IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
    Дянков : България излиза стабилна от кризата

Агенцията по вписаванията: Фалитите скочиха с 80% от началото на кризата

Нема такъв смешник като финансовия министър , направо кърти.....
    Знам че е модерно да се плюе Дянков, затова предварително се извинявам че развалям супер забавния виц с факти.
    В България има няколкостотин хиляди фирми. 2009 в производство по несъстоятелност са били 339. През 2010 - 523. Ужс! 200 фирми повече! Очевидно икономиката е в колапс!

Между другото това е любим похват на журналягите. В некой забутан селски град се раждат 50 бебета повече от миналата година и това се отбелязва с "Бум на раждаемостта! 30% повече малки мушмороци!".

Коментар

• Дянков : България излиза стабилна от кризата

Агенцията по вписаванията: Фалитите скочиха с 80% от началото на кризата
      [/B]

Нема такъв смешник като финансовия министър , направо кърти.....

Коментар

• Предложението на тримата ченове на Висшия съдебен съвет (ВСС), които проверяваха случая на Урумова, беше тя да бъде наказана с намаляване на заплатата с 20% за 2 години. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._nujdi_zaradi/

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Изпратете sms с текст "Аз не съм глупак!" на номер 500 и ще получите 1,20лв към сметката за мобилния си телефон!
          А с текст "Аз съм глупак!" кво?

Много е готино!
          И това ще мине ...

Коментар

• Изпратете sms с текст "Аз не съм глупак!" на номер 500 и ще получите 1,20лв към сметката за мобилния си телефон!

Коментар

• Нищо лично, просто като положение.

Дивиденти на кредит - може и да се намери такава банка, но това ще е много иновативен продукт, за който е най-добре акционерите на банката да не знаят.

Коментар

• "Boob" is the perfect word. The B looks like an aerial view of them, the 2 o's look like a front view, and the b looks like a side view.

Коментар

• ГЕОГРАФИЯ НА ЖЕНАТА
                  Между 18 и 20 жената е като Африка. Полу-открита, полу-дива, натурално красива с плодородни низини и висоти.
                  Между 21 и 30 жената е като Англия. Добре разработена и отворена за търговия, особено за някой, плащащ в брой.
                  Между 31 и 35 жената е като Индия. Много гореща, релаксирала и убедена в собствената си красота.
                  Между 36 и 40 жената е като Франция. Остаряваща благородно, но все още топла и желано место за посещение.
                  Между 41 и 50 жената е като Югославия. Загубила войната, раздирана от грешки в миналото. Необходима е огромна реконструкция.
                  Между 51 и 60 жената е като Русия. Много широка и с неохраняеми граници. Студеният климат отдалечава хората.
                  Между 61 и 70 жената е като Монголия. Велико минало, но без бъдеще.
                  След 70 жената е като Афганистан. Всеки знае къде е, но никой не иска да отиде.
                  ... НА МЪЖА
                  Между 15 и 90 мъжа е като САЩ …
                  Управлява се от пенис.
                  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    Каквото повикало, такова се обадило. Нека сега колегата му и премиерът му обяснят как са ликвидирали престъпността. Няма недосегаеми и богопомазани в тоя свят и на тая планета!
                    Да е благодарен, че момичето е живо и, че не са я отвлекли за откуп или не дай си боже за нещо по-лошо.
                    Бисера къде, че "тази" кола е намерана веднага? Защото това е първия такъв случай за който знам, обикновенно само пишеш из полицията и толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                      Милом, моля те дай инфо и за другите зодии, където си постнал по-надолу. Или линк.
                      http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=803796

Коментар

• Милом, моля те дай инфо и за другите зодии, където си постнал по-надолу. Или линк.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Коментарите под статията са убийствени.
                              " нормална романтична пернишка вечер"

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Случват се и такива инциденти, но дори и да гори голфът си върви, нали?

Коментар

Working...
                                X