IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Борса: мамаалиии такова тъпо животно не бях виждал)))

Коментар

• ОТ ФИЛМА "CLICK"
      Това са новините в 10:10,пети февруари 2017та година.
      Бритни Спиърс роди 23-тото си дете днес.
      Също така, Майкъл Джаксън,първия клонирал себе си човек
      сам се съди за насилие.

Коментар

• Actual writings on charts in hospitals ...

1. The patient refused autopsy.

2. The patient has no previous history of suicides.

3. Patient has left white blood cells at another hospital.

4. Patient's medical history has been remarkably insignificant with
        only a 40 pound weight gain in the past three days.

5. She has no rigors or shaking chills, but her husband states she was
        very hot in bed last night.

6. Patient has chest pain if she lies on her left side for over a
        year.

7. On the second day the knee was better and on the third day it
        disappeared.

8. The patient is tearful and crying constantly. She also appears to
        be depressed.

9. The patient has been depressed since she began seeing me in 1993.

10. Discharge status: Alive, but without my permission.

11. Healthy appearing decrepit 69-year old male, mentally alert, but
        forgetful

12. Patient had waffles for breakfast and anorexia for lunch.

13. She is numb from her toes down.

14. While in ER, she was examined, x-rated and sent home.

15. The skin was moist and dry.

16. Occasional, constant infrequent headaches.

17. Patient was alert and unresponsive.

18. Rectal examination revealed a normal size thyroid.

19. She stated that she had been constipated for most of her life
        until she got a divorce.

20. I saw your patient today, who is still under our car for physical
        therapy.

21. Both breasts are equal and reactive to light and accommodation.

22. Examination of genitalia reveals that he is circus sized

23. The lab test indicated abnormal lover function.

24. Skin: somewhat pale. but present.

25. The pelvic exam will be done later on the floor.

26. Large brown stool ambulating in the hall.

27. Patient has two teenage children, but no other abnormalities.

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:5f1b0624

Коментар

• http://media.putfile.com/the-professional-33

Коментар

• Майтап

Това е действителен случай!!!!

NEW YORK – Idaho resident Kathy Evans brought humiliation to her friends and family Tuesday when she set a new standard for stupidity with her appearance on the popular TV show, "Who Wants To Be A Millionaire."

It seems that Evans, a 32-year-old wife and mother of two, got stuck on the first question, and proceeded to make what fans of the show are dubbing "the absolute worst use of lifelines ever." After being introduced to the show's host Meredith Vieira, Evans assured her that she was ready to play, whereupon she was posed with an extremely easy $100 question. The question was:
              "Which of the following is the largest?"
              A) Peanut
              B) An Elephant
              C) The Moon
              D) Hey, who you calling large?
              Immediately Mrs. Evans was struck with an all consuming panic as she realized that this was a question to which she did not readily know the answer.
              "Hmm, oh boy, that's a toughie," said Evans, as Vieira did her level best to hide her disbelief and disgust. "I mean, I'm sure I've heard of some of these things before, but I have no idea how large they would be."
              Evans made the decision to use the first of her three lifelines, the 50/50. Answers A and D were removed, leaving her to decide which was bigger, an elephant or the moon. However, faced with an incredibly easy question, Evans still remained unsure.
              "Oh! It removed the two I was leaning towards!" exclaimed Evans. "Darn. I think I better phone a friend."
              Using the second of her two lifelines on the first question, Mrs. Evans asked to be connected with her friend Betsy, who is an office assistant.
              "Hi Betsy! How are you? This is Kathy! I'm on TV!" said Evans, wasting the first seven seconds of her call. "Ok, I got an important question. Which of the following is the largest? B, an elephant, or C, the moon. 15 seconds hun."
              Betsy quickly replied that the answer was C, the moon. Evans proceeded to argue with her friend for the remaining ten seconds.
              "Come on Betsy, are you sure?" said Evans. "How sure are you? Puh, that can't be it."
              To everyone's astonishment, the moronic Evans declined to take her friend's advice and pick 'The Moon.'
              "I just don't know if I can trust Betsy. She's not all that bright. So I think I'd like to ask the audience," said Evans.
              Asked to vote on the correct answer, the audience returned 98% in favor of answer C, 'The Moon.' Having used up all her lifelines, Evans then made the dumbest choice of her life.
              "Wow, seems like everybody is against what I'm thinking," said the too-stupid-to-live Evans. "But you know, sometimes you just got to go with your gut. So, let's see. For which is larger, an elephant or the moon, I'm going to have to go with B, an elephant. Final answer."
              Evans sat before the dumbfounded audience, the only one waiting with bated breath, and was told that she was wrong, and that the answer was in fact, C, 'The Moon.'

Коментар

• Тези въпроси са истински, и задавани на оператори в Отдела за обслужване на клиенти на МТел.
                На кинескопа на телефона ми се вее едно писмо сякаш вятъра го духа.
                Искам да си изкарам на екрана аналния часовник.
                Защо тъй моя телефон ми взима пари?
                Не мога да го вкарам.
                Не може ли вие да ми го вкарате?
                Ще ми кажете ли пунк кода?
                От Самсунг на Алкател може ли да се хвърлят картинки.
                Телефона го вкарах на английски.
                Телефона на областния център да ми кажете (SMS).
                Диспечерката дигна.
                Може ли да ми викнете такси?
                Обаждах се на тон-оператор.
                Картата говори английски.
                Искам да изтегля гласовата поща.
                Мога ли да записвам жени?
                Аз таковата се обадих на 1111 и вашата колежка ми говори на английски.
                Искам да си махна секретарката.
                Желая да ми бъде елиминирана гласовата поща.
                Мога ли да хвърлям стрелички? (има впредвид CLIP)
                Искам да заредя картата с Мтел.
                Не мога да си наредя импулсите в картата.
                Госпожо, държа го, вече два часа го стискам и не мога да го вкарам.
                Искам да си setup-вам inbox-а, за да ползвам текстови съобщения, иска ми някакъв SMS център.
                Искам някакъв код за крайни съобщения.
                Пак съм аз, същия слушател, забравих да ви кажа, че имам 20ст. Искам да чукна на едни хора но не мога.
                Бихте ли ми казали картата на тоя телефон, че жена ми го подари, замина за Гърция, а аз загубих номера.
                Някой да ви е казал, че ви обичам
                За какво имам толкова труден обхват?
                Обаждам се да спра един абонат на един номер.
                Аз пак съм с Nokia 6210 - пак не ми става.
                Аз съм момчето с SMS-а.
                Купил съм си карта за първоначално избиране.
                Госпожо, моля Ви, кажете на приятеля ми коя дата сме днес, че аз пет пъти му казах, а сме в гората и той не вярва.
                Искам да съобщя музикално съобщение на един приятел.
                Тази вечер за пръв път си бъркам в менюто и не знам какво да ви кажа.
                Коя Motorola, господине? - Ами по-симпатичната.
                Vox кокали
                Имам камбанка на дисплея - поличка с краче.
                Телефон с такса имате ли?
                Да ми помогнете с 20лв., че утре ще ни спират тока.
                Искаме да научим колко котура имаме? /колко пари/.
                Ръчках в телефона и загубих обхвата.
                Извинете, че ви прекъснахме музикалните моменти.
                Знаете ли кой е бутона "диез"? - Ама моля ви се, аз съм учил в музикално училище.
                А вида съм го оставил на електропоща.
                Тука съблюдавам, че срока на годност на мойта карта е.....
                За лого колко ме опъват?
                Можете ли да ме свържете със Семейство и Приятели?
                Обажда се ваучер ........
                Искам да ми гътнете гласовата поща.
                Искам да ме освободите от касовата поща.
                Искам да видя сметката на мъжа си.
                Абонат съм на Глобул и искам да мина към мтел на ваучери....Номерът ми е 98хххххх и искам да си го запазя.
                Господине, нищо не разбирам. Тука на екранчето ми пише на някакъв език, дето не мога да го чета, а Вие ми говорите на български.
                Излезе ми картинката, извинявам се, иконката за свързване с кола.
                Аз много добре си ги пиша, ама буквичките бързат. (T9)
                Аз си го изпращам на български, а братовчед ми го получава на португалски!
                На екрана ми излезе нещо и не ще де са махне - един четириъгълник и вътре има триъгълник с две черти, дет са събират по средата.
                - Прилича ли Ви на писмо?
                - Баш шъ й писмо, ша знаиш!
                Какъв телефон имате?
                - Халкател.
                Счупен ми е прозореца на Nokia-тa.
                Tука един приятел се опитва да ми го вкара от 2 часа и не може. (ваучера)
                Искам да ми направите семейство и приятели.
                Имам проблем с пакета.
                Удрям този номер и ми излиза някаква жена. (1113 оператор)
                Тука една ми казва да изчакам. Да я чакам ли?
                След като го вкарам,трябва ли да го натисна някъде да ми излезе?
                Много го протрих, какво да правя?
                Откачих си пощата,защото излизаше когато си иска.
                Казаха ми да си направя настройки за съобщения,за събития които са се случили!(BG News)
                Искам да си махна от камбанката чертъта.
                -Какъв ви е апарата?
                - Моторола (не знае какъв модел).
                -Добре,малка или голяма е тази Моторола?
                -Абе малко е голяма!
                Как мога да се включа на свободен наем? (на карта с абонамент)
                Защо катo ме търсят съм недостъпна?
                На какъв език ви е менюто?
                -На американски!
                Защо като изпращам съобщение на английски, ми се връща на немски?
                -А вие английски разбирате ли?
                -Не.
                А немски?
                -Не.
                Можете ли да ми махнете ушната поща?
                Искам да ми махнете гласовата уредба.
                Какво значи като ми се появи една стрелка вляво, сочеща надясно?
                Ало що ми бега тока?-Как така ви бега тока? Еми като излезна навън и ми бега тока!
                Защо съм към Прима,а на телефона ми пише Мтел? Да не е развален нещо?
                Ало, тука излиза една жена и ми взима пари от ваучъра.
                Как да мушна ваучъра?
                Кое е по-добре да избера; 24 часа или 1ден?
                Въведох 4-цифрен код за защита на телефона, но не го помня. Какво да правя?
                - Ще ви се наложи да отидете в сервиз.
                - Дали да не взема отново да се напия, може и да си спомня какво съм въвеждал!!!
                Аз от тая фирма Прима хич не съм доволна. Така ако продължава, ще мина към Мобилтел!
                Какъв модел Ви е Моторолата, разбрах, че е с капаче? - Ми "костенурка" и викат!
                . … ми тоз тилифон ми е отскоро и на дисплейъра пише на чужд език...
                Кучето ми захапа телефона, може ли да му е станало нещо?
                Ами ако си сваля батерията ще прекъсне ли разговора?
                Тука пиши мобилен телефон GSM ама съкратено. ( M-TEL GSM BG )
                На дисплея имам английски нули..... ?!
                Здравейте, имам 8310 да ми кажете дали имам телетекст на телефона?
                Ало, от Магура съм. Обаждам се от тоя номер, защото другия няма ток.
                Искам да ми се деабонира гласовата пощта,
                Ша искъм да въ питам нещо, бе МОТОРОЛ - неска гу купих и нему разбирам.
                Колко струва Едноокия 3110?

Коментар

• A young man asks his granny: Have you seen my pills, the ones i left on the table? They were labeled "exxtasy"...
                  Granny: Fuck the pills, man... Have you seen the dragon in the kitchen?

Коментар

• Седи чукча в лодка и лови риба. До него изплува американска подводница. На мостика излиза офицер: - Ей, чукча, покажи, къде се намира съветската база за подводници. Чукчата сочи с ръка: - Ей там! Офицерът засича курса и скача в люка с думите: - Курс 210! Подводницата се потапя и заминава. След един час на същото място изплува руска подводница. От люка се показва офицер: - Чукча, видя ли накъде замина американската подводница? - Курс 210 пое! - Чукча, не се ебавай с мене! Покажи с ръка...
                    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• ENRON VENTURE CAPITALISM: You have two cows. You sell three of them to your publicly listed company, using letters of credit opened by your brother-in-law at the bank, then execute a debt/equity swap with an associated general offer so that you get all four cows back, with a tax exemption for five cows. The milk rights of the six cows are transferred via an intermediary to a Cayman Island company secretly owned by the majority shareholder who sells the rights to all seven cows back to your listed company. The annual report says the company owns eight cows, with an option on one more. Now sell one cow to buy a new politician, leaving you with nine cows. No balance sheet provided with the release. The public buys your bull and your stock grows.

Leveraged Buyouts: You have two cows. You come home from the fields one day to find Henry Kravis chatting to your spouse at the dining-room table. Two days later, you have no spouse, no farm, and no table. Two guys the size of sumo wrestlers have saddled up the cows and are riding them around the farmyard.

Bond Market: You have two cows. One is Brazilian, one is Australian. They yield 25 quarts of milk per day. That's half as much as three years ago, when you traded your less-lactiferous German and U.S. cows for them. You are thinking of swapping for a pair of Namibian cows. They only have three legs but, hey, they produce 26 quarts per day.

Derivatives: You have two cows. You repackage five of them into a Collateralized Lactating Obligation, pay for a AAA credit rating, slice the CLO into 10 pieces and sell it to investors, skimming the cream from the milk for yourself. Three of the cows fall ill,and the credit rating plummets. You get to keep the cream.

Hedge Funds: You have two cows. A guy in an open-necked shirt drives up in his Bentley and offers to take care of them for you in return for a year's supply of steak and 50 percent of their milk. They won't be allowed to leave his compound for two years.

Six months later, you have half a cow, producing sour milk. ``You have to be willing to lose rump today to get rib-eye tomorrow,'' the hedge-fund guy mumbles through a mouthful of sirloin and champagne.

Pension-Fund Management: You have two cows. How boring is that? You pay a month's supply of milk to a consultant, who advises you to sell one cow and buy two aardvarks instead. The aardvarks die. The consultant charges you four months of your (now reduced) milk supply and advises you to sell half of your remaining cow and buy a wombat. The wombat dies. The consultant charges eight months of milk for a copy of his new report, ``Two-Cow Strategies for Alleviating the Impending Pensions Crisis.''

Interest-Rate Swaps: You have two cows. You pledge one of them to me as collateral in a swap for some of my pigs. I pledge the cow to my neighbor as collateral in a swap for some of his sheep. He pledges the cow to his cousin as collateral in a swap for some of his cousin's goats. Better pray the livestock market doesn't crash and we have to try and round up that cow.

Commodities: You have lots of stocks and bonds, but no cows. Are you crazy? Cows are the hot new market. Here, buy this exchange- traded cow futures contract. It can't lose. It gained 40 percent in the past six months.

Gold: You have two cows. You wear a cap you made out of tin foil so that the tiny black helicopters can't read your thoughts. You spend your days blogging about how the government's decision to abandon the cattle standard in 1933 was part of a global conspiracy by the world's central banks to destroy the value of your herd.

Venture Capital: You have two cows. One is male, and one is female. Mike Moritz says he loves both cows and will buy 35% of the pair for $100. After the deal is signed he tells you to kill your female cow, and then says your male cow must produce a baby cow within three months or you're fired. Three months and one day later he fires you, takes your remaining cow, and transfers it into a milking machine company which then goes public on Nasdaq, earning him $10,000,000. Citing a lactation preference in the term sheet, however, he keeps all but $0.10 of the proceeds. "No hard feelings," he says, "and be sure to come back the next time you have cows."

Коментар

• на това много съм се хилил... вижте братушките как убиват времето в казарамата като нямат какво друго да правят : http://www.youtube.com/watch?v=4HWwIyBGyl0

Коментар

• Жена с малкото си дете се вози в наетото от нея такси по околовръсния пън на София. Заинтригувано от предизивикателно облечените "девойки", подканящо махащи по минаващите атомобили детето пита:

-Мамо, мамо - какви са тези какички?
                          - Амиии чедо, автостопаджийки са. искат някой да ги повози.

При което се обажда дебелия бас на водача на таксиметровия автомобил:

-Какви стопаджийки - това са си баш проституки бе.

Пауза. Заинтригуваното дете пита пак.

-Мамо, а тези какички, проституките... имат ли си деца?
                          -Имат си миличко, откъде мислиш са се взели таксиметровите шофьори!

Коментар

• Когато случайно имаш наистина лош ден и просто искаш да си го изкараш на някой, направи го но не на някой който познаваш а някой който не познаваш.
                            Всичко започна когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза:
                            - Ало?
                            - Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър?
                            Неочаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках
                            - Ти си ГЪЗ!!! - и затворих.
                            Записах си номера с думичката „ГЪЗ" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах:
                            - Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни".
                            - НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах
                            - Защото си ГЪЗ!!!
                            ...
                            Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ"(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също.
                            - Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ?
                            - Да. Аз съм.
                            - Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата?
                            - Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред.
                            - Извенете, вашето име е?
                            - Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той.
                            - Дон, по кое време сте си вкъщи?
                            - Всеки ден след 17.00.
                            - Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо?
                            - Да?
                            - Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране.
                            Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1:
                            - Aло? – попита той.
                            - Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих.
                            - Още ли си тук? – попита той.
                            - Да, тук съм – казах аз.
                            - Спри да ми звъниш!! – изкрещя той.
                            - Нама пък! – изкрещях му и аз.
                            - Кой си ти? – проклинаше той
                            - Казвам се Дон Бъргмайер.
                            - Така ли? И къде живееш?
                            - 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред.
                            - Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той.
                            - Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан!
                            След това звъннах на гъз N2:
                            - Aло? – каза той.
                            - Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям.
                            - Само да те намеря... – се развика той.
                            - И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш?
                            - Ще те спукам от бой!
                            - Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим!
                            След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините!

Ето сега се чувствам добре. Управлението на гнева наистина работи!!!

Коментар

• Kompoti

В този ред на мисли откакво ли се прави лютеницата.......

Коментар

• An English guy is having breakfast in Paris, one morning (coffee, croissants, bread, butter and jam) when a Frenchman, chewing bubble-gum, sits down next to him. ?The English guy ignores the Frenchman who, nevertheless, starts a conversation.

Frenchman: "You English eat the whole bread?"

English guy (in a bad mood): "Of course."

Frenchman: (after blowing a huge bubble) "We don't. In France, we only eat what's inside. The crusts we collect in a container, recycle it, transform them into croissants and sell them to the UK." The Frenchman has a smirk on his face.

The English guy listens in silence.

The Frenchman persists: "Do you eat jam with the bread?"

English guy: "Of course."

Frenchman: (cracking his bubble-gum between his teeth and chuckling).

"We don't. In France we eat fresh fruit for breakfast, then we put all the peels, seeds, and leftovers in containers, recycle them, transform them into jam, and sell the jam to the UK."

After a moment of silence, The English guy then asks: "Do you have sex in France?"

Frenchman: "Why of course we do", he says with a big smirk.

English guy: "And what do you do with the condoms once you've used them?"

Frenchman: "We throw them away, of course."
                                English guy: "We don't - in the UK we put them in a container, recycle them, melt them down into bubble-gum and sell them to France."
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X