Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гледам много сте сериозни като за тази тема - нещо по-леко и забавно от вечните взаимоотношения мъж-жена:
"ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА
Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
Мъжа не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.
Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж."
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Minavast"Само в България може да те блъснат отзад,като караш в насрещното\"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vlado1Izeto moje i da e prav v sluchaia. Tozi kato iskashe da go snima, mojeshe da otide i da mu kaje, a ne da go snima ot daleche.
Коментар
-
Този човек ли беше гордостта на България?!? Тази свиня е позора на България!
Първоначално изпратено от pesho777ne znam tuk li e mqstoto ,no mi e smesho i tajno
Христо Стоичков "Поразяващата ръка"
28 април 2008 | 14:32 |
Христо Стоичков нападна български фоторепортер в Испания. Всичко се случило, след като изпратеният да отразява старта на "Формула 1" български фоторепортер Любомир Асенов решил да снима бившия национален селекционер, на който това явно не му харесало и нападнал фоторепортера.
По случая е образувано дознание от испанската полиция.
Христо Стоичков е нападнал и ударил български фоторепортер в Барселона
Христо Стоичков е нападнал и ударил български фотограф в Барселона, съобщи БТВ. Това се случило пред заведението, в което Стоичков и жена му вечеряли. След спречкването фоторепортерът Любомир Асенов е приет в близката болница с леки наранявания.
Снощи около 22 часа фоторепортерът Любомир Асенов празнувал Великден в Барселона. Единственият българин, акредитиран да снима Формула 1, е в каталунската столица за поредния старт от шампионата. Асенов вечерял със съпругата си Агнес Методиева, също репортер от вестник „24 часа”, и група приятели, също българи в заведение на брега на морето.
„Тъкмо си привършвахме вечерята и видях, че г-н Стоичков влиза в ресторанта със съпругата си и се настани на една маса. Прецених, че няма нищо лошо в това да отида да го снимам как е в ресторанта, как вечеря. Една снимка да му направя и то без да го притеснявам, дори и като фен да го снимам. Това не мисля, че е някакъв проблем”, разказва Асенов. „Направих му снимката, излязох от ресторанта и тръгнах да си ходя. Г-н Стоичков ме настигна в гръб, изобщо не очаквах, че е тръгнал след мен, и с юмрук директно ме удари в зъбите. Аз изпаднах просто в лек нокдаун, зави ми се свят, паднах на земята”, допълва фотореротерът.
Христо Стоичков взел фотоапарата, и започнал да псува и по думите на Асенов се опитал да го ритне два пъти в главата.
„Аз си поставих ръцете така, че да не ме удари. В този момент се събра полиция. Съпругата ми дойде, пита какво става, какво се случва. Тя е бременна в петия месец, започна да я дърпа, започна да я псува на майка.”, казва още Асенов и допълва: „Аз не говорих нищо, аз не говорих на никакъв език, просто гледах нещата да приключат. И след като проговорих на български, показах си прескартата си, че съм от България журналист, той започна да заплашва: Ти ще видиш какво ще ти се случи в България, ти не знаеш какво ще ти се случи в България. Аз се страхувам, аз се страхувам за мен, за живота ми, за живота на жена ми и на детето ми, на бъдещото ми дете, което е първото дете, което чакам”.
От полицията в Барселона потвърдили за инцидента и заявили, че той е заведен като спречкване. В момента се води следствие, за да бъдат изяснени причините за сбиването.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
ne znam tuk li e mqstoto ,no mi e smesho i tajno
Христо Стоичков "Поразяващата ръка"
28 април 2008 | 14:32 |
Христо Стоичков нападна български фоторепортер в Испания. Всичко се случило, след като изпратеният да отразява старта на "Формула 1" български фоторепортер Любомир Асенов решил да снима бившия национален селекционер, на който това явно не му харесало и нападнал фоторепортера.
По случая е образувано дознание от испанската полиция.
Христо Стоичков е нападнал и ударил български фоторепортер в Барселона
Христо Стоичков е нападнал и ударил български фотограф в Барселона, съобщи БТВ. Това се случило пред заведението, в което Стоичков и жена му вечеряли. След спречкването фоторепортерът Любомир Асенов е приет в близката болница с леки наранявания.
Снощи около 22 часа фоторепортерът Любомир Асенов празнувал Великден в Барселона. Единственият българин, акредитиран да снима Формула 1, е в каталунската столица за поредния старт от шампионата. Асенов вечерял със съпругата си Агнес Методиева, също репортер от вестник „24 часа”, и група приятели, също българи в заведение на брега на морето.
„Тъкмо си привършвахме вечерята и видях, че г-н Стоичков влиза в ресторанта със съпругата си и се настани на една маса. Прецених, че няма нищо лошо в това да отида да го снимам как е в ресторанта, как вечеря. Една снимка да му направя и то без да го притеснявам, дори и като фен да го снимам. Това не мисля, че е някакъв проблем”, разказва Асенов. „Направих му снимката, излязох от ресторанта и тръгнах да си ходя. Г-н Стоичков ме настигна в гръб, изобщо не очаквах, че е тръгнал след мен, и с юмрук директно ме удари в зъбите. Аз изпаднах просто в лек нокдаун, зави ми се свят, паднах на земята”, допълва фотореротерът.
Христо Стоичков взел фотоапарата, и започнал да псува и по думите на Асенов се опитал да го ритне два пъти в главата.
„Аз си поставих ръцете така, че да не ме удари. В този момент се събра полиция. Съпругата ми дойде, пита какво става, какво се случва. Тя е бременна в петия месец, започна да я дърпа, започна да я псува на майка.”, казва още Асенов и допълва: „Аз не говорих нищо, аз не говорих на никакъв език, просто гледах нещата да приключат. И след като проговорих на български, показах си прескартата си, че съм от България журналист, той започна да заплашва: Ти ще видиш какво ще ти се случи в България, ти не знаеш какво ще ти се случи в България. Аз се страхувам, аз се страхувам за мен, за живота ми, за живота на жена ми и на детето ми, на бъдещото ми дете, което е първото дете, което чакам”.
От полицията в Барселона потвърдили за инцидента и заявили, че той е заведен като спречкване. В момента се води следствие, за да бъдат изяснени причините за сбиването.
Коментар
-
niki5
-
Първоначално изпратено от val/sheПървоначално изпратено от thehunПървоначално изпратено от Nick LeesоnСредната възраст за пенсиониране - 68 г. , предвижда стратегия по заетостта до 2015 г.Средната продължителност на живота в България според Еуростат е 69 години
То ако беше много хубаво да се плащат осигуровки,нямаше да се налага да ни насилват да го правим.Държавата няма да те кара да правиш нещо,от което да имаш файда.Дори напротив-доста ще ти пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnСредната възраст за пенсиониране - 68 г. , предвижда стратегия по заетостта до 2015 г.Средната продължителност на живота в България според Еуростат е 69 години
за друга тема ...
:shock:Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар