IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• '''

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Spec
        Първоначално изпратено от Valuator
        Щеше да е добър виц ако не беше истина

Първоначално изпратено от в-к Дневник
        Мъж роди момиченце

Трансесксуалният американец Томас Бийти (34 години), известен като бременния мъж, роди по естествен път момиченце на 29 юни в американския щат Орегон, съобщи "Таймс онлайн". Единствената разлика е, че не мога да кърмя, но много жени не го правят, казва Бийти, който е роден като момиче под името Трейси Лагондино. След операция става официално мъж и се жени за Нанси. Двойката е от 10 години заедно, но съпругата му не може да има деца. Тъй като Бийти е запазил репродуктивните си органи, решава чрез анонимен донор да има дете. За целта спира инжекциите с тестостерони, които са част от неговата промяна на пола. След първото си раждане Бийти иска да има още деца. Аз съм личност и имам правото да имам биологични деца, казва той.
        Още по голям виц е, че Дневник започна да гони по тематика и стил Днес.бг :-) Явно броячката на Нилсен е голям господар :-)
        Тва е некой хемафродит щото се съмнявам тоя да си е присадил яичници и кото там трябва още
        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
          Щеше да е добър виц ако не беше истина

Мъж роди момиченце

Трансесксуалният американец Томас Бийти (34 години), известен като бременния мъж, роди по естествен път момиченце на 29 юни в американския щат Орегон, съобщи "Таймс онлайн". Единствената разлика е, че не мога да кърмя, но много жени не го правят, казва Бийти, който е роден като момиче под името Трейси Лагондино. След операция става официално мъж и се жени за Нанси. Двойката е от 10 години заедно, но съпругата му не може да има деца. Тъй като Бийти е запазил репродуктивните си органи, решава чрез анонимен донор да има дете. За целта спира инжекциите с тестостерони, които са част от неговата промяна на пола. След първото си раждане Бийти иска да има още деца. Аз съм личност и имам правото да имам биологични деца, казва той.
          Още по голям виц е, че Дневник започна да гони по тематика и стил Днес.бг :-) Явно броячката на Нилсен е голям господар :-)

Коментар

• Щеше да е добър виц ако не беше истина

Мъж роди момиченце

Коментар

• Позлатена бебешка чурка убягва от погледите05 юли 2008 / News.dir.bg
              Декоративен елемент от фриза на фасадата на Народния театър “Иван Вазов“ убягва от очите на многобройните минувачи от площада пред театъра.
              От години едно от херувимчетата там, освен с позлатен венец от лаврови клонки, се гордее и с позлатено “мъжко достойнство“, предаде Bulphoto.

Коментар

• От прогнозата за времето:
                През изтеклата седмица времето над София беше слънчево с прегърмявания.

Коментар

• Пуснато на: 05 Юли 2008 20:58 Заглавие: Покупката на 2-те френски корвети - за и против!

--------------------------------------------------------------------------------

Цитат:
                  Готов съм да се обзаложа, че ФМ и Фактс са два съвсем различни индивида.

blah blah , залагам 100 акции от Химко .... а ти............. нали знаеш ,че ние пари нямаме , но акции бол.... http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=10887&r=43 ;-))))

Коментар

• Specialem pozdrav za vsi4ki facebook-ovci haha
                    http://youtube.com/watch?v=he1rYR_8T4s

Коментар

• Това си е мое лично мнение не се заяждам с никой. Просто се мъча да разсъждавам, колкото и да е труд

Коментар

• Re: Дал Бог - Взел Бог

Първоначално изпратено от орка
                        Комисията за финансов надзор (КФН) издаде лицензия за доброволно здравно осигуряване на Здравноосигурителен Фонд Далл Богг: Живот и Здраве ЕАД. Лицензията дава право дружеството да предлага здравноосигурителен пакет Комплексна медицинска помощ и грижа за здравето.
                        идеята на фонда е: "Господ здраве да ви дава...ние само ще прибираме парите"

и още...

На свое заседание от 4 юли 2008 г. комисията взе следните решения:

1. Издаде лицензия за допълнително пенсионно осигуряване на Пенсионносигурителен Фонд „Далл Богг: Пари и виагра” ЕАД.
                        2.Издаде лицензия на Договорен фонд "Далл Богг Възход и растеж"
                        хахах...написаното не представлява препоръка за покупка или продажба на ценни книжа, за каквото и да е инвестиционно решение за вашите старини!!!

Коментар

муахахахахахахаха, името е номер едно!!!!!!!!!!!!!! Далл богг: живот и здраве!!!!! тия ще станат легендарни!!!

Комисията за финансов надзор (КФН) издаде лицензия за доброволно здравно осигуряване на Здравноосигурителен Фонд Далл Богг: Живот и Здраве ЕАД. Лицензията дава право дружеството да предлага здравноосигурителен пакет Комплексна медицинска помощ и грижа за здравето.

Едноличен собственик на новото дружество е Търговска лига – Национален център АД. Далл Богг: Живот и Здраве ЕАД е с едностепенна система на управление, като в състава на съвета на директорите влизат Тихомир Каменов – председател на СД, Тони Веков зам.-председател и изпълнителен директор, Славейко Джамбазов – член на СД и изпълнителен директор, Григор Горчев – член на СД, Таквор Бохосян – член на СД и Младен Григоров – член на СД.

Коментар

• Iz dnevnika na Emel Etem

6,28 sutrinta - Neshto gramna. Mnogo vazhno.Da si garmi.

6.40 sutrinta – Pak se garmi. Aman be, chovek ne mozhe da si pospi!

7.00 sutrinta – Garmi i ne spira. Dosadno. Kade mi e zakona, che da si pocheta dokato mi pravyat pricheskata i da si podbera toaleta.

7,30 sutrinta – Frizyorkata mi e pritesnena neshto. Bili gramnali 2000 tona... neshto si tam. Dreme mi, nali v moya si zakon ne go pishe.

7.40 sutrinta – Sergey mi zvanna. Neshto mu saborilo kafeto.Pita, znam li neshto.Ot kade da znam pak az.Ne znam, estestveno.. I frizyorkata nishto ne znae.Pita me mene.Ligla.

8..00 sutrinta – Nyakakav voenen mi zvani, Obyasnyavam mu, che sam na frizyor i da ne me bezpokoi.A, nach. shtaba bil. Ne go znam toya. Abe, proverih si v zakona. Nikade ne pishe kakvo da pravya.Pishe, kakvo da ne pravya. Uu... tezi obuvki ne sam si gi nosila oshte.

8.15 sutrinta – Sergey nastoyava da ida da vidya zashto mu podskacha kafeto oshte. Da ide i da si vidi sam. Kaza mu go, ama go marzyalo.Da ida az, toy bil shefa i se nuzhdael ot ochi i ushi. Dobre de, tragvam. I Ahmed neshto lyubopitstva, ama i toy zaet. E, vse az li da hodya!?!!?

8.15 sutrinta – Otidoh, vidyah, skasah si chorapogashtnika. Neshto gori, neshto garmi, ne e bedstvie, ne e avariya. Ne e prirodna katastrofa. Ne e v moya resor. V moya zakon si pishe mnogo yasno, Bedstvie e zemetresenie ot 10 po Rihter nagore, padnal asteroid, vsemiren potop i vse takiva neshta. Boyko! Ti si vinoven! Da ti go kazha v ochite.Az da ne sam ministar na vsichko? Shto me razkarvate po nikoe vreme? I si skasah chorapogashtnika i ne mozhah da vidya kade shte pochivam prez lyatoto. Dosadnitsi takiva. Pomolih Ahmed da mi prati aktualniya spisak na nashite firmi, koito da se zaemat s pochistvaneto.

11.00 predi obed – Preskonferentsii, dosadno.Gladna sam...

23.00 predi polunosht – Sergey nastoyava da hodya po televiziite i da obyasnyavam kakvo pishe v zakona mi. Negramotnitsi! Da si go prochetat sami! Kakvo ima da obyasnyavam. Oshte me e yad za chorapogashtnika!

Коментар

Едноличен собственик на новото дружество е Търговска лига – Национален център АД. Далл Богг: Живот и Здраве ЕАД е с едностепенна система на управление, като в състава на съвета на директорите влизат Тихомир Каменов – председател на СД, Тони Веков зам.-председател и изпълнителен директор, Славейко Джамбазов – член на СД и изпълнителен директор, Григор Горчев – член на СД, Таквор Бохосян – член на СД и Младен Григоров – член на СД.
                              И аз не можах да повярвам Като първоаприлска шега звучи.....

Коментар

• В света на чувствата:мечта-това е още неотворена бира,а носталгия-вече изпитата.
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X