IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да кажем НЕ на червеното!

http://www.zazz.bg/play:e6f97926

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
      Това го знае всяко хлапе

Тея американци са ... мани :-D

http://www.dailymotion.com/video/x3l...-a-country_fun

С тези честитки ми скрихте клипчето

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
        Първоначално изпратено от intrigata25
        Не ти ли е рано на 21?
        Abe nie s Koleto she se jenim beee, daje s maika mu se zapoznah
        Kaji im maiche, che sme suzdadeni edin za drug!
        Браво, честито довечера ще обърна едно във ваша чест и за ваше здраве[/quote]

Ti se zamisli za svadbenia podaruk...niama tuka da vi pravim smiah s nashite psevdo bivshi liubovni/sexualni otnoshenia bezplatno )

Vajnoto e, che Koleto she mu urediat VIP karta za Nai Club!...koito iska na -50% da se naliva s prostitutki da tursi Koleto [/quote]това верно ли е бе животинке? включвай ме в списъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka

Хайде, хайде,
          Не всички жени сме такива!!!! А ние какво да кажем за вашите спортни коли, яхти и т.н. Ами за "тежките работни срещи" до 12 през нощта, оставящи дъх на алкохол и чуждо червило.....
          Az sum ot shtastlivite jeni
          Imam shtastieto da ne sum postavena v zabluda po otnoshenie da kusnite sreshti, alkohola i cherviloto!
          Znam tochno kude se provejdat sreshtite: Nai Club
          Koi sa business partniorite: Kvartalnite razporetini i maloletni parcali
          Znaesh li kolko spokoino spia kato znam, che ima koi da se pogriji za nego az zatva mu vikam MAICHE!

Aide stiga ve4e verno, posmiahme se i si chakame svatbenite podaruci po bankovite smetki
          NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Първоначално изпратено от The Economist
            Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."

"Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!

П.П.
            Никола, все още ли си мераклия?
            Хайде, хайде,
            Не всички жени сме такива!!!! А ние какво да кажем за вашите спортни коли, яхти и т.н. Ами за "тежките работни срещи" до 12 през нощта, оставящи дъх на алкохол и чуждо червило.....

Коментар

• Първоначално изпратено от margaritka
              Първоначално изпратено от psycoholic
              Защо не си отворите тема "Часът на Мунчо", например! Тъкмо и колегата смерч, ще има поле за изява на таланта си!
              Стига де,
              Хората се обичат!!!! Вярно, че не е най подходящата тема, ама за любовта граници няма!

Обичайте се дълго и безразсъдно!!!!!!!
              S moeto uvajenie....veche shte povurna

Коментар

• Kade e Garch se pitam pak az?

Коментар

• [quote="The Economist"]Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."

"Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!

Ами нека и аз да копи/пейстна един и съши стар виц, гледам модно е! :-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."

П.П.
                    Никола, все още ли си мераклия?

Коментар

• Първоначално изпратено от intrigata25
                      Не ти ли е рано на 21?
                      Kaji im maiche, che sme suzdadeni edin za drug![/quote]

Браво, честито довечера ще обърна едно във ваша чест и за ваше здраве[/quote]

Ti se zamisli za svadbenia podaruk...niama tuka da vi pravim smiah s nashite psevdo bivshi liubovni/sexualni otnoshenia bezplatno )

Vajnoto e, che Koleto she mu urediat VIP karta za Nai Club!...koito iska na -50% da se naliva s prostitutki da tursi Koleto

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Първоначално изпратено от Nia
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Ni@ (15:45:35 5/12/2007)
                        dano da imam sin

Ni@ (15:45:40 5/12/2007)
                        a ne dushteria :P

Nikola (15:45:43 5/12/2007)
                        HAHHAA

Nikola (15:45:45 5/12/2007)
                        MN QSNO!
                        SHTE TE PREBIA BE PRASE NAISKO !!!!
                        Ako pochnesh po foruma da raznasiash kakvo si pishem na icq...veche shte e THE END!!!!
                        Не ти ли е рано на 21?
                        Mn qsno be. Shte pokanim celia forum v Lebeda.
                        Да ни е честита първата сватба във форума на Инвестор.

Наздраве и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                          Защо не си отворите тема "Часът на Мунчо", например! Тъкмо и колегата смерч, ще има поле за изява на таланта си!
                          Стига де,
                          Хората се обичат!!!! Вярно, че не е най подходящата тема, ама за любовта граници няма!

Обичайте се дълго и безразсъдно!!!!!!!

Коментар

• Защо не си отворите тема "Часът на Мунчо", например! Тъкмо и колегата смерч, ще има поле за изява на таланта си!
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Не ти ли е рано на 21?[/quote]

Kaji im maiche, che sme suzdadeni edin za drug![/quote]

Браво, честито довечера ще обърна едно във ваша чест и за ваше здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
                                Първоначално изпратено от Nikola
                                Ni@ (15:45:35 5/12/2007)
                                dano da imam sin

Ni@ (15:45:40 5/12/2007)
                                a ne dushteria :P

Nikola (15:45:43 5/12/2007)
                                HAHHAA

Nikola (15:45:45 5/12/2007)
                                MN QSNO!
                                SHTE TE PREBIA BE PRASE NAISKO !!!!
                                Ako pochnesh po foruma da raznasiash kakvo si pishem na icq...veche shte e THE END!!!!
                                Не ти ли е рано на 21?
                                Mn qsno be. Shte pokanim celia forum v Lebeda.

Коментар

Working...
                                X