IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо iPod е най-великия mp3 player на света

Коментар

• Няколко причини да остана в България

1. Страшно си падам да плащам външния дълг, дето не съм го направил аз.
      2. Кефя се, когато сметката на телефона надвишава заплатата ми.
      3. Умирам си от кеф цяла година да събирам пари за GSM втора употреба от Германия - почти като нов...
      4. Държа съседите ми да са олигофрени.
      5. Дупките по пътищата са супер - големи, дълбоки...
      6. Обичам съседът ми да си цепи дървата в хола.
      7. С парите ми за здравни осигуровки все пак се купуват нови мерцедеси.
      8. Кефят ме данъци над 40%.
      9. Луд съм от щастие, когато се забавя с 15 минути да си платя тока и ме резнат веднага. После чакам 3 дена да ми го пуснат.
      10. Радвам се, когато контрольор в градския транспорт ми дава билетче шеста употреба.
      11. Хубаво ми е да събирам пари за кола от 10 години...нищо, че после ще ми я откраднат на втория ден.
      12. Искам да си купувам дрехи втора употреба - на килограм. Искам да имам и хладилник втора употреба, и пералня втора употреба, и климатик втора употреба.
      13. Кефя се, че ми обират апартамента по 2 пъти в годината и ми изяждат сланината в хладилника - ще вдигам кръвно.
      14. Харесва ми да ме ръгат в трамваите.
      15. Много си падам по предавания с дълбоко социално значение като "Разбиване" и "Първична сила".
      16. Падам си да пия метилов алкохол в бутилка от уиски.
      17. Обичам кафето да ми е втора цедка с бъркалка втора употреба.
      18. Гот ми е, като видя пудел с прическа за 100 лева.
      19. Радвам се, когато срещна случайно на улицата бивши финансови фараони.
      20. Кефя се, когато на пешеходната пътека някой шофьор се опита да ме сгази, а не успее.
      21. Харесва ми, когато някой се закачи на моя телефон и говори половин час с Гвинеа Бисау. Международно някак си звучи.
      22. Много обичам екстремния спорт, т.е. "разходките по родните ни улици".

П.П. Копирано от друг форум

Коментар

• Проблеми с дисциплината в офиса?
        ----------------------------------------------------
        [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от muskurov
          Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
          Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
          -Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още - захленчил мъжът.
          -Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
          -Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми.
          Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
          -Как е, как е, май ти е първи ден днес?
          -Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня.
          -Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне.
          Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти.
          В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
          -Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
            http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1139363

Коментарът е излишен
            Наистина е излишен.Четох цялата статия в "24 часа" и човека е обяснил предимствата на плоския данък.Единственото е,че финансист от неговия калибър е пропуснал да отбележи,че общините вече сами определят някои данъци и горе-долу нещата са на кантар.

P.S. Това определено не беше за "Вицове и Бисери"
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Прибрал се една вечер един мъж много къркан, паднал в леглото до жена си и заспал.
              Не щеш ли събужда се пред райските порти и там го чака Свети Петър.
              -Ама аз мъртъв ли съм. Не може да бъде, трябва да живея още - захленчил мъжът.
              -Мъртъв си, защото се напи като свиня. Мога да направя изключение и да те върна, ама като кокошка. Ти решаваш.
              -Добре... пусни ме във ферма близо до дома ми.
              Речено сторено. След малко той се озовал целия в перушина в една ферма. При него идва петелът и го пита:
              -Как е, как е, май ти е първи ден днес?
              -Зле ми е, нещо ме напъва отвътре ще се пръсна, отговорил оня.
              -Ясно - ще мътиш. Напъни се и ще ти олекне.
              Напънал се оня и го измътил. След това пак се напънал и пак го измътил. Олекнало му много и решил пак да мъти.
              В това време жена му го праснала по врата и изкрещяла:
              -Ставай бе алкохолик. Осра цялото легло!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                http://christmascard.ibg.bg/

зберете си подарък за Коледа
                Благодаря на инвестора
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1139363

Коментарът е излишен

Коментар

• http://christmascard.ibg.bg/

Изберете си подарък за Коледа

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:9bcb9bc8

Коментар

• Карта на блондинките в Европа

Коментар

• Actual Employee Evaluations

The following was taken from actual employee evaluations:

1. Since my last report, this employee has reached rock bottom and shows signs of starting to dig.

2. His men would follow him anywhere, but only out of morbid curiosity.

3. I would not allow this man to breed.

4. This associate is really not so much of a has-been, but more of a definitely won't be.

5. Works well when under constant supervision and cornered like a rat in a trap.

6. When he opens his mouth, it seems that this is only to change whichever foot was previously in there.

7. He would be out of his depth in a parking lot puddle.

8. This man has delusions of adequacy.

9. He sets low personal standards and he consistently fails to achieve them.

10. This employee should go far -- the sooner he starts, the better.

11. This employee is depriving a village somewhere of an idiot.

12. Not the sharpest knife in the drawer.

13. Got into the gene pool while the lifeguard wasn't looking.

14. A room temperature I.Q.

15. Got a full six-pack, but is missing the plastic thingy that holds it together.

16. A gross ignoramus -- 144 times worse than an ordinary ignoramus.

17. A photographic memory but with the lens cover glued on.

18. A prime candidate for natural deselection.

19. Bright as Alaska in December.

20. One-celled organisms outscore him in I.Q. tests.

21. Donated his brain to science before he was quite finished using it.

22. Fell out of his family tree.

23. The gates are down, the lights are flashing, but the trains isn't coming.

24. This man has two brains; one is lost and the other is out looking for it.

25. He's so dense, light bends around him.

26. If brains were taxed, he would get a rebate.

27. Any dumber and he would have to be watered twice a week.

28. If you gave him a penny for his thoughts, you would get change back.

29. If you stand close enough to him, you can hear the ocean.

30. One neuron short of a synapse.

31. Some drink from the fountain of knowledge, he gargled.

32. Was left on the Tilt-A-Whirl a bit too long as a baby.

33. Not the brightest bulb in the chandelier.
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Хиляди невинни прасенца ще си отидат на 25-ти по традиция измислена от лакоми и дебели педерасти, ебани слонове, отмъщаващи си на горките прасенца. Подкрепете кампанията "Коледа без свинско! Спасете Гошко"(Спасете светът!), като пропуснете плюскането на свински пържоли.

Кампанията подкрепиха:
                            Мюхмед Дуан
                            Хмел Метем
                            Али Чауш
                            ...

http://www.voxybg.com/

Коментар

• Това е за всички начинаещи - показно как трябва да се играе на борсата:

http://www.vbox7.com/play:4c850710
                              и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• A beautiful young blond woman boards a plane to LA with a ticket for the coach section. She looks at the seats in coach and then looks ahead to the first class seats. Seeing that the first class seats appear to be much larger and more comfortable, she moves forward to the last empty one. The flight attendant checks her ticket and tells the woman that her seat is in coach.

The blond replies, "I'm young, blond and beautiful, and I'm going to sit here all the way to LA."

Flustered, the flight attendant goes to the cockpit and informs the captain of the blond problem. The captain goes back and tells the woman that her assigned seat is in coach.

Again, the blond replies, "I'm young, blond and beautiful, and I'm going to sit here all the way to LA."

The captain doesn't want to cause a commotion, and so returns to the cockpit to discuss the blond with the co-pilot. The co-pilot says that he has a blond girlfriend, and that he can take care of the problem. He then goes back and briefly whispers something into the blonde's ear.

She immediately gets up, says, "Thank you so much," hugs the co-pilot, and rushes back to her seat in the coach section. The pilot and flight attendant, who were watching with rapt attention, together ask the co-pilot what he had said to the woman.

He replies, "I just told her that the first class section isn't going to LA."

Коментар

Working...
                                X