If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мили Графе,
Всяка топла, лятна вечер, когато се качвам на ку-
лата на нашият планински замък, в минута на тиха умо-
ра ти знаеш с какво нетърпение очаквам да се изпра-
ви пред мен раздавачът, но надеждите ми са напра-
зни. Ако продължаваш така да ме мъчиш, помни, че пи-
ша за последен път. Отчаяна съм. Твоята мила Ани-
чка повече няма да видиш и ще си останеш с ху-
бавите копнежи, спомени и с цветната снимка мо-
я в ръка.
Твоя Анета.
А сега прочети през ред...))
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Десетата планета в Слънчевата система, открита от венецуелски астрономи през март 2000 г., вчера официално бе кръстена от тях Хуя - в чест на венецуелския бог на дъжда, съобщи Ройтерс. Досега планетата се водеше под номер 2000 ЕВ173. Кръстниците й решиха, че богът им е достоен да съседства със свои побратими като Юпитер, Марс, Венера.
Температурата на Хуя е минус 180 градуса по Целзий. Живот там няма. Диаметърът й е около 750 км. Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.
Първоначално планетата получила името Juya (j на испански се чете като "х"), но за да няма объркване с англоезичното й произнасяне, откривателите й решили да я изписват Huya.
Десетата планета в Слънчевата система, открита от венецуелски астрономи през март 2000 г., вчера официално бе кръстена от тях Хуя - в чест на венецуелския бог на дъжда, съобщи Ройтерс. Досега планетата се водеше под номер 2000 ЕВ173. Кръстниците й решиха, че богът им е достоен да съседства със свои побратими като Юпитер, Марс, Венера.
Температурата на Хуя е минус 180 градуса по Целзий. Живот там няма. Диаметърът й е около 750 км. Трябват й 256 г., за да обиколи Слънцето.
Първоначално планетата получила името Juya (j на испански се чете като "х"), но за да няма объркване с англоезичното й произнасяне, откривателите й решили да я изписват Huya.
Коментар