If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ревю на новите униформи за полицаи и пожарникари представиха служителите на благоевградското предприятие “Струма Текс” пред ген. Бойко Борисов. Директорът на фабриката Тодор Андонов заяви по този повод, че целта е била генералът да добие впечатления от продукцията на фирмата, та като стане министър да знае какво може да очаква, предаде репортер на Агенция Фокус.
1. Всяко излитане е по желание. Кацането е задължително
2. Ако бутнеш щурвала напред, къщите стават по-големи. Ако го дръпнеш назад - смаляват се. Това правило важи докато не дръпнеш щурвала съвсем назад и не го оставиш там - тогава къщите стават много големи.
3. Летенето не е опасно! Катастрофите са опасни.
4. Винаги е за предпочитане да си долу и да съжаляваш, че не си горе, вместо да си горе и да съжаляваш, че не си долу.
5. Единственият път, когато имаш прекалено много гориво е когато самолетът ти се запали.
6. Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.
7. Когато изпитваш съмнения за височината, дай нагоре. Никой досега не се е сблъскал с небето.
8. "Добро" приземяване е това, след което можеш да вървиш без лекарска помощ. "Страхотно" приземяване е това, след което самолетът може да бъде използван повторно.
9. Учи се от грешките на другите. Няма да живееш толко дълго, че да ги направиш сам всичките.
10. Разбираш, че си се приземил без колесници, когато трябва да дадеш пълна скорост, за да стигнеш до рампата.
11. Вероятността да оцелееш е обратнопропорционална на ъгъла на приземяване. Колкото е по-голям ъгълът, толкова по-малка е вероятността и обратно.
12. Стой настрана от облаците. Добре осведомени източници твърдят, че някои планински върхове имат навика да се крият в облаците.
13. Винаги се опитвай да изравниш броя на излитанията с броя на кацанията.
14. Има три малки правила, които гарантират гладко кацане. За съжаление никой досега не е успял да ги открие.
15. Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета.
16. Хеликоптерите не могат да летят - те са толкова грозни, че земята ги отблъсква.
17. Ако единственото нещо, което виждаш към прозореца, е земята, която става все по-кръгла и по-кръгла, и единственото, което чуваш, е вълнението, което се надига в салона за пътници, значи нещо не е наред.
18. Във вечната битка между птиците, изработени от алуминий, летящи със стотици километри в час, и земята, която се движи с нула километра в час, досега земята не е инкасирала нито една загуба.
19. Оглеждай се непрекъснато. Винаги има нещо, което си пропуснал.
20. Запомни, гравитацията не е просто идея. Тя е закон. И не подлежи на обжалване.
Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
На женски коктейл, бодигардовете са пред входа и си говорят за това кой коя дама пази
- Аз пазя шефката на СДС- рекъл първият
- Аз пазя Нина Чилова.
-Аз пазя Мозер.
- Аз пазя гаджето на Станишев.
До тях някакъв пиян стои и ги слуша. Неиздържал и се намесил.
- Абе пичове, кво толкова ги пазите, що не им турите по една спирала и да си гледат кефа.
Модерна Циганка-гледачка към минаваща девойка:
"Алооуу, чаровницееей, спри са да и казвам, имйел шъ пулучиш!
Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш!
Един юзър много хубави неща ти мисли.
Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма!
Пусни му на чиляка...оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест!
Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално.
Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре.
Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала!
Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей.
Немаш ли с кво друго да си играйш, ма?
Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета...
Ама си ъпдейтвай антивирусната и файъруола да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки.
Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера!
Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано!
Виндовса да ти висне кът` гъза на прабаба ми!!!
Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н`съ отървеш!
Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат!
Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий!
Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите! Пейфорфрий да та намрази
Eдна водка влязла в един празен стомах.Скоро влязла и още една.Не след дълго влязла и трета.Трите весело започнали да си бъбрят, когато влязла още една.Че като заприиждали: доматче, краставичка, пържено картофче, кюфтенце, няколко шишчета и …
Първата водка се надигнала и казала: Я да изляза да видя какво става тука.
В съдът на малко американско градче в полудивият северозапад.
- Вие сте обвинен във извършването на осем въоръжени грабежа. Защитавайте се !!!
- Ъ-ъ-ърм... ми как да се защитавам, ваша чест - шерифът ми отне пистолетът...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
В съдът съдията реве по обвиняемият:
- Господине, не си мислете, че ще ме разигравате, вашта кожа, аз не съм ви марионетка някаква, а областен съдия !!! Какъв сте по професия?
- Бъ-ъ-ъ-ъ... - мънка подсъдимият.
- Не мучете, отговаряйте членоразделно, че ще ви друсна и строг арест, за неуважение към съдът !!! Какъв сте по професия ??? Пак ви казвам, не се мъчете да ме разигравате !!!!!
- Ми-и-и-и-и, кукловод съм, ваша чест...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
В трамвая влиза циганин, застава до някакъв военен и без да иска му стъпва на крака. Военният невъзмутимо стои и отвреме-навреме поглежда ту часовника си, ту циганина. По едно време се обръща и му трясва един по муцуната. От съседната седалка скача един човек и също трясва една на циганина. Става скандал и тримата ги прибират в полицията.
Следователят ги разпитва.
Циганинът:
- Нищо не разбирам! Качвам се в трамвая и един военен ме тресна по мутрата, после пък някакъв друг човек стана от една седалка и също ме тресна.
Военният:
- Пътувам си аз спокойно в трамвая. По едно време се качва някакъв циганин и ми стъпва на крака. Помислих си, че ако до пет минути не си махне крака, ще го тресна по мутрата.
Другият побойник:
- Гледам седи един военен, гледа си часовника, гледа циганина, гледа пак часовника, гледа пак циганина и изведнъж му тресва един по мутрата. Ами, помислих си - почна се...
Коментар