IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жена пътува в автобуса. До нея седи мъж, който не спира да си повтаря: Не ми се сере, не ми се сере...". Жената го попитала: "Господине, добре ли сте?", Мъжът:"Млъквай ма!" и след кратко мълчание: "Не съм се насрал, не съм се насрал".

Коментар

• Ей това получих днес по e-mail-a

Някои препоръки за природосъобразен живот, защото прилагането им даде при мен невъобразимо добри резутати

По това време на годината, съпроводено от наводнения, слънчеви затъмнения и пролетна умора, всички ние се нуждаем от малко успокояване.

Лично аз постигнах пълен вътрешен мир, следвайки един прост съвет.

Прочетох в една статия от здравно списание следните мъдри думи: „Начинът за постигане на вътрешен мир е да довършите всичко, което сте започнали.”

Така че аз се огледах из къщи, за да открия всички неща, които съм започнал и не съм довършил... и преди да дойда на работа тази сутрин, довърших:

- една бутилка червено вино,

- една бутилка бяло вино,

- два пръста гроздова,

- чаша водка с фас на дъното,

- недопушен джойнт, намерен в пепелника,

- пакет цигари на един приятел

- и една кутия шоколадови бонбони.

Изобщо не можете да си представите колко шибано добре се чувствам...

Айде със здраве !
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
        ВВ написа в темата Оптимизъм на БФБ:

Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
        Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
        В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

Ама айде както сега ми казва CNN - I'll be back !

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Предлагам това да бъде БИСЕРА на месец януари!
        смешното не е в поста на BB а в това че тук хората се самозалъгват и не искат да повярват че човека е прав...ако все ощя има някой който може да гледа обективно ще го разбере...
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Обявата на "Транспорт Строй" е генЯлен пример по действителен случай. Пфу, мразим тъпаците с пари.

След направени изследвания, пациента влиза при лекаря.Доктора:
          -Имам малко неприятни новини за Вас. Остават Ви не повече от 15...
          -Години ли...?
          Доктора не смее да го погледне в очите, а пациента продължава:
          - Месеци....? Седмици...?
          - Тринадесет, дванадесет, единадесет, десет...

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
            ВВ написа в темата Оптимизъм на БФБ:

Оня ден когато се регистрирах се поразходих насам натам и за начало реших че има читави дружества. После погледнах истинските цифри на софикса, за бг40 което е трагедия не говоря и се уплаших в милата но и далечна родина каква трагедия се задава ...
            Не съм в БГ от 15 години и бях забравил даже че има някаква си борса. Толкова сте мижави че единия майкрософт прави за час колкото софикса за седмица. За каква ликвидност говорим когато с месечната си заплата мога да срутя от 20 000 километра разстояние половината компании на борсата. Вие умници знаете ли какво ще ви се случи след 6 месеца когато спекуланти от цял свят всеки с по 50 милиона джобни пари докато си пие кафе продаде до дъно някоя акциика там в Софията ... като пуснат къси които вие нямате защото сте 2 века назад ...
            В началото ми се видя интересно ... после ... дребно ... жалко ... надценено ... самозабравило се ... дебелоглаво ... животно българския играч.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

+1

пп
            а защо ника му е BB

Коментар

• Пази Боже сляпо да прогледне!
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• ВВ написа в темата Оптимизъм на БФБ:

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !

Коментар

• Описание и
                  Изисквания организатор производство на бетонов център (диспечер) желателно стройтелно образование

Забелешка: CV-та не се гледат за връска с нас на зададения телефон

))))))))))
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Четете бавно и на глас:

http://jobs.bg/f396557
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• АВТОИНСТРУКТОР към курсист: - -1.Най-опасни са пияните шофьори.2.След тях са таксиджиите 3.А след тях са мотористите -------А жените шофьори?----ТЕ са като пиян таксиджия на мотор.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                        IPO-то на Херти успешно

Имаше ли сред купувачите договорни фондове, защото пенсионните не могат да участват в IPO?

Не, довериха ни се около 30 физически лица, записвайки 13 797 акции. Имаше и оферти при цени 3,5 лв. за акция и 4 лв. за акция и ние сме благодарни за тази оценка.
                        Първоначално изпратено от Repoman
                        Абе нали все пак ИПО-то на Херти пак си е ИПО. След като МЕКОМ не искат, има и други ИПО-та. Вярно, че това на Херти не е върха и че имат доста лоши показатели, но както казах мисля че те няма да въртят цигански номера и ще си изпълнят ИПО-то. А и все пак при тях са Райфайзен, а те са и много по-стабилни като банка. Няма да позволят такива игри.
                        Така, че утре пак ще се пробваме, то май няма да съм само аз този който ще се пренасочи от едното към другото ИПО.

P.S. Освен това повечето от вас забравят, че миналата седмица се заговори за идването на чуждестранни инвеститори за ИПО-то на Херти. Така че ако накупим акции сега от ИПО-то, ще има после на кого да ги продадем при влизането им в търговия.
                        Repoman, naistina horata si "izpylniha IPO-to" i sym siguren, che si edin ot malkoto tyrguwashti na bfb, koito poznaha. Ti uspia li da se wredish i da nakupish akcii?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                            IPO-то на Херти успешно

Имаше ли сред купувачите договорни фондове, защото пенсионните не могат да участват в IPO?

Не, довериха ни се около 30 физически лица, записвайки 13 797 акции. Имаше и оферти при цени 3,5 лв. за акция и 4 лв. за акция и ние сме благодарни за тази оценка.
                            hahahahaha

Коментар

• IPO-то на Херти успешно

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• http://vbox7.com/play:82724cb4
                                поздрав!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X