Деветдесет и седем, деветдесет и осем, деветдесет и девет...А преди година беше 90-60-90!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от споменЪХитът на сезона : Диета "Симеон Дянков"
" Храната е по-скъпа, защото средната класа иска да яде повече" заяви преди време финансовият министър. Понеже всеки българин трябва да направи всичко възможно за да спре скока на цените от финансовото министерство публикуваха новата държавна диета. Тя е задължителна за всички избиратели на ГЕРБ и всички служители на администрацията. Най-вече е задължителна за средната класа в която съм и аз като банков чиновник... Ето и как протича едноседмичната диета за един представител на средната класа като мен. Понеже нашия министър ни пази няма смисъл да оставам анонимен :
Ден 1: Станах рано сутринта и реших да си изпия сутрешното кафе. Но за жалост ми беше останало само за 3 чаши. Затова тази сутрин реших да пропусна. Отидох на работа в централния офис на банката в която работя. В обедната почивка видях половин чаша кафе на колежката. Без да ме забележи го изпих и оставих чашата. Не мога да си позволя да пия кафе и цената му да скочи. След като приключих работа минах в кварталната пицария и си купих една малка пица за у нас. Същата, като онази на Симеон Данков. Вечерта я разделих на 7 парчета за цялата седмица. Изядох едно парче.
Ден 2 : Закуската е най-важна, сутринта изядох второто парче от пицата. Преди обедната почивка направих страхотен номер. Задействах противопожарната инсталация на цялата офис-сграда. Понеже в тази сграда работят на 200 души и са предимно от средната класа това беше голям удар за мен. Точно по време на обедната почивка дойде пожарната и настана пълна суматоха. Нищо не откриха и се върнахме на работа. Но най-важното беше, че 200 представители на средната класа не успяха да обядват...Повечето бяха и стресирани така, че вероятно и не са вечеряли.Аз също бях гладен вечерта но се успокоявах от успеха на обед.
Ден 3 : Сутринта изядох третото парче пица. Вече беше започнала да става малко корава.... Точно в обедната почивка колежката, която свалях от половин година се съгласи да излезем на вечеря.... По дяволите !!! И двамата сме от средната класа и това означава, че ще трябва да ядем на тази вечеря. Не мога да допусна това...отказах и. Дянков каза, че не трябва да ядем много. Все пак той ми е по-скъп от секси колежката...И без това не беше много хубава...
Ден 4 : Пицата вече беше съвсем корава и ми трябваше време докато успея да изям четвъртото парче. В обедната почивка на работа се случи нещо много интересно. Четирите ми колежки ме питаха дали някоя от тях е напълняла. Те по принцип всичките са много секси. Но понеже исках да ги накарам да минат на диета за да не ядат много им казах, че всичките са надебелели.... Никоя не мина на диета но сега всичките ме мразят и едвам се гледаме с тях в офиса.
Ден 5 : Сутринта отново ми беше трудно да изям петото парче пица. Но това е положението, ще гладувам. Цените не трябва да скачат....Днес в обедната почивка отново направих страхотен номер в офиса. Залях с кафе единият компютър и той се повреди. Шефът беше бесен и нареди без повече храни и напитки в офиса. А там някой винаги яде нещо....Вечерта се запознах в един сайт с едно момче от провинцията. Аз понеже съм от чирпанските села и много не ги обичам тия софиянци, а тази беше "специален" като мен. Той дори не беше от малък град, а от съседно до нашето село. Дори не беше и симпатичен...Но имаше нещо безценно. На село техните имаха домашна градина...с домати, тиквички и картофи. Най-вече картофи. Поканих го на гости в столицата и казах да донесе поне една чанта картофи. Той се съгласи и каза, че утре пристига с влака.
Ден 6 : Пицата вече е, като камък и не може да се яде. Направих си кафе и топих парчето пица в него. Все пак успях да го изям. На обед излязох и отидох да взема новия си приятел от гарата. Боже мили...На живо изглежда дори още по-ужасно от колкото в сайта. Дадох му ключа от апартамента и казах да ме чака там. Уж на майтап го питах дали носи картофи.....Ужас !!! Този малоумен паток е взел само 4 картофа за да не го помислят за селянин. Връщам се на работа... Секси колежката отново ме пита дали искам да вечеряме. Каза, че толкова се възбудила като съм и отказал вечерята, че ще изпълни всичките ми желания в леглото....Толкова е секси... Но да върви по дяволите, цените на храните са по-важни.А Данков каза да не ядем много. Секс винаги ще има, пък и вече имам резервен вариант у нас. Вечерта се прибрах у нас при моя гостенин от село. Той ме пита дали няма да го изведа на вечеря. Не можех да го допусна...затова се жертвах и правих секс с него. През нощта докато спеше сложиш четирите картофа във фурната. 3 часа през нощта станах и изядох един картоф. Услади ми се и изядох още два картофа...
Ден 7 : На сутринта остана последното парче пица. Беше толкова кораво, че не ставаше за нищо. Сложих последният картоф в куфара си. Пицата оставих за гостенина ми и тръгнах за работа. В метрото от диетата вече ми беше лошо...Но все пак успях да стигна до офиса. В обедната почивка изядох последният картоф. Секси колежката отново ме навести... Каза, че била луда по мен. Каза и на две от приятелките си за мен...Сега и трите силно ме желаели и ме искали. Предложиха ми да ги заведа в някой ресторант, а след това те ще ми сервират десерта в спалнята. По дяволите не издържам вече и трите са толкова секси.. Но това означава четири вечери в ресторанта. А това си е много храна..А както знаем тя не трябва да поскъпва. Така каза Дянков. По дяволите жените...Цените на храните и министърът са ми по-скъпи. Отказах им вечеря... Вече привърши работната седмица. За мой ужас трите казали на всички в офис-сградата, че съм им отказал. Сега освен всичко друго всички ме мислят за обратен. По зле не можеше да бъде... Всъщност оказа се, че може. Въпреки, че гладувах цяла седмица цените отново са същите. Някои даже са поскъпнали. По дяволите.... По телевизията дават Фидосова... Интересно тя дали спазва диетата.....
Коментар
-
Анекс №11
между
''Национална Електрическа Компания'' - България - възложител
и
''Атомстройекспорт'' - Русия - изпълнител
се споразумяха за следното :
Възложителя възлага на изпълнителя на обект АЕЦ ''БелеНе'' на работна площадка '' Гьол за шарани'' да зариби гьола с редкият екземпляр ''Едър червенолюспест шаран'' от развъдника на Позитано №20. Разходите са за сметка на възложителя а приходите ще се делят по братски.
Инвеститорски контрол : от време на време от Р.Овч.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Болна крава се оказала нападната от содомит в Рудозем: http://smolyanpress.net/?p=8310
Като се обичат младите, да се вземат
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pinokio Разгледай мнениеОтиват двама приятели на екскурзия в Египет. Естествено посещават Хеопсовата пирамида. Влизат вътре и започват преход по все по-задушните коридори на пирамидата. Влизат все по навътре и става все по-задушно. Накрая единия не и издържа и казва:
- Не издържам вече на задуха. Айде пиши к.р и да излизаме!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Пътешествие
Отиват двама приятели на екскурзия в Египет. Естествено посещават Хеопсовата пирамида. Влизат вътре и започват преход по все по-задушните коридори на пирамидата. Влизат все по навътре и става все по-задушно. Накрая единия не и издържа и казва:
- Не издържам вече на задуха. Айде пиши к.р и да излизаме!Българския Коледен дух е духът на заклано прасе...
Коментар
-
хахаха, егати вица - Волен Сидеров - критичен към политиката на ГЕРБ. Не е истина просто, голям смях. Все едно Гей да е критичен към Доган или Светиня Му към Цецо Шлифера - не е истина просто. А хората толкова искаха да видят една истинска националисточеска партия - да се почувстват, че са българи, да не ги угнетяват в Кърджали, Разград,Шумен и т.н. разни резаци с 8 клас образУвание, ма не би. Подлага Болен си *** сам майката, а имаше шанс наистина да вземе властта, но.....
Понякога се чудя, от кого народът остана по-разочарован и излъган в мечтите си:
От Ваньо Мавъра, от Царот, от Светиня Му или от Болен. Комунистите нарочно не ги слагам - няма нормален човек, чийто мечти да са свързани с комунизъм.......Last edited by Eti_; 27.03.2011, 12:26.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениенещо общо със СВИне и ЛОЗАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Коментар
-
Бащицата тотално изтрещЕ и си повЕрвА - "Ако изборите бяха сега, щях да спечеля 90 % от гласовете и нямаше да има опозиция", каза Борисов. Абе тоя какво взема - и аз искам от него, явно е супер силноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар