IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вероятност да се случи следното = 0,0000001%

Коментар

• Крадат парно с презерватив
      Агенти на “Топлофикация” заловиха нарушители в “Дружба 1”

Находчиви абонати на "Топлофикация София" измислиха нов начин за кражба на парно. Презерватив, пълен с лед, смъква сметката наполовина, обясни Лъчезар Момчилов от сектор "Събираемост" в район "Изток". Студеният балон се поставя върху топломера на радиатора и така забавя или спира напълно отчета. Друг трик да се краде парно е с обръщане на радиатора. Това обаче става само в апартаментите, където има кранчета на тръбите и може да се спре подаването на топла вода. Отоплителното тяло се откачва и преобръща. Така топломерът, който е монтиран на определено място в горната част на радиатора, пада долу, където е по-ниска температурата. Тарикати дори блокират топломера и в банята с маркуч, който пуска студена вода върху уреда за дялово разпределение, монтиран върху щранг лирата, обясни още Момчилов.
      В сряда вечерта агенти на "Топлофикация София" и на топлинния счетоводител "Техем" атакуваха блок 16 в столичния квартал "Дружба 1", за да ловят крадци на парно. Проверката е по желание на съседите и на мушката попаднаха входовете 4, 5 и 6, които са към една абонатна станция. Първият нарушител бе открит в апартамент 57, вход 4. Там проверяващите откриха два откачени топломера. Оправданието на собственика бе, че уредите са свалени, защото щял да сменя радиаторите. Но шмекерията ще му струва поне 2-3 хил. лева, изчисляват експертите.
      В апартамент 67 пък бе открита разрязана пломба. Абонатът е спрял парното си и е свалил радиаторите. Затова има пломби. Пластмасовите им шапки обаче са прецизно разрязани, така че да може да се огъват лесно и към тръбите да се свързват радиатори без уреди. Така топлото на този апартамент пак влиза във фактурите на всичките редовни абонати, обясняват от "Топлофикация". Но реално нарушение няма, затова собственикът отървава начисляването на сметка за пълна мощност. Парнаджиите използват акцията и да напомнят за неплатени борчове. Сред шампионите е Христо Христов, който от 2001 г. досега е натрупал 5094 лв. с лихвата. Божидар Германов пък има да дава около 8 хил. лв. Домсъветът трябва да има право да прави внезапни проверки по домовете при съмнение за кражби на топло, убедена е Иванка Вълкова, домоуправител в 4 вход. "Не може да ми се разхождат по къси гащета и потници вкъщи, а да са със свалени радиатори. Не искам вече да плащам топлото на някой друг. Щом живеем под един покрив, ще се съобразяваме с общите правила. Ако не - да излизат на палатка", казва Вълкова.

Източник: в-к Стандарт

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi

RESPECT!!!
        P.S. Съжалявам,но не се стърпях.

FIFA WORLD CLUB CUP CHAMPIONS!!!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
            Първоначално изпратено от netware5
            Първоначално изпратено от съни(тя)
            Къде са ...Бисерите и Вицовете))
            Нема ги.... Нещо ни налегна простотията в събота вечер... Ама не съм аз виновен
            Вие добре се възползвахте от дупката в системата - днес нали е банкета на Инвестор, така че модератори няма, а утре ще са махмурлии
            Леле-е-е, и нас не са ни поканили значи.... Простаци, не ги е срам!
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
              Първоначално изпратено от съни(тя)
              Вие добре се възползвахте от дупката в системата - днес нали е банкета на Инвестор, така че модератори няма, а утре ще са махмурлии

Коментар

• Малко да разведрим обстановката :-)

http://www.yuretz.ru/zayavlenie_o_dtp.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)

Коментар

• Къде са ...Бисерите и Вицовете))

Коментар

• Първоначално изпратено от toyaga
                      kutakatoka nokutekataki

ai
                      Това е яко

Коментар

• ...........
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ..............

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от AfterDark
                              netware5,

аз стигнах до подбни изводи,

но въпреки, че polki ми е пращал ЛС със съдържание "Мръсен чалгаджия" не ги постнах ...

8)
                              AfterDark, не е проблем да пейсна какво съм ти писал. Съобщението все още ми седи в пощата.

Нарекъм съм те "нещастен чалгаджия" , а не "мръсен чалгаджия" - нека бъдем точни и коректни.

Повод да те нарека по този начин , беше отчаяния ти опит да защитиш Десислава от ВИП Брадър, след излагации и със световните столици. Разбирам , че чалга "звездите" са ти кумири, а за мене те и техните почитатели са нещастни чалгаджии.

Нарекъм съм те "нещастен чалгаджия" в лично съобщение , а не във форума пред всички, в отговор на забележката ти , че моят правопис бил под нейното ниво. Продължавай сляпо да вярваш в своите кумири - на мене не ми пречиш.

След това ЛС от 30.04.2007г. съм спрял да комуникирам с тебе, ако знаех , че си чалгаджия и по рано щях да сторя това :-)

Нищо лично против тебе, не ме разбирай погрешно.
                              Pone prawopisyt ti se e podobril ...

8)

P.S. S walutnite dwojki samo dokaza kak ne e trqbwalo da se podigrawa6 na Desislawa ...

Znae6 za6to ti pi6a na majmunica, nali?

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                                netware5,

аз стигнах до подбни изводи,

но въпреки, че polki ми е пращал ЛС със съдържание "Мръсен чалгаджия" не ги постнах ...

8)
                                AfterDark, не е проблем да пейсна какво съм ти писал. Съобщението все още ми седи в пощата.

Нарекъм съм те "нещастен чалгаджия" , а не "мръсен чалгаджия" - нека бъдем точни и коректни.

Повод да те нарека по този начин , беше отчаяния ти опит да защитиш Десислава от ВИП Брадър, след излагации и със световните столици. Разбирам , че чалга "звездите" са ти кумири, а за мене те и техните почитатели са нещастни чалгаджии.

Нарекъм съм те "нещастен чалгаджия" в лично съобщение , а не във форума пред всички, в отговор на забележката ти , че моят правопис бил под нейното ниво. Продължавай сляпо да вярваш в своите кумири - на мене не ми пречиш.

След това ЛС от 30.04.2007г. съм спрял да комуникирам с тебе, ако знаех , че си чалгаджия и по рано щях да сторя това :-)

Нищо лично против тебе, не ме разбирай погрешно.

Коментар

Working...
                                X