If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
маранди, вече го дигнах.Давай с критиките :-)
Не е кой знае какво, ама за без пари, толкова :-)
:-)
Borsalino,сега като го гледам, наистина се е получило добър бисер
Дори да си призная, сега като се чета и ми става смешно, защото признавам,доста двусмислено си звучи
" Когато на кофти човек му е готино - това е чалга, а когато на готин човек му е кофти - това е блус "
Много е важно за официалната наука да бъде определен автора на тази мисъл-доктрина! Чрез едно бегло проучване успях да извадя само анонимния ник georgi969, който първи споменава горната дедукция. На прага сме на едно ново еволюционно разклонение на сапиенса! За хронолозите на антропологията всяка една етно-културна мутация може да бъде вярна следа към самите генни огнища на новите хоминиди! Ще успее ли съвременният човек да се адаптира към съвременните (sic) условия?! Гледайте последните и от най-долна пломба холивудски продукции за да узнаете бъдещето му!
Риел 99“ е 32,5% собственост на регистрираната в Люксембург „Фърст Инвестмънт Интернешънъл“, а другият по-голям акционер е Росица Димитрова с дял от 30,5%. Управляващи са Милена Урдева, Росица Мечкарова и Ирена Маринова, която е съдружник на Васил Божков в „Българска енергийна хрупа“.
Коментар
ivandavidov
Първоначално изпратено от 1anti
Първоначално изпратено от MILOM
Научен вариант на поговорката:"Гладна мечка хоро не играе"
"Неконсумирал медолюбив бозайник не интерпретира фолклорни мотиви"
hahahaha )
Ще си позволя да променя малко научния вариант на тази поговорка:
Неконсумирал медолюбив бозайник отказва да интерпретира фолклорни мотиви.
- Откъде ти е този рус косъм на панталоните? - пита жена мъжа си. - Сигурно се е залепил в трамвая... - Да не е от новата ти руса колежка? Глупости, аз винаги си свалям панталоните...
"НЕЛИ, ексводещата на "Туистър" по GTV, призна пред столичен седмичник, че планираната сватба с дългогодишния є приятел Айвън няма да я бъде това лято. В момента фронтменът на преквалифициралата се от стриптийзьори в поп група формация Boys 2 the Max и красавицата са разделени, тъй като той има плътна серия от ангажименти на морето и въобще не се виждали. На въпрос дали са се разделили за пореден път, Нели категорично отговорила уклончиво, но пък потвърдила, че към момента в живота є няма друг мъж."
аз си мисля, че тази важна информация е причината за срива на бфб .. когато се съберат , тогава и влака ще потегли ахахахах
Темата все пак е за бисери без да се уточнява че бисерите трябва да са от БФБ.
Критичното и аналитичното;-)))
"Говорят за ценности, но крадат сребърните лъжички" -"За корумпираните официални лица в Централна и Източна Европа, животът рядко е бил по-добър. Присъединяването към ЕС предложи големи фондове от публични пари за крадене. И местните антикорупционни учреждения са доказано беззъби, изолирани или просто закостенели. "
Ами какво друго да правят, след като възприехме западната ценностна система, която е по начало система на егоистичния крадец. Единствената разлика е, че западняците крадат главно от чуждите и по-малко от своите. Нашите няма как да крадат от чуждите. Териториите са разпределени. Затова им остава само да крадат от нашите. Голямата надежда - еврофондовете май няма да се осъществи. Да крадеш от крадеца не е лесно." http://money.ibox.bg/comment/id_23664640
"НЕЛИ, ексводещата на "Туистър" по GTV, призна пред столичен седмичник, че планираната сватба с дългогодишния є приятел Айвън няма да я бъде това лято. В момента фронтменът на преквалифициралата се от стриптийзьори в поп група формация Boys 2 the Max и красавицата са разделени, тъй като той има плътна серия от ангажименти на морето и въобще не се виждали. На въпрос дали са се разделили за пореден път, Нели категорично отговорила уклончиво, но пък потвърдила, че към момента в живота є няма друг мъж."
аз си мисля, че тази важна информация е причината за срива на бфб .. когато се съберат , тогава и влака ще потегли ахахахах
Коментар