IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• runtavguz добър си

Коментар

• Мъжът се е свил зад вестника и се прави, че чете.
      Жената ръмжи:
      - Знам, че ме слушаш - коленете ти треперят! Из книгата “100 полезни съвета за жените”.

Въпрос:
      - Как да направия мъжа си щастлив в леглото?
      Отговор:
      - Включете телевизора.
      Въпрос:
      - Какво трябва да се говори на мъжа след секс?
      Отговор:
      - Каквото си искате, той и без това спи.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• :-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Културна програма за семицата

На малкия екран:
          - Най-новия сериал на продуцента Джери Брукхаймер вдъхновен от корекцията: "Клъцни срежи"
          - „Бенджи, Закс и бате Камен” - детски инвестиционен сериал
          Реалити формат
          - Инвестиционния сървайвър: мисия борсов срив!

Голям екран:
          Световни премиери:
          - Once upon a time at BSE
          - Междупазарни войни: Корекцията отвръща на удара
          - Повелителят на корецията
          - Властелинът на портфейла

БГ заглавия:
          - Преброяване на дивите брокери
          - Фондове канят
          - Спекулант за един ден
          - Любимец 13:59
          - Войната на инвеститорите
          - Адаптация (към корекцията)
          - Тримата от пазара
          - Дунав MOSTS

театрални постановки:
          - Трима инвеститори в един фонд (без да става въпрос за спекуланта)
          - Още веднъж отзад
          - Монолози на корекцията

Най-новото на книжния пазар:
          - „Завръщането на блудния тренд"
          - "Синовете на голямата корекция"

Коментар

• BTV съвместно с БФБ стартира най-новата си продукция ...
            хумористичното предаване "Най-смешните инвеститори и спекуланти на планетата".... с водещ, любимеца на инвестиционната публика, бате Камен.
            Oчаква се програмната схема да бъде разнообразена и с "Рекордите на Камен", както и "Шоуто на Камен". Публицистиката включва "Бтв акционерите" и предаването за корекции "Такъв е животът".
            Другата голяма новина в програмната схема на БТВ е съвместното предаване на бате Камен и Алена - "Звездите ми го говорят"

Коментар

• http://uk.youtube.com/watch?v=IYUjAgfhj9c

Оркестър: Азиатски Бикове

Коментар

• George W. Bush visits Algeria. As part of his program, he delivers a speech to the Algerian people: "You know, I regret that I have to give this speech in English. I would very much prefer to talk to you in your own language. But unfortunately, I was never good at algebra..."

Коментар

• [quote="Колчо Слепеца"]
                  Първоначално изпратено от Nikola
                  More on the topic:
                  Първоначално изпратено от уплашена
                  Искам да споделя с вас какво направих: накарах съпруга си да си внесе парите в Макса когато дяловете бяха 46,00лв. От тогава всеки вторник и петък ме чака от работа с думите- днес как е Капман. В началото казвах - не се бой всичко е в реда на нещата, но сега вече мое чудо никъде го няма.Довечера ме е страх да се прибера. Това дет е кътал толкова години отиде по дяволите. Знам, че на едни ще им е смешно, други -да си мислила,да си чела проспекта ,но на мен ми идва се хръля под влака. И тези които разпродават като луди сигурно се чустват така. Пиша за пръв, но може и за последен път. Успех на издържалите, а на Капман да не му тежи на съвестта един страхлив /моя/ човешки живот.
                  Само до месец ще си на +.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                    Знаете ли какво е това - икономист?
                    Това е човек, който знае за парите повече от тези, които ги имат! Астрологията е измислена специално, за да може в сравнение с нея икономиката да минава за точна наука!
                    Мога да ти кажа прогнозата си за утре и как да направим поне +5%, а вдругиден ще ти обясня какво и защо се е случило вчера !

Коментар

• Рог изобилия - это когда жена изменяет с миллиардером
                      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                        Първоначално изпратено от tsvety
                        може ли някой да ми обясни точно какво от утре няма да работи в кобуксите
                        -няма да показва салда в пари и брой акции
                        - ще можем да пускаме поръчки , без да ни излиза на екран, провери ли ли ...........
                        или и още неща.
                        Предварително благодаря!
                        Утре кобуксите ще играят тетрис !!!
                        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlp
                          Първоначално изпратено от profix
                          На борсата е пълно с овце, чиито икономически познания са почти равни на нула. И това не е само в България.
                          Разликата от хазарта тук е само една.
                          Не се казва "залагайте" а "инвестирайте"

Коментар

• Първоначално изпратено от runtavguz
                            чете още в рубриката Технологии:

БФБ АД - София е разработила по поръчка на своите ВИП клиенти специална Limited Edition търговска платформа на базата нa съшествуващата . Вип продукта всъщност е тунингована версия на COBOS с модифицирани функции за по-голяма мощност и добавени бутони UNDO и REDO.
                            Според запознати в луксозното ниво на оборудване, са добавени също функциите copy -> paste от светновните финансови пазари , както и import -> crisis., функцията има fix ->chart SOFIX, фукцията "малки тайни"....Не на последно място разбира се функцията "Автопилот"

Честито на печелившите.
                            Има и още един нов бутон:

Sell Whole Portfolio (market order)
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• чете още в рубриката Технологии:

БФБ АД - София е разработила по поръчка на своите ВИП клиенти специална Limited Edition търговска платформа на базата нa съшествуващата . Вип продукта всъщност е тунингована версия на COBOS с модифицирани функции за по-голяма мощност и добавени бутони UNDO и REDO.
                              Според запознати в луксозното ниво на оборудване, са добавени също функциите copy -> paste от светновните финансови пазари , както и import -> crisis., функцията има fix ->chart SOFIX, фукцията "малки тайни"....Не на последно място разбира се функцията "Автопилот"

Честито на печелившите.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                                Ето още: Някой беше написал:А и от ника май следва, че си жена, но си остави емоционалността преди да започнеш да се занимаваш с акции и инвестора.
                                Към Елизабет :От няколко месеца чета само този форум и не смея нищо да питам. Защо: защото съм жена и в този форум се гледа на нас сякаш сме няколко степени под мъжа.Когато се опитах да се включа ме нарекоха "манипулаторка" (после ми се извиниха, разбира се) - само давам пример за отношение към нас.
                                Така че ако искаш да те приемат почти като равна на тях "боговете"- съвет от мен - чети много и не показвай какво знаеш - сигурно пак ще ги вбесиш.
                                Към колегата, който пише че сме много емоционални жените:
                                А вие, мъже - които продавате непрекъснато и сривате акциите.

Имам чувството че един друг форум се пренесе днес тук.
                                БегеМамата! :-)
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X