IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бисери и вицове

Конкурса за “Най-предприемчив българин 2004” е бил спечелен от г-н Иван Иванов от Торонто...

Коментар

• Бисери и вицове

Двама цигани видели един негър:
      - Еее! Видя ли какъв черен циганин?
      - Да бе, верно! Как е възможно...?!
      Минал един бял човек, чул раэговора на циганите и каэал:
      - Абе, цигани! Това не е циганин, това е негър!
      Циганите се спогледали и казали:
      - Еее! А какви ли са техните цигани...

Коментар

• Бисери и вицове

И от мен един за разтуха.
        Малко ме е обзела циганизацията, заради цялата ни циганска работа, затова и вица в този дух

Младият Манго свири на цигулка в подлеза на Университета. Пред него спира минувач, впечатлен от музикалната му дарба:
        - Ама ти си гений бе, ти си виртуоз - истински Паганини! Роден маестро!
        Манго го погледнал учудено и казал:
        - А ти па си мноо убаф!

Коментар

• Бисери и вицове

sorry тръбите вместо трабите

Коментар

• Бисери и вицове

Хубав виц...

Императоре, пак мръсотии ти идват на акъла...

Коментар

• Бисери и вицове

Коментар

• Бисери и вицове

веднъж жената се оплакала на мъжа си - " Мъжоо оправи трабите, че нещо не тече вода"
                мъжа - " Еее, аз да не съм водопроводчик"
                след време жената пак - " Мъжоо бушона изгоря, оправи гу"
                мъжа - " Еее, аз да не съм електротехник"
                след време мъжът заминал на командировка и като се върнал намерил всичко оправено
                попитал кой го е направил, а жената казала, че е бил съседа
                мъжа - " Е и кво искаше в замяна "
                жената - " Еми поиска да му направя торта или да спя с него"
                мъжа - " Е сигурна много хубава торта си му направила"
                жената - " Не. Е аз да не съм сладкарка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Коментар

• Бисери и вицове

Малей, навънка какво е яко-о-о-о!!!
                  Сещам се за оная детска песничка, помните ли я?
                  "Сняг навън вали-вали,
                  Зайко к.ра го боли..."
                  - е, по-натам не я помня...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Бисери и вицове

Не го ли четох това и в другата вицова тема?

Коментар

• Бисери и вицове

Модерна Циганка - гледачка към минаваща девойка:
                      "Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! Пейфорфрий да та намрази!!!"

Коментар

• Бисери и вицове

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха, Бруте това беше невероятно... че и актуално !!!!!

Коментар

• Бисери и вицове

Влиза един в кабинета на шефа си, чупи му компютъра и телефона, удря му два шамара, скача отгоре върху бюрото, изритва абсолютно всичко и почва да танцува пред вцепенения от ужас началник. Изведнъж вратата се отваря, подава се един негов колега и казва:
                          - Стига бе, Тошко! Пошегувахме се, не си спечeлил джакпота...

Коментар

• Бисери и вицове

Пристига един негър пред портите на рая.
                            - Как се казваш?-пита свети Петър.
                            - Леонардо ди Каприо. - отговаря негъра.
                            - Чакай малко! - отвръща свети Петър, взема GSMa и се обажда на Господ: - Абе шефе, да ми кажеш, Титаник потънал ли е, или е изгорял?

Коментар

• Бисери и вицове

Аре стига, бе, тъкмо мислех да си взема 1.5-литровата бутилчица !!!! :-(

Коментар

• Бисери и вицове

Един стар, ама вечен.......

Кой е открил бирата?
                                Отговор
                                - Този, който е открил водката.......ама на другата сутрин

Коментар

Working...
                                X