If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Срещат се двама просяци. Нашенец и французин.
Французинът вечер с нова кола, жилище на Шанз-Елизе, вечер вечеря в бистро, а нашият едва връзва двата края.
Нашенецът пита франсето:
- Как го правиш? От къде и как вадиш тия пари?
- Много лесно. Дегизирам се, сядам пред Елисейския дворец, а като излезе кортежът на Саркози почвам да дъвча сено. Като ме питат защо, казвам, че няма какво да ям и ми дават винаги щедро пари.
Решил да пробва нашият. Седнал пред Министерски съвет и в един миг ей ти Бойко:
- Кво прайш ти тука бе?
- Ами ям сено, че няма какво да ям! - А така! - Рекъл Бойко Борисов, извадил една визитка и написал на нея:
"Разрешава му се да пасе във всички градски градинки и паркове. Подпис: Бойко Борисов."
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Влак дерайлира в Сибир. Двама московчани се спасяват по чудо и шест дни треперят от студ. На седмият ден ги открива стар сибиряк с дълга брада и пушка:
- Откъде сте момчета?
- Москва.
- И какво става с революцията?
- Коя революция?
- Тази която започнахме през 1917-та година?
- Охо-о-о, тя победи. След това социализъм, комунизъм, перестройки. Сега вече строим капитализма.
- Абе, хора, защо не съобщавате тук? Ние още влакове взривяваме!
Срещат се двама просяци. Нашенец и французин.
Французинът вечер с нова кола, жилище на Шанз-Елизе, вечер вечеря в бистро, а нашият едва връзва двата края.
Нашенецът пита франсето:
- Как го правиш? От къде и как вадиш тия пари?
- Много лесно. Дегизирам се, сядам пред Елисейския дворец, а като излезе кортежът на Саркози почвам да дъвча сено. Като ме питат защо, казвам, че няма какво да ям и ми дават винаги щедро пари.
Решил да пробва нашият. Седнал пред Министерски съвет и в един миг ей ти Бойко:
- Кво прайш ти тука бе?
- Ами ям сено, че няма какво да ям!
- О-х-о-о-о! Още един готованец, седнал да яде на готово. Я виж как са се раззеленили ливадите. Бегай да пасеш! Зимата кат` ми увиснеш тука и сено нема да има!
Няма да ходя Дили!
Пък и Кадафи според мен е капитан. Чак кат взе властта се повиши в чин. Ма то ако и аз стана премиер, от майор ша са направя на генерал-полковник... Баси, дали не го отмениха тоз чин? Ща го мисля после...
Със същите методи като на Кадафито ли смяташ да ставаш премиер-ти наистина си луд.
Гигов,няма ли да ходиш да се биеш за полковника.Живков и той бяха много близки.
Няма да ходя Дили!
Пък и Кадафи според мен е капитан. Чак кат взе властта се повиши в чин. Ма то ако и аз стана премиер, от майор ша са направя на генерал-полковник... Баси, дали не го отмениха тоз чин? Ща го мисля после...
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
"С ръководството на "Лукойл" разговаряхме и съм ги помолил да помислим за поне едномесечен мораториум, защото утре като отворят пазарите и се види, че петролът пак поскъпва заради ситуацията в Либия, поне цената на горивата у нас да не се вдига повече. Ако падат, да падат, но един месец да не се вдигат“, каза той пред bTV, като уточни, че вероятно във вторник ще има отговор.
Да, разбира се, ще строим „Белене“, как няма да го строим. Ние сме им направили схема без държавна гаранция и пари от бюджета. Ще почакате и ще видите. Има финландски и холандски интереси за строителството. Нашите условия са да има 51 процента държавно участие и да не даваме пари.Цената в тоя случай няма значение
"С ръководството на "Лукойл" разговаряхме и съм ги помолил да помислим за поне едномесечен мораториум, защото утре като отворят пазарите и се види, че петролът пак поскъпва заради ситуацията в Либия, поне цената на горивата у нас да не се вдига повече. Ако падат, да падат, но един месец да не се вдигат“, каза той пред bTV, като уточни, че вероятно във вторник ще има отговор.
Коментар