IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=491364#mms

Коментар

• Гледам много сте сериозни като за тази тема - нещо по-леко и забавно от вечните взаимоотношения мъж-жена :

"ОБЩИ УРАВНЕНИЯ И СТАТИСТИКА
      Жената се тревожи за бъдещето си докато си намери съпруг.
      Мъжа не се тревожи за бъдещето си, докато не си намери съпруга.
      Успял мъж е този, който печели повече пари, отколкото жена му може да похарчи.
      Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж."

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast
        "Само в България може да те блъснат отзад,като караш в насрещното\"

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlado1
          Izeto moje i da e prav v sluchaia. Tozi kato iskashe da go snima, mojeshe da otide i da mu kaje, a ne da go snima ot daleche.
          Просто е осигурил веществено доказателство за неразрешеното заснемане.Особняк си е Стоичков и след скандалите из парламента,вестника търси нова тема.Този път журналистчето сте отнесе май глоба

Коментар

• Izeto moje i da e prav v sluchaia. Tozi kato iskashe da go snima, mojeshe da otide i da mu kaje, a ne da go snima ot daleche.

Коментар

• Този човек ли беше гордостта на България?!? Тази свиня е позора на България!

Първоначално изпратено от pesho777
              ne znam tuk li e mqstoto ,no mi e smesho i tajno

Христо Стоичков "Поразяващата ръка"
              28 април 2008 | 14:32 |
              Христо Стоичков нападна български фоторепортер в Испания. Всичко се случило, след като изпратеният да отразява старта на "Формула 1" български фоторепортер Любомир Асенов решил да снима бившия национален селекционер, на който това явно не му харесало и нападнал фоторепортера.
              По случая е образувано дознание от испанската полиция.

Христо Стоичков е нападнал и ударил български фоторепортер в Барселона
              Христо Стоичков е нападнал и ударил български фотограф в Барселона, съобщи БТВ. Това се случило пред заведението, в което Стоичков и жена му вечеряли. След спречкването фоторепортерът Любомир Асенов е приет в близката болница с леки наранявания.
              Снощи около 22 часа фоторепортерът Любомир Асенов празнувал Великден в Барселона. Единственият българин, акредитиран да снима Формула 1, е в каталунската столица за поредния старт от шампионата. Асенов вечерял със съпругата си Агнес Методиева, също репортер от вестник „24 часа”, и група приятели, също българи в заведение на брега на морето.
              „Тъкмо си привършвахме вечерята и видях, че г-н Стоичков влиза в ресторанта със съпругата си и се настани на една маса. Прецених, че няма нищо лошо в това да отида да го снимам как е в ресторанта, как вечеря. Една снимка да му направя и то без да го притеснявам, дори и като фен да го снимам. Това не мисля, че е някакъв проблем”, разказва Асенов. „Направих му снимката, излязох от ресторанта и тръгнах да си ходя. Г-н Стоичков ме настигна в гръб, изобщо не очаквах, че е тръгнал след мен, и с юмрук директно ме удари в зъбите. Аз изпаднах просто в лек нокдаун, зави ми се свят, паднах на земята”, допълва фотореротерът.
              Христо Стоичков взел фотоапарата, и започнал да псува и по думите на Асенов се опитал да го ритне два пъти в главата.
              „Аз си поставих ръцете така, че да не ме удари. В този момент се събра полиция. Съпругата ми дойде, пита какво става, какво се случва. Тя е бременна в петия месец, започна да я дърпа, започна да я псува на майка.”, казва още Асенов и допълва: „Аз не говорих нищо, аз не говорих на никакъв език, просто гледах нещата да приключат. И след като проговорих на български, показах си прескартата си, че съм от България журналист, той започна да заплашва: Ти ще видиш какво ще ти се случи в България, ти не знаеш какво ще ти се случи в България. Аз се страхувам, аз се страхувам за мен, за живота ми, за живота на жена ми и на детето ми, на бъдещото ми дете, което е първото дете, което чакам”.
              От полицията в Барселона потвърдили за инцидента и заявили, че той е заведен като спречкване. В момента се води следствие, за да бъдат изяснени причините за сбиването.
              При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• ne znam tuk li e mqstoto ,no mi e smesho i tajno

Христо Стоичков "Поразяващата ръка"
                28 април 2008 | 14:32 |
                Христо Стоичков нападна български фоторепортер в Испания. Всичко се случило, след като изпратеният да отразява старта на "Формула 1" български фоторепортер Любомир Асенов решил да снима бившия национален селекционер, на който това явно не му харесало и нападнал фоторепортера.
                По случая е образувано дознание от испанската полиция.

Христо Стоичков е нападнал и ударил български фоторепортер в Барселона
                Христо Стоичков е нападнал и ударил български фотограф в Барселона, съобщи БТВ. Това се случило пред заведението, в което Стоичков и жена му вечеряли. След спречкването фоторепортерът Любомир Асенов е приет в близката болница с леки наранявания.
                Снощи около 22 часа фоторепортерът Любомир Асенов празнувал Великден в Барселона. Единственият българин, акредитиран да снима Формула 1, е в каталунската столица за поредния старт от шампионата. Асенов вечерял със съпругата си Агнес Методиева, също репортер от вестник „24 часа”, и група приятели, също българи в заведение на брега на морето.
                „Тъкмо си привършвахме вечерята и видях, че г-н Стоичков влиза в ресторанта със съпругата си и се настани на една маса. Прецених, че няма нищо лошо в това да отида да го снимам как е в ресторанта, как вечеря. Една снимка да му направя и то без да го притеснявам, дори и като фен да го снимам. Това не мисля, че е някакъв проблем”, разказва Асенов. „Направих му снимката, излязох от ресторанта и тръгнах да си ходя. Г-н Стоичков ме настигна в гръб, изобщо не очаквах, че е тръгнал след мен, и с юмрук директно ме удари в зъбите. Аз изпаднах просто в лек нокдаун, зави ми се свят, паднах на земята”, допълва фотореротерът.
                Христо Стоичков взел фотоапарата, и започнал да псува и по думите на Асенов се опитал да го ритне два пъти в главата.
                „Аз си поставих ръцете така, че да не ме удари. В този момент се събра полиция. Съпругата ми дойде, пита какво става, какво се случва. Тя е бременна в петия месец, започна да я дърпа, започна да я псува на майка.”, казва още Асенов и допълва: „Аз не говорих нищо, аз не говорих на никакъв език, просто гледах нещата да приключат. И след като проговорих на български, показах си прескартата си, че съм от България журналист, той започна да заплашва: Ти ще видиш какво ще ти се случи в България, ти не знаеш какво ще ти се случи в България. Аз се страхувам, аз се страхувам за мен, за живота ми, за живота на жена ми и на детето ми, на бъдещото ми дете, което е първото дете, което чакам”.
                От полицията в Барселона потвърдили за инцидента и заявили, че той е заведен като спречкване. В момента се води следствие, за да бъдат изяснени причините за сбиването.

Коментар

• http://www.sionmc.com/storace/stealing.htm
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• http://youtube.com/watch?v=7Yu7NonpbuQ

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she
                      Първоначално изпратено от thehun
                      Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                      Средната възраст за пенсиониране - 68 г. , предвижда стратегия по заетостта до 2015 г.
                      Средната продължителност на живота в България според Еуростат е 69 години
                      ИДЕАЛНО, защо трябва да си плащам осигоровки?????????
                      Koй иначе ще осигурява държавната администрация и циганите?

То ако беше много хубаво да се плащат осигуровки,нямаше да се налага да ни насилват да го правим.Държавата няма да те кара да правиш нещо,от което да имаш файда.Дори напротив-доста ще ти пречи.

Коментар

• Уау,

интересен начин за правене на грил. Дали някой купува ?
                        Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Край на постите!!!

Коментар

• http://www.vbox7.com/play:67945b27
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Вчера на нерегулирано кръстовище са се блъснали BMW последен модел и джип "Чероки". Шофьорите и пътниците са се отървали само с леки огнестрелни рани.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                                Средната възраст за пенсиониране - 68 г. , предвижда стратегия по заетостта до 2015 г.
                                Средната продължителност на живота в България според Еуростат е 69 години
                                ... тва не е за тука май...
                                за друга тема ...
                                :shock:
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X