирма, 30-тина човека, правеща разни пошибалки за прес-автомати. Сглупих като се намесих сутринта в разговори за училището, и взех, та издрънках старата минавка за това "Колко е 2+2х2" Обикновено когато смятат на глас, първо събират, после умножават и получават 8, въпреки, че по правилата на математиката умножението трябва да се извърши първо, поради което верният отговор е 6. Но веднага ме сиктирдосаха и ме нарекоха идиот, защото се получава 8... Аз даже им го написах на хартия, за да стане по-ясно. И тогава се почна... Оказва се, че по правилата всичко се прави отляво на дясно и по никакъв друг начин, затова е 8... а аз съм глупак. Да взема да си прочета както трябва учебниците от училище, а най-лесно, като по-тъп, да взема да си го сметна на калкулатор!!! Особено ме уплаши, че главният счетоводител лично донесе калкулатор и направи демонстрация бурно аплодиран от цялата фирма. (Да, обикновеният калкулатор смята едно след друго, точно както го произнасяме на глас, без да спазва ред на действията) Нямах под ръка научен калкулатор, който спазва реда на действията. Добре, отворих им Microsoft Excel, въведох действията - 6(!) и втрещих цялата фирма. Работата беше прекратена за цели два часа, ходеха с калкулатора от компютър на компютър, и гледаха, тук се полчава 6 а там 8. Уморих се да обяснявам и си отидох на работното място. Оказа се, че основната изненада предстои. На обяд дойде при мен заместник главният счетоводител и клатейки глава, заяви: "Сега разбирам, защо всички ругаят Microsoft - на тях дори Ексела им е бъгав, смята неправилно!"

P.S. Само цитирам автора
                                Якоооо, баси спуках се от смях, но пък автора, да им беше отворил калкулатора на Windows-а в режим научен, смята си правилно и се получава 6. :-)

Коментар

Working...
                                X