IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://fr.youtube.com/watch?v=AlPqL7...eature=related
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Setver

Е на това нещо му гледам вече няколко дни рекламата по БТВ.
      Кой нормален човек ходи на такива места?
      То бива да правят общонационални събори, ама чак и по телевизията да ти казват че и бабати ще е там ?

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАМЕ И ТУК?!?!?!
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Е на това нещо му гледам вече няколко дни рекламата по БТВ.
        Кой нормален човек ходи на такива места?
        То бива да правят общонационални събори, ама чак и по телевизията да ти казват че и бабати ще е там ?

Коментар

• Тъмна нощ с мъгла. Пътува си Пешо с колата и хоп нацелва идиота отпред, които току що си е загасил фаровете. Излиза разярен навън:
          - Кретен! Защо си загаси фаровете? Не виждаш ли каква е тъмница!?
          - Мислех си, че в моя гараж мога да правя каквото си поискам!

Коментар

• Drujestvoto moje da se chete i taka - Kak-ste-delim Kelepir-ot s kelesh-oglu Sol-tashak

Коментар

• Към 30.06.2008 г. е извършена продажба на 23,08% от капитала на ЦКБ Риъл Естейт фонд АДСИЦ и продажба на 23,08% от капитала на Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ, се казва в Междинния доклад за дейността. Печалбата от двете участия е над 1 500%.

Извършените покупки са за 100.00% от капитала на Молет АД, придобити са 718 236 бр. акции с ном. 10 рубли, представляващи 6,93% от капитала на Татинвестбанк - гр. Казан, Република Татарстан, покупка на 100.00% от капитала на дружество с ограничена отговорност Химимпорт Хунгари Керешкеделми Корлатолт Фелельошегю Таршошаг и придобиване на 10% от капитала на Асен Николов АД.

Dajte akzii ot tam!!!

Коментар

• “Уолстрийт джърнъл”: Български брокер е изчезнал, преди да му бъдат отправени обвинения
                31 юли 2008 | 08:19 | Агенция "Фокус"

Ню Йорк. Федералната прокуратура на САЩ смята, че брокер от Уолстрийт, който е разследван за продажбата на свързани с ипотеки ценни книжа, е напуснал Съединените щати и е заминал за родината си – България, съобщава вестник “Уолстрийт джърнъл”, позовавайки се на запознати със случая.
                Това е станало докато прокуратурата подготвяла повдигането на обвинения в разследването срещу двама бивши брокери от „Кредит Суис”. Властите разследват дали брокерите Ерик Бътлър и Юлиян Цолов са излъгали инвеститори за това, как вложили техните пари в т. нар. „дългови инструменти с дълъг матуритет”.
                Знаех си аз, че в ипотечната криза има нещо гнило...
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Старата акула учи младата, как се нападат хора...
                  Праиш един широк кръг около жертвата... , некъде около 30 м.
                  после още един на 20 м...
                  После на 15 м...
                  През цялото време плавника трябва да ти е над водата...
                  та човека да го вижда...
                  и последен кръг на 1,5 метра.. После атака...
                  .. Малкия пита :
                  Е не може ли напрао да го нападна ? ... За кво да го обикалям толкова ?
                  ... Може и направо.. ,ама без лай.а са по-вкусни..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Как е минижуп на различните езици ?

Японски - Му се сака на путака

Френски - Ревю де путе

Италиански - Панорама де ла пичоне

Кутайски - Де хуй де

Гръцки - Видакис путакис

Английски - Скив май слийв

Руски - путевидение

Коментар

• ИСКАМ ТАКЪВ ЧАСОВНИК
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Петима нашенци окрадаха 5 км. жица от испанска АЕЦ, хванаха ги

Муахахахахахахахахахаха!!!! :-D :-D :-D
                        ----------------------------------------------------
                        [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• http://s4.tinypic.com/no61w6.jpg

Коментар

• Market Experience of a Naпve Stock Operator

Не че е далеч от реалността..

Коментар

• "За Дарик Цаконски обясни, че са заклали две телета в камион, негова собственост.“Искахме да направим курбан, белким се споминат управляващите или си отидат, защото иначи ние ще се споминем."

:-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Гнездото на банковите слуховете !!!;-)))

Agent - БГ-мамма,Местожителство:
                                USA
                                "не знам на какво ниво е тази програма, но продукцията им е продадена за 10 години напред" ... "Наш приятел работи може би 10 години за компания която е швейцарска и го премести тук и после не знам как точно той си основа компания със съдружник естествено в Лос Анджелос и той ни е казвал ако си смениш покрива с такъв 50% ти връщат парите-не знам на какво ниво е тази програма, но продукцията им е продадена за 10 години напред.Той даже ни показа като му бяхме на гости покриви-аз поне не направих разлика, но това е щат с много слънце през годината. При нас доста вали, но скоро в местния вестник четох че започват разни къщи да строят по специален начин и ги водят http://seattletimes.nwsource.com/htm...energy21e.html
                                Естествено кпд-то на тези панели не е толкова високо, мисля че тои казваше за 20%, но със сигурност знам че съществуват естествено по-скъпи които се използват от НАСА и са три пъти повече-тези телескопи които изпращат в космоса използват слънчева енергия. Не знам за твоя щат-ти можеш по така да се ориентираш. Аз мога да го питам по е-маил и ще ти пиша ако разбера нещо че той е малко труден

Много ти благодаря за информацията! Аз бях гледала на няколко сайта, бяха писали, че тук точно в нашия град има голям потенциал, а и наистина е много слънчево ( когато не вали сняг ). АКо можеш да го питаш ще е чудесно! " http://forum.bg-mamma.com/index.php?...382.msg3518915

Коментар

Working...
                                X