If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако красива млада жена ви помоли вас, обикновения, невзрачен мъж, да останете за през нощта и предложи да ви плати. Значи, тя е шеф на фирма, а вие сте нощна охрана.
Седи на улицата един евреин и плаче. Минава друг евреин и го пита:
- Защо плачеш бе, Арон?
- Купих си два билета от лотарията и с единия спечелих кола.
- Е, защо плачеш тогава, бе човек?!
- Втория билет защо го купих???
Както е известно, някои холивудски знаменитости не се отличават с голям ум и широк кръгозор, макар че във връзка с дейността си им се налага да се изказват по разни теми.
Британският вестник The Sun демонстрира какво се получава понякога от това.
„Та къде тази година ще се проведе кинофестивалът в Кан?“ - "логичен" въпрос, зададен от певицата Кристина Агилера.
„Налагало ми се е да пътувам до много места зад морето... например, в Канада“ - Бритни Спиърс, американска певица.
„Много съм привързан към родителите си, особено към майка ми и баща ми“ - Грег Норман – играч на голф.
„Когато гледам телевизия и виждам тези бедни гладуващи дечица по света, не мога да сдържа сълзите си. Аз бих искала да съм също така слаба, но без всичките тези мъчения, смърт и тем подобни“ - реплика на певицата Марая Кери.
„Не съм на диета. Просто не ям толкова, колкото ми се иска“ - Линда Еванджелиста, модел.
„Единственият щастлив актьор е мъртвият актьор, защото само тогава не е нужно да се преструваш. След като умра, аз най-вероятно ще се преродя в четка за рисуване“ - Силвестър Сталоун, актьор.
„Не страдам от анорексия. Аз съм от Тексас. Нима хората в Тексас страдат от анорексия? Не съм чувала за такова нещо. Това се отнася и за мен.“ - Джесика Симпсън, актриса.
„Пушенето убива. Ако сте убити, губите много важна част от живота си“ - Брук Шийлдс, актриса.
„Никога не ми се е искало да ида в Япония. Просто защото не харесвам риба. А знам, че тя е много популярна при тях там, в Африка“ - отново Бритни Спиърс.
„Не знам дали в живота ми е имало ключово събитие, което ме е променило, но за пръв път правих секс на 14 години“ - Анджелина Джоли, актриса.
„Аз имам добър вкус. Той ми е вроден“ - Дейвид Хаселхоф, актьор.
„Мисля, че филмът „Баровки“ е много дълбок. Мисля, че е дълбок в смисъл такъв, че е много лек. Мисля, че лекотата трябва да идва от много дълбоки места, ако е истинска лекота, де“ - Алиша Силвърстоун, актриса.
„Мисля, че Господ е един гигантски вибратор в небето... пулсиращата сила на невидимата енергия“ - Дейвид Аркет, актьор.
„Аз съм убеден, че хомосексуалният брак трябва да е само между мъж и жена“ - Арнолд Шварценегер, губернатор на Калифорния.
„Той говори английски, испански. Освен това той е човек, който говори два езика“ - Дон Кинг, боксов мениджър.
„Чувствам се най-добре, когато съм щастлива“ - Уинона Райдър, актриса.
„Изведнъж ставаш своего рода американския Бен Ладен. Осама Бен Ладен е единственият, който ме разбира“ - Робърт Кели, R'n'b изпълнител.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
При доктора:
- Господине, Вие страдате от алкохолизъм.
- Да бе страдам... наслажадавам се.
" Колкото по-висок бил социалният статус на човека, толкова повече бира имал право да изпие той. Висшите служители можели да консумират по 5 л на ден. " Шумерите възпели рецептата в химн
Предполага се, че първата халба с бира, която са изпили хората, е отпреди 6000 години. Според учените откриването на пивото станало съвсем случайно. Парче хляб или зърно попаднали във вода и започнали да ферментират, а древните хора одобрили резултатите. Шумерите например толкова харесали бирата, че си направили богиня на пивоварството - Никаси. Дори й измислили химн под формата на първата рецепта за правене на бира. Вавилонците обаче се усъвършенствали и започнали да приготвят 20 различни вида бира. Питието било толкова популярно, че вавилонският цар Хамурапи издал указ, с който въвел дневна дажба. Колкото по-висок бил социалният статус на човека, толкова повече бира имал право да изпие той. Висшите служители можели да консумират по 5 л на ден. Раят за бирата обаче настанал с разпространението на християнството. Монасите харесали пивото и не само го приготвяли в изобилие, но и подобрили значително вкуса му. http://standartnews.com/bg/article.p...article=226665
+1
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
При доктора:
- Господине, Вие страдате от алкохолизъм.
- Да бе страдам... наслажадавам се.
" Колкото по-висок бил социалният статус на човека, толкова повече бира имал право да изпие той. Висшите служители можели да консумират по 5 л на ден. " Шумерите възпели рецептата в химн
Предполага се, че първата халба с бира, която са изпили хората, е отпреди 6000 години. Според учените откриването на пивото станало съвсем случайно. Парче хляб или зърно попаднали във вода и започнали да ферментират, а древните хора одобрили резултатите. Шумерите например толкова харесали бирата, че си направили богиня на пивоварството - Никаси. Дори й измислили химн под формата на първата рецепта за правене на бира. Вавилонците обаче се усъвършенствали и започнали да приготвят 20 различни вида бира. Питието било толкова популярно, че вавилонският цар Хамурапи издал указ, с който въвел дневна дажба. Колкото по-висок бил социалният статус на човека, толкова повече бира имал право да изпие той. Висшите служители можели да консумират по 5 л на ден. Раят за бирата обаче настанал с разпространението на християнството. Монасите харесали пивото и не само го приготвяли в изобилие, но и подобрили значително вкуса му. http://standartnews.com/bg/article.p...article=226665
Коментар