Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
Collapse

429 Too Many Requests

You have sent too many requests in a given amount of time.
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ariman_007, изпревари ме мислех че само Орлин Хаджиянков може да съчини подобна глупост
    http://imoti.start.bg
    http://pravo.start.bg
    [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
      Сърбин гони хомосексуалиста от хотел "Енеас"
      Гръцки хомосексуалист се увърта около играчите на Левски на лагера им Агия Напа, научи "Топспорт". Феминизираният господин вече няколко дни стои във фоайето на хотел "Енеас", в който са настанени възпитаниците на Станимир Стоилов, и оглежда футболистите.

Геят, който демонстрирал доста добро благосъстояние, тъй като бил собственик на верига фризьорски салони в Кипър, заговарял играчите и искал номерата на стаите им с игрива усмивка.

От тормоза на гърка се оплакали и от останалите отбори, настанени в "Енеас" - румънския Арджеш, словашкия Артмедия и сръбския Цървена звезда.

Именно нападателят на белградския гранд Ненад Йестрович вдигнал скандал, за да изгони "нежната душа".

"Няколко пъти го виждах във фоайето, облечен с тесни кожени панталони, затъкнати в каубойски ботуши. След една от тренировките обаче помощник-треньорът, треньорът на вратарите и аз отидохме до сауната. И естествено, бяхме увити с кърпи. Гъргът обаче влезе както майка го е родила. Попитахме го дали не му е малко неудобно да се движи така и знаете ли какво ни отговори той? Било му много горещо", не скри възмущението си Йестрович.
      надушил ги е,че са от неговата "порода"
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Оргахим: Спадът на печалбата ни с 30% се дължи на инвестиции
        12.02.2008 14:26 ( ORGH )

Спадът в печалбата на Оргахим АД се дължи на направените през годината инвестиции в производствени мощности, разширяване на материалната база и навлизане на нови пазарни позиции, уточнява Иван Соколов, изпълнителен директор на компанията, в съобщение до медиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          Британски полковник живее в България като жена

12 февруари 2008 / News.dir.bg

Село Джулюница, родното място на българския сумист Котоошу, стана дом на бивш полковник от британската армия, който вместо да респектира с армейска осанка, избрал да живее в образ на жена.
          Природата е отредила Маргарет Катерин да бъде мъж. След 60 години, в които създава семейство, ражда му се дъщеря, служи в британската армия, бил е и на бойното поле, решава да промени съдбата си, разказва bTV. Днес за миналото на Маргарет говорят само армейските сувенири и награди.
          В Джулюница Маргарет пристига през април 2006 г., за да огледа мястото и да си хареса къща. Хората го виждат с брада, в спортни мъжки дрехи. Няколко месеца по-късно, когато купува 120-годишната си къща, в нея се нанася жената Маргарет.
          "Дойдох като жена в България и не знам какво са изпитвали хората, когато разбраха, че съм същият онзи мъж. Предполагам, че свикнаха", спомня си Маргарет. "Те ме възприемат такава, каквато съм. За мен няма никаква разлика в отношенията ни. Но се отнесоха към това мое решение много добре, което ми даде кураж. Така и очаквах," гордее се полковникът.
          Решението за промяната Маргарет не е взела спонтанно. "64 години бях мъж в този живот. Имал съм и моменти, когато съм била жена, но само когато съм била в отпуска. Никога обаче не съм смятала, че през цялото време ще е възможно да бъда жена", обяснява Маргарет.
          Поне засега тя смята да остане в България. Евтино е, спокойно е, освен това хората били мили с нея. Остава й, след като е овладяла всички тънкости на женските нрави, да се справи толкова добре и с българския

http://dnes.dir.bg/2008/02/12/news2656277.html

Уж същата новина , но в малко по-различни нюанси :

Как бивш британски командос стана българска селска мома

64-годишният Малкълм Макферсън си купил къща в българското село Джулюница, а след няколко месеца се нанесъл в нея като Маргарет Макферсън
          11.02.2008
          Когато бившият британски командос Малкълм Макферсън си купува къща в българското село Джулюница, а след няколко месеца се нанася в нея като Маргарет Макферсън, всички си помислят, че това е сестра му. Не без известен шок обаче разбират, че двамата са един и същ човек.

Г-ца Маргарет Макферсън в плисирана пола пред камината в новия си български дом на село, сн. "Дейли мейл"

1

Като тръгвал да се сдобива с нов дом в България, мускулестият и брадат военен решил да се сдобие и с ново - женско - тяло, разказва британският в. "Дейли мейл".

64-годишна г-ца Макферсън е служила в британските кралски военноморски сили, където е преминала сериозно обучение за командоси, както и в Северна Ирландия, и е обучавала военните сили на султана на Оман в продължение на 17 години.

Когато купува имота в българското село през август 2006 г., Макферсън все още е мъж и като такъв го познават брокерите и съселяните му, които сега свикват с новата му същност - на скромна и тиха домакиня.

Възрастните понякога ме гледат подозрително, но те по принцип си гледат така всички чужденци, не става дума за враждебност, обяснява тя.

В българския дом на Макферсън са изложени реликви от богатото му военно минало, по стените висят снимки и почетни значки, нож на командос, шапки.

Макферсън, който има дъщеря от предишен брак, не е претърпял обаче "медицинска операция" за смяна на пола поради напредналата си възраст - 64 години.

Много от нас са ставали военни и са се отдавали на най-мъжкото призвание именно за да подтиснат скритото си желание да бъдат жени, казва вече възрастната г-ца Макферсън.
          http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1159718
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Британски полковник живее в България като жена

12 февруари 2008 / News.dir.bg

Село Джулюница, родното място на българския сумист Котоошу, стана дом на бивш полковник от британската армия, който вместо да респектира с армейска осанка, избрал да живее в образ на жена.
            Природата е отредила Маргарет Катерин да бъде мъж. След 60 години, в които създава семейство, ражда му се дъщеря, служи в британската армия, бил е и на бойното поле, решава да промени съдбата си, разказва bTV. Днес за миналото на Маргарет говорят само армейските сувенири и награди.
            В Джулюница Маргарет пристига през април 2006 г., за да огледа мястото и да си хареса къща. Хората го виждат с брада, в спортни мъжки дрехи. Няколко месеца по-късно, когато купува 120-годишната си къща, в нея се нанася жената Маргарет.
            "Дойдох като жена в България и не знам какво са изпитвали хората, когато разбраха, че съм същият онзи мъж. Предполагам, че свикнаха", спомня си Маргарет. "Те ме възприемат такава, каквато съм. За мен няма никаква разлика в отношенията ни. Но се отнесоха към това мое решение много добре, което ми даде кураж. Така и очаквах," гордее се полковникът.
            Решението за промяната Маргарет не е взела спонтанно. "64 години бях мъж в този живот. Имал съм и моменти, когато съм била жена, но само когато съм била в отпуска. Никога обаче не съм смятала, че през цялото време ще е възможно да бъда жена", обяснява Маргарет.
            Поне засега тя смята да остане в България. Евтино е, спокойно е, освен това хората били мили с нея. Остава й, след като е овладяла всички тънкости на женските нрави, да се справи толкова добре и с българския

http://dnes.dir.bg/2008/02/12/news2656277.html
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Рано сутринта в събота жена се събужда. Става и отива в кухнята. Взима сатърчето и накълцва въдиците, нарязва влакното, чупи плувките, с ножицата нарязва гумените ботуши и изхвърля стръвта. Удовлетворена от извършеното тя ляга отново в леглото и прегръща спящият си съпруг.... Остават и още два часа живот ...
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Сърбин гони хомосексуалиста от хотел "Енеас"
                Гръцки хомосексуалист се увърта около играчите на Левски на лагера им Агия Напа, научи "Топспорт". Феминизираният господин вече няколко дни стои във фоайето на хотел "Енеас", в който са настанени възпитаниците на Станимир Стоилов, и оглежда футболистите.

Геят, който демонстрирал доста добро благосъстояние, тъй като бил собственик на верига фризьорски салони в Кипър, заговарял играчите и искал номерата на стаите им с игрива усмивка.

От тормоза на гърка се оплакали и от останалите отбори, настанени в "Енеас" - румънския Арджеш, словашкия Артмедия и сръбския Цървена звезда.

Именно нападателят на белградския гранд Ненад Йестрович вдигнал скандал, за да изгони "нежната душа".

"Няколко пъти го виждах във фоайето, облечен с тесни кожени панталони, затъкнати в каубойски ботуши. След една от тренировките обаче помощник-треньорът, треньорът на вратарите и аз отидохме до сауната. И естествено, бяхме увити с кърпи. Гъргът обаче влезе както майка го е родила. Попитахме го дали не му е малко неудобно да се движи така и знаете ли какво ни отговори той? Било му много горещо", не скри възмущението си Йестрович.

Коментар

• ...още инвестиционна мъдрост:

На заем репо, тъпкано се връща!

Спекуланта предполага, пазара разполага.

Ако видиш мечка на борсата на комшията, чакай я и на твоята. (

Трай коньо за зелена вълна.

Приятелството си е приятелство, но сетълмента е с пари.

Под голям мажоритар, голям отчет се крие. (не винаги)

Голям отчет извади, голяма дума не казвай.

Лесно се галят момите, мъчно се множат парите.

Един се родил да умува, друг да тъгува.

АФР далеко, КФН восоко.

Коментар

• Първоначално изпратено от runtavguz
                    Инвестициoнна мъдрост
                    Евала!
                    Много са готини!

Ето и от мене.

Спекулантите си лаят борсата си върви.

Спекуланта се огъва докато е дърво.
                    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Коментар

• [quote="Bully"][quote="Krasimir Nikolov"]
                        Първоначално изпратено от tandem
                        Току що влязох и аз тук.Моля за едномесечна прогноза от някой по опитен колега.Благодаря

a може ли едногодишна?...

Коментар

• Спекулант купува, спекулант продава, спекулант патки пасе.

Very nice! I like! :-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Инвестициoнна мъдрост

класическото.... Който го е страх от мечки, да не ходи на борсата!

Да си бе депозит държало, не би чудо видяло!

На крив емитент, тренда му пречи.

По-добре ликвидност в ръката, отколкото доходност в гората.

С една поръчка - две сделки.

КФН помага, ала в портфейла не вкарва!

Ако не си помогнеш сам и КФН не може да ти помогне.

Мажоритаря козината си мени, но контролания пакет не.

Софиксът посоката си мени, но тренда не. (Да го ева)

Доходностите се броят нанаесен.

Спекулант купува, спекулант продава, спекулант патки пасе.

С чужд проспект ИПО прави.

Който не търгува не трябва да Еде.

Коментар

• )))

Един дължал на борчески шеф 5000 евро. Шефът звъни по мобифона на Пешо Борчето и му казва:
                              - Иди и го доведи тоя в офиса и аз идвам - ще реша какво да го правим.
                              Отива Пешо, открива въпросния, хваща го като агне, мята го на задната седалка на мерцедеса и го кара в офиса. Закопчава го за радиатора и чакат шефа. Той идва и казва:
                              - Омръзна ми тоя да ме мотае и да се разправям с него. Пешо, карай го на Витоша, хвърли му едно хубаво ебане и го зарежи там.
                              Пешо не умува ами грабва нашия човек, мята го отново в мерцедеса и отпрашва към Витоша. От задната седалка онзи го удря на молба:
                              - Не бива така бе Пешо, знаеш ме не съм лош човек.
                              - К`вото каже шефа т`ва ще бъде.
                              - Имам жена, деца, ако обърна резбата ще избягат...
                              - Не ме интересува.
                              - ... ако се разчуе ще трябва да се самоубия ...
                              - Твой проблем.
                              Звъни мобифона - отново шефа:
                              - Пешо, обръщай колата, чакам те пред офиса с още двама дето ми висят с пари!
                              Връщат се Пешо и нашия човек, а шефа вика:
                              - Тия двамата ги закарай и тях на Витоша и ги застреляй като кучета!
                              Мята ги и тях Пешо на задната седалка и пак към планината. А след малко нашият човек(първия) пак неспокоен вика на Пешо:
                              - Пешо, нали знаеш аз съм тоя дето ще го ебеш, да не забравиш.

Коментар

• » Начало » БГ новини
                                http://www.investor.bg/?id=60134

Откраднаха печат и 151 лв. от офис на СИБанк в сграда на КАТ в София
                                11.02.2008 17:27

През нощта на 6 срещу 7 февруари неизвестни лица са откраднали от офиса на СИБанк в сградата на столичния КАТ печат и 151 лв., съобщи БТА, позовавайки се изявление на банката.

Според представители на СИБанк при обира е била разбита малка ламаринена каса, от която са взети печатът и парите. След установяването на кражбата печатът е бил анулиран.

Според съобщението на СИБанк сградата е оборудвана с вътрешен СОТ, чийто сигнал е изведен при дежурния служител на КАТ. По време на кражбата системата обаче не се е задействала.

При оборудването на офиса банката не е получила разрешение да сключи собствен договор за
                                СОТ - реагиране, нито да постави решетка на разбития прозорец.

По-рано днес от пресцентъра на Столичната дирекция "Полиция" потвърдиха пред БТА за обира, като съобщиха, че размерът на открадната сума е 51 лева.

Ne se zaiazdam ama voprsa e sastia: Kolko leva sa otkradnali?
                                Tazi zada4a moze da se reshi ot nad 2% ot naselenieto na planeta X
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X