Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тече изпит. Студент не знае нищо и професорът решава да му пише двойка.
- Е, това е,- казва професорът,- дайте си книжката.
- Почакайте,- казва студентът,- нека аз да ви задам един въпрос, ако ми отговорите- пишете ми двойка, ако не- тройка.
- Добре.
- Как са забива червей в земята?
- Не знам.
- Залива се с цимент и се забива.
- Добре, дайте си книжката.
На другия ден професорът вижда студента в института, отива при него и му казва:
- Дайте си книжката.
Поправя тройката на шестица и вади едно шоколадче.
- А това е от жена ми.
Коментар
-
Форекс Форексов
Какво прави жената след секс?
Пречи.
:lol:
Коментар
-
Преди и след сватбата
от Атанас Янев на 28.07.2007
ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?
След сватбата - четете отдолу нагоре
Коментар
-
Pepo 11, Не знам дали ти си съчинил коментарите в скобите, обаче този пост ми подейства успокояващоЗначи не само на мен някои етикети ми се струват ИДИОТСКИ !!! Този от костюма на Супермен е готин, и все пак не толкова глупав
, а за " не обръщайте "- един бонус съвет от мен - вместо да обърнете закупената от вас стока, за да проверите за коварни "инструкции", я вдигнете високо над главата си (като я държите в изправено положение) Успех потребители!!! Р
Коментар
-
Болният:
- Докторе, боли ме корем.
Хирургът:
- Трябва да ви отрежем ушите.
Пациентът в ужас излиза от кабинета и отива при терапевта.
- Мене, докторе, ме боли корема, а хирурга ми каза, че трябва да ми отреже ушите!?
- Ех тези хирурзи, все гледат нещо да режат. Ето ти тези таблетки, ще ги пиеш, пък ушите сами ще си паднат.
Коментар
-
Не питайте кой ги чете тия указания по разните му там продукти, а по-скоро кой ги пише. Ето и някой от нобеловите лауреати.
На сешоар: "Не ползвайте докато спите." (ебаси, това ми е единственото останало време да си суша косата)
На пакетче чипс: "Спечелете много награди. Покупка не е необходима. Повече информация в пакета." (специална оферта за чораджиите)
На луксозен сапун: "Упътване: Използвайте като обикновен сапун" (дано да не ви е първия сапун)
На кутия със замразена храна. "Указания за употреба: Размразете." (ммммммммм, хитро)
На пакетиран десерт (напечатано на дъното): "Не обръщайте" (късно, късно)
На полуготов пудинг: "Продуктът ще бъде горещ след загряването" (не думай)
На ютия: "Не гладете дрехите върху тялото" (въпреки че спестява време)
На детски сироп против кашлица: "Не карайте кола и не работете с машини след използвенито на лекарството" (мдаа, ще можем жестоко да снижим броя на строителните инциденти ако разкараме тия 5 годишни пишлемета от багерите)
На хапчета за сън: "Внимание: Може да предизвика състояние на сънливост" (НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ)
На опаковки с коледни светлини: "За употреба само в помещения и извън тях" (а къде не може?)
На кухненски робот: "Да не се ползва за другата цел" (тука вече неам думи)
На пакет с ядки: "Внимание: съдържа ядки" (ще го има и в новините)
На пакет с ядки: "Инструкция: Отворете пакета. Яжте ядки." (Дишайте. Издишайте.)
На детски костюм Супермен: "Носенето на този костюм не ви позволява да летите." (върнете ни парите)
На моторна резачка: "Не се опитвайте да спрете резачката с ръце или гениталии" (значи е имало опити)
Коментар
-
Колеги, вижте това :
УНСС, Финансово-счетоводен факултет отправя ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ в
Юбилейна международна научна конференция на тема "Теория и практика на финансовите престъпления", на 29 и 30 ноември 2007.
Конференцията е посветена на 55г. юбилей от създаване на Финансово-счетоводния факултет.
Тематиката на конференцията :
1. Теория и практика на финансовите престъпления в областта на публичните финанси, корпоративните финанси, банковото дело и финансовите пазари.
2. Технология на финансовите престъпления от гледна точка на счетоводството.
Конференцията е под ПАТРОНАЖА на г-н Пламен Орешарски - Министър на финансите и г-н Иван Искров-Управител на БНБ.
Председател на Организационния комитет - Доц.Григорий Вазов.
Обявата е на сайта на УНСС - www.unwe.acad.bg
Здрава дружина се е оформила. Много яко.
Да поканят и на Орешарски брат му - той е директор на затвора - сигурно има много за разказване.
Коментар
Коментар