If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Двама цигани видели един негър:
- Еее! Видя ли какъв черен циганин?
- Да бе, верно! Как е възможно...?!
Минал един бял човек, чул раэговора на циганите и каэал:
- Абе, цигани! Това не е циганин, това е негър!
Циганите се спогледали и казали:
- Еее! А какви ли са техните цигани...
И от мен един за разтуха.
Малко ме е обзела циганизацията, заради цялата ни циганска работа, затова и вица в този дух
Младият Манго свири на цигулка в подлеза на Университета. Пред него спира минувач, впечатлен от музикалната му дарба:
- Ама ти си гений бе, ти си виртуоз - истински Паганини! Роден маестро!
Манго го погледнал учудено и казал:
- А ти па си мноо убаф!
веднъж жената се оплакала на мъжа си - " Мъжоо оправи трабите, че нещо не тече вода"
мъжа - " Еее, аз да не съм водопроводчик"
след време жената пак - " Мъжоо бушона изгоря, оправи гу"
мъжа - " Еее, аз да не съм електротехник"
след време мъжът заминал на командировка и като се върнал намерил всичко оправено
попитал кой го е направил, а жената казала, че е бил съседа
мъжа - " Е и кво искаше в замяна "
жената - " Еми поиска да му направя торта или да спя с него"
мъжа - " Е сигурна много хубава торта си му направила"
жената - " Не. Е аз да не съм сладкарка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Малей, навънка какво е яко-о-о-о!!!
Сещам се за оная детска песничка, помните ли я?
"Сняг навън вали-вали,
Зайко к.ра го боли..."
- е, по-натам не я помня...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Модерна Циганка - гледачка към минаваща девойка:
"Алоооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета... Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! Пейфорфрий да та намрази!!!"
Влиза един в кабинета на шефа си, чупи му компютъра и телефона, удря му два шамара, скача отгоре върху бюрото, изритва абсолютно всичко и почва да танцува пред вцепенения от ужас началник. Изведнъж вратата се отваря, подава се един негов колега и казва:
- Стига бе, Тошко! Пошегувахме се, не си спечeлил джакпота...
Пристига един негър пред портите на рая.
- Как се казваш?-пита свети Петър.
- Леонардо ди Каприо. - отговаря негъра.
- Чакай малко! - отвръща свети Петър, взема GSMa и се обажда на Господ: - Абе шефе, да ми кажеш, Титаник потънал ли е, или е изгорял?
Коментар