IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Директор вика секретарката си и и съобщава: "Решил съм да отидем за седмица в чужбина. Приготвяй си багажа.". Секретарката на път за вкъщи съобщава новината на мъжа си: "Скъпи, заминавам с шефа "на командировка" за седмица, ще се наложи
    да се грижиш сам за себе си.". Мъжът звъни на любовницата: "Жена ми заминава за седмица, хайде да прекараме това време заедно." Любовницата звъни на ученика си, на който преподава частни уроци по математика: "Ще съм заета, имам много работа, за една седмица уроците се отменят." Доволното момче звъни на дядо си: "Дядо, цяла неделя няма да имам занятия, т.к. учителката ще е заета. Хайде да прекараме седмицата заедно.". Дядото (директора на фирмата) отново звъни на секретарката си: "Тази седмица внука ме помоли да прекарам времето си с него. Пътуването се отменя. Ще заминем друг път." Секретарката звъни на мъжа си и му казва "Шефът е зает тази седмица, отложихме командировката". Мъжа звъни на любовницата: "Не може да се видим тази седмица, жена ми отмени пътуването си". Любовницата звъни на ученика си: "Тази седмица занятия ще има както обикновено". Ученика звъни на дядо си: "Дядо, учителката каза, че ще имаме уроци както обикновено. Няма да мога да ти правя компания". Дядото звъни на секретарката си "Не се безпокой, заминаваме тази седмица. Събирай багажа."
    Life won't wait for you.

Коментар

• Малко момче на телефона:
      - Ало,нафта имате ли?
      - Тука е сладкарницата ,бе,идиот.
      - А кисело мляко имате ли?
      - Имаме,да!
      - А за нафтови печки става ли?
      Life won't wait for you.

Коментар

• След клюките за повишена радиация,
        Министъра на енергетиката решава да се консултира с бог.
        Отива в Рилския Манастир(за да е по близо до бога),
        качва се на баира и се провиква:
        - Бооо-жеееее,съвсем безопасно ли е в Ко-зло-дууууй?
        Ехото му отговаря:
        - Уууууй,ууй,уй...
        - А ще построим ли и в Бе-ле-нееее?
        - Нееее,нее,не...
        Life won't wait for you.

Коментар

• ...по точно, май не се вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy
            Първоначално изпратено от Cave Man
            Karo

Пуснато на: 17:03:28 ч. | 02.07 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Cave Man написа:
            Official написа:
            А Лупи сега какво ще го правят, с тия 3,5 млн?

Мани го Лупи, вие акционерите тука успяхте ли да отделите акцията от предприятието ?

Добре е, че все повече хора осъзнават че едно подобно отделяне на акцията от предприятието може да бъде добре за всички нас. Все пак не е нужно да се спира растежа на акцията от проблемите които има в момента в предприятието. В началото някои хора не можеха да разберат идеята, но явно вече са я усмислили.
            Реално, дали ще имаш акция от предприятие в което има мажоритар а фри-фоута е незначителен, т.е. нямаш никаква власт за решения, или ще имаш една чиста акция, при която от теб пак нищо няма да зависи е едно и също.
            Разликата е в това, че поне пред чистата акция няма да имаме ограничения на потенциалния растеж, всичко ще се определя от пазара и от притока на свеж ресурс.
            Не е препоръка.
            Ха ха ха
            Тоя Karo определено отнася жълтата фланелка, няма конкуренция!
            :-D :-D :-D
            на мен ми липсва позитивизма му и интересните икономически теории!!!

Коментар

• ...не е ли видно!

Коментар

• Първоначално изпратено от thehun
                Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от Bouns
                Първоначално изпратено от No money, no credit
                ... видно е че има сериозна подкрепа на нива около 1120, обаче това не се вижда. ....
                Коментари относно Софикс, "невидимата ръка" и други аномалии
                haehehahahheaa
                Последно вижда ли се или не ??????????
                Аз техническия анализ го отрекох преди 2 години на БФБ. Сега гледам само support и resistance levels, за да преценявам по-добре кога да влизам в някоя позиция. За това не мога да кажа аргументирано да ли има или няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Първоначално изпратено от Bouns
                  ... видно е че има сериозна подкрепа на нива около 1120, обаче това не се вижда. ....
                  haehehahahheaa
                  Последно вижда ли се или не ??????????
                  Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                    haehehahahheaa

Коментар

• У нас наистина уравновиловката е голяма, но имаме ли избор когато заплатите са ни ниски? В смисъл, че след като вземаш една средна за БГ заплата от да речем 2500лв., няма начин за диверсифициране на заплщането, защото нагоре никой не дава, а да ти смъкват надолу означава да те изпъдят и сам да си тръгнеш. За да има диверсификация трябва да се тръгва от едно по-нормално ниво, да речем 4000-5000лв. за БГ, което е нищо за ЕС
                      .Това от един от "либералите"-средната заплата в БЪЛГАРИЯ Е 2500лв,диверсифицира заплатата,леле майко юнашка ,още либерална.
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit

Коментар

• Човекът се бъзика с вас, вие му се връзвате

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                            Според мен КАРО е провокатор-не може човек да е толкова ....
                            Може MILOM, може и мнението в конкретния случай не е вече за тази тема, защото не е смешно Още повече, че човекът се хвалеше, че е завършил икономика

Коментар

• И ний...

"И ний сме дали нещо на светът - чистата акция!"

Тези думи някак само от себе си ми дойдоха наум... Какво новаторско понятие... ЧИСТА АКЦИЯ... замислете се само....:-)

Коментар

• Според мен КАРО е провокатор-не може човек да е толкова ....
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X