IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
    Младеж разхожда новата си приятелка с лодка в езерото:
    - Не искам да си помислиш, че ми харесват лесните момичета, но все пак имай предвид че съм наел лодката само за един час.
    На това му казвам стил!
    Keep going ...

Коментар

• http://de.trinixy.ru/pics3/20080109/podborka_230_07.jpg

Коментар

• Из форума на един друг сайт:

MAKAROV Регистриран на: 10.04.2006, 00:56

Пуснато на: 09.01.2008, 15:47
        първичното е доста семпло....ДНЕС.
        =======================
        Правилно! На времето хората са сваляли жените само с благи приказки, а днешните кукони искат и козметика, жи-е-семи и всякакви дрънкулки... Защо не сме се родили в 8-ми век, а? Чуди се По цял ден ще цепехме дърва, секс и вечерта червено вино, в днешно време само стрес, да ти се с*ра и на прогрес, и на еволюцията... Много щастлив

Коментар

• Коментар

• Младеж разхожда новата си приятелка с лодка в езерото:
            - Не искам да си помислиш, че ми харесват лесните момичета, но все пак имай предвид че съм наел лодката само за един час.

Коментар

• ''Безплатно взимам участие в снимане на реклами на бира.По малко от 20 дубъла не приемам."
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Акции закопаха панелките

Печалбите от фондовата борса удрят в земята инвестициите в имоти. Доходът на повечето взаимни фондове, които инвестират в акции, е 45-50% за една година. И то въпреки спада на индексите на фондовата борса през ноември и декември.

Докато поскъпването на жилищата през изминалата година е двойно по-малко - 20-25%, сочат данни на брокерите на имоти. Доходът на нискорисковите фондове, които инвестират главно в облигации, е по-малък и се движи в границите от 6 до 20%. Но тези вложения са по-сигурни от покупката на апартамент.

Напоследък пазарът на жилища се задържа, а в някои градове дори има спад на цените. Покупката на акции все пак си остава рискова инвестиция. Затова на борсата трябва да влагате толкова пари, колкото сте готов да загубите, съветват опитни брокери.

През първата седмица на 2008 г. търговията на борсата беше вяла. Донякъде това се обяснява с отпуските до 7 януари, които много българи си взеха. Общо 3477 сделки, или средно на ден по 1159, се сключиха за периода 2-4 януари. Общият изтъргуван оборот за трите дни е 57,283 млн. лв.

Първата седмица на 2008 година завърши негативно за по-голямата част от компаниите в индекса BG40 - 31 дружества понижиха цените си, а акциите на останалите 9 регистрираха ръст.

BG40 падна малко над 2% до 507,45 пункта. SOFIX отстъпи с 3,51% за седмица до 1 705,88 пункта. BGTR30 се понижи с 2,05% до 1 075,01 пункта, а BGREIT нарасна с 2,94% до 106,28 пункта.
                Особено заглавието е направо убиец
                Хе, хе - наистина е адски точно. За някои панелки обаче, които бяха заоложени и със средствата - закупени акции през октомври.
                Тях акциите направо ги закопаха ....

Коментар

• Емел Етем попитала Сакскобурготски : Ваше величество,испанците като трябва да свършат някаква работа имат една дума дето много често я употребяват : "Маняна".Какво означава тя?
                  Симеон отговорил :-Ами тази дума означава "утре",ама не съвсем утре.Т.е.неопределено кога.
                  А вие от ДПС,попитал Симеон,имате една друга дума,която много често употребявате,когато трябва да се свърши някаква работа : "Ишшаллах".Какво означава тя?
                  "Ишшаллах" е същото като "маняна",но не е чак толкова спешно,отговорила министърката.

Коментар

• Уважаема редакция,
                    Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
                    От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
                    Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с “приятелки”, а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам.
                    Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
                    Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
                    Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
                    И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
                    Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

Коментар

• Писмо на майка-блондинка към дъщеря й – блондинка.

„Здравей, скъпа дъще! Ако получиш това писмо, значи е пристигнало при теб. Ако не го получиш, обади ми се и ще ти го напиша пак. Пиша ти да бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Времето тук е хубаво. Миналата седмица валя само два пъти: веднъж в началото на седмицата валя три дни и към края на седмицата валя още четири дни. Между другото за онова палтенце, което искаше, чичо ти Васко каза, че ще дойде много тежко за колет с тия големи масивни копчета, та за това ги отрязах. Заший си ги обратно, сложила съм ги в десния джоб на палтенцето. Баща ти си намери нова работа. Сега под него са 500 човека! Коси тревата на гробищата. Сестра ти Сийка наскоро се омъжи и чака дете. Още не знаем какъв пол ще е бебето, така че засега не мога да ти кажа, чичо или леля ще ставаш. Ако е момиче, сестра ти иска да го кръсти на мен. Малко странно решение, да си кръсти дъщерята Мама. С брат ти Тони наскоро се случи интересна случка: затвори си колата, а ключовете останаха вътре. Наложи му се да се върне пеша до вкъщи (10 километра!), за да вземе резервните ключове и да ни пусне да излезем от колата. Ако случайно срещнеш леля си Юлия, предай й поздрави от мен. Ако не я срещнеш, нищо не й казвай.
                      Мама P.S. : Исках да ти пратя малко пари, обаче вече залепих пощенския плик.

Писмо-отговор

„Здравей, мамо!

Писмото пристигна, така че го получих. Борис пак ме заряза, а Виктор, Георги и Иван заминаха на някъде. Да знаеш, вече подозирам, че нещо ме мамят.Почти си намерих работа – миналия месец си купих вестник с обяви, а вчера звъннах на една от тях. Вярно, казаха, че мястото вече е заето, обаче казаха, че догодина сигурно пак ще търсят хора, така че остава съвсем малко да почакам още. Вчера ходихме с г-н Николов да ядем суши. Правят го от риба. Ти не го познаваш, обаче г-н Николов каза, че аз съм много хубава и майка ми е много хубава и че с удоволствие би я поканил заедно с негови приятели да излязат ли беше, да излижат ли беше... Той е много добър. Видя твоя снимка. Също така ми каза, че има познат продуцент, който ме вика да се снимам в някакъв филм за бани. Ще има много мъже и аз самичка. Как мислиш, мога ли да стана актриса? При леля Юлия всичко е нормално, както винаги. Оня дебил, приятелят й, й купил Ламборгини Диабло и пръстен с такъв диамант, че може канала на ваната да си запушва с него. Представяш ли си... Нали ти казвам, идиот!
                      Както и да е, аз съм си най-красивата. Не съм й предавала поздрави от тебе. Реших, че и без това достатъчно се е ояла вече.
                      Търсих в плика, обаче парите дето си ми ги пратила ги нямаше. Вероятно пощальоните са ги свили. Другия път ги слагай вътре в плика.
                      P.S. Мамо, ти нали си Иванка Георгиева, защо са ти такива странни инициалите – Мама P.S. ?
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• http://youtube.com/watch?v=JisJn5iCyY8

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                          Това е нещо старо, но може някой да не го е чувал:
                          http://www.vbox7.com/play:e1af7b5f
                          ХАХАХАХАХАХАХ!!!!

Коментар

• Това е нещо старо, но може някой да не го е чувал:
                            http://www.vbox7.com/play:e1af7b5f

Коментар

• Акции закопаха панелките

Печалбите от фондовата борса удрят в земята инвестициите в имоти. Доходът на повечето взаимни фондове, които инвестират в акции, е 45-50% за една година. И то въпреки спада на индексите на фондовата борса през ноември и декември.

Докато поскъпването на жилищата през изминалата година е двойно по-малко - 20-25%, сочат данни на брокерите на имоти. Доходът на нискорисковите фондове, които инвестират главно в облигации, е по-малък и се движи в границите от 6 до 20%. Но тези вложения са по-сигурни от покупката на апартамент.

Напоследък пазарът на жилища се задържа, а в някои градове дори има спад на цените. Покупката на акции все пак си остава рискова инвестиция. Затова на борсата трябва да влагате толкова пари, колкото сте готов да загубите, съветват опитни брокери.

През първата седмица на 2008 г. търговията на борсата беше вяла. Донякъде това се обяснява с отпуските до 7 януари, които много българи си взеха. Общо 3477 сделки, или средно на ден по 1159, се сключиха за периода 2-4 януари. Общият изтъргуван оборот за трите дни е 57,283 млн. лв.

Първата седмица на 2008 година завърши негативно за по-голямата част от компаниите в индекса BG40 - 31 дружества понижиха цените си, а акциите на останалите 9 регистрираха ръст.

BG40 падна малко над 2% до 507,45 пункта. SOFIX отстъпи с 3,51% за седмица до 1 705,88 пункта. BGTR30 се понижи с 2,05% до 1 075,01 пункта, а BGREIT нарасна с 2,94% до 106,28 пункта.
                              Особено заглавието е направо убиец
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://youtube.com/watch?v=helswqzTlX4

Коментар

Working...
                                X