IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бисери и вицове

Това на Бай Благой е виц, макар и стар.
    На Бисерът - трябва да го учат студентите по маркетинг. Хумор, ама... пълен с истина.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бисери и вицове

Студентът по маркетинг Иван Иванов написва в свободното си време любовен роман. Издава го в тираж 10 000 броя. Гледа - никой не го купува. След консултация с научния си ръководител проф. Димитър Доганов помества обява във вестника:
      "Млад и симпатичен милионер търси сериозна връзка с дама, приличаща на героинята в романа на Иван Иванов".
      На следващия ден тиражът е изчерпан.

Коментар

• Бисери и вицове

Срещат се двама грузинци:
        - Гоги, защо си такъв омърлушен?
        - Ами как защо - все същото, няма пари...
        - Как така да няма? Ето погледни ме мен... Работя в един завод, правим разни дребни детайли - глътна няколко, после като се прибера - хоп в тоалетната, измия ги и ги продавам, добри пари идват. А ти къде работиш?
        - В един завод за уран.
        - Че какво чакаш тогава? Уранът е по-скъп от златото...
        Срещат се пак след няколко дена - втория грузинец го водят под конвой.
        - Въх, Гоги, какво стана?
        - Какво, какво... послушах те.
        - И за какво е тази полиция?
        - Ами случайно пръднах и взривих половината цех.
        - И сега къде те водят?
        - На полигона да се изсера.

Коментар

• Бисери и вицове

Ми аре, почвай да тракаш, отдалечавайки се по релсите !!! Ти въобще проумя ли за какво ставаше дума в разговора ни със сдсд?
          Ако не си, лошо няма, но не се бъркай и не коментирай !!! Аз например като не разбирам и не се интересувам от валутни спекулации, защо НИКОГА не пиша във въпросната тема?

Коментар

• Бисери и вицове

E kak tova da ne e viz??? Indiiskata kupltura ne struvala nisto?? Tova ako ne e prostotia na meseza, az sum tramvaj!

Коментар

• Бисери и вицове

Прав си, Бисерът... поздрави за готината ти тема. Кажи пак някой виц, ако се сещаш. :-)
              Не че някои тук не ме разсмиват, де...

Коментар

• Бисери и вицове

Е, куца ти малко образованието, ама няма нищо... то ако всеки знаеше всичко, докъде го докарвахме, а?

Коментар

• Бисери и вицове

Уважаеми колеги,темата е за отдих и смях,а не за измерване на разни "работи"!!!

Коментар

• Бисери и вицове

Ne, ne sum, puk i ne vjarvam njakoj drug da go e chuval ... Nali znaesh mnogo hora pishat ... i povecheto gluposti ...

Коментар

• Бисери и вицове

Весело, нали? Само че тази теза е на Арнълд Тойнби, ако си чувал някога това име. :-)

Коментар

• Бисери и вицове

"Индийците нямат история, защото и религията и мисленето има са такива. А почти няма и природна цикличност, освен краткопериодична. Те са пример за темпорално индеферентна цивилизация - докато номадите са цивилизация със затворен темпорален цикъл."
                        Iz tom I subrani tvorbi na Imperatora, predlagam tuka da postvame njakoj negovi provljasuzi, naukata ste ni e blagodarna njakoj den )))))

Коментар

• Бисери и вицове

Ха-а-а-а-ха-ха, това беше велико !!!!!

Коментар

• Бисери и вицове

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото и писмо. С треперещи ръце отваря плика:

"Скъпа мамо!
                            Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди и затова ще направим малка плантация в гората както за себе
                            си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против Спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда на гости за да ти покажа внука!

Твоя дъщеря Ани

P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата. С любов, Ани."

Коментар

• Бисери и вицове

Ако някои разработки станат факт обаче, това може да се превърне от виц в истина.
                              (имам предвид вицът за блондинката и пилотът)

Коментар

• Бисери и вицове

)) Последните 2 вица бяха суперяки...

Коментар

Working...
                                X