Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Setver
Е на това нещо му гледам вече няколко дни рекламата по БТВ.
Кой нормален човек ходи на такива места?
То бива да правят общонационални събори, ама чак и по телевизията да ти казват че и бабати ще е там ?
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАМЕ И ТУК?!?!?!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Към 30.06.2008 г. е извършена продажба на 23,08% от капитала на ЦКБ Риъл Естейт фонд АДСИЦ и продажба на 23,08% от капитала на Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ, се казва в Междинния доклад за дейността. Печалбата от двете участия е над 1 500%.
Извършените покупки са за 100.00% от капитала на Молет АД, придобити са 718 236 бр. акции с ном. 10 рубли, представляващи 6,93% от капитала на Татинвестбанк - гр. Казан, Република Татарстан, покупка на 100.00% от капитала на дружество с ограничена отговорност Химимпорт Хунгари Керешкеделми Корлатолт Фелельошегю Таршошаг и придобиване на 10% от капитала на Асен Николов АД.
Dajte akzii ot tam!!!
Коментар
-
“Уолстрийт джърнъл”: Български брокер е изчезнал, преди да му бъдат отправени обвинения
31 юли 2008 | 08:19 | Агенция "Фокус"
Ню Йорк. Федералната прокуратура на САЩ смята, че брокер от Уолстрийт, който е разследван за продажбата на свързани с ипотеки ценни книжа, е напуснал Съединените щати и е заминал за родината си – България, съобщава вестник “Уолстрийт джърнъл”, позовавайки се на запознати със случая.
Това е станало докато прокуратурата подготвяла повдигането на обвинения в разследването срещу двама бивши брокери от „Кредит Суис”. Властите разследват дали брокерите Ерик Бътлър и Юлиян Цолов са излъгали инвеститори за това, как вложили техните пари в т. нар. „дългови инструменти с дълъг матуритет”.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Старата акула учи младата, как се нападат хора...
Праиш един широк кръг около жертвата... , некъде около 30 м.
после още един на 20 м...
После на 15 м...
През цялото време плавника трябва да ти е над водата...
та човека да го вижда...
и последен кръг на 1,5 метра.. После атака...
.. Малкия пита :
Е не може ли напрао да го нападна ? ... За кво да го обикалям толкова ?
... Може и направо.. ,ама без лай.а са по-вкусни..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Петима нашенци окрадаха 5 км. жица от испанска АЕЦ, хванаха ги
Муахахахахахахахахахаха!!!! :-D :-D :-D----------------------------------------------------
[url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.
Коментар
-
"За Дарик Цаконски обясни, че са заклали две телета в камион, негова собственост.“Искахме да направим курбан, белким се споминат управляващите или си отидат, защото иначи ние ще се споминем."
:-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Гнездото на банковите слуховете !!!;-)))
Agent - БГ-мамма,Местожителство:
USA
"не знам на какво ниво е тази програма, но продукцията им е продадена за 10 години напред" ... "Наш приятел работи може би 10 години за компания която е швейцарска и го премести тук и после не знам как точно той си основа компания със съдружник естествено в Лос Анджелос и той ни е казвал ако си смениш покрива с такъв 50% ти връщат парите-не знам на какво ниво е тази програма, но продукцията им е продадена за 10 години напред.Той даже ни показа като му бяхме на гости покриви-аз поне не направих разлика, но това е щат с много слънце през годината. При нас доста вали, но скоро в местния вестник четох че започват разни къщи да строят по специален начин и ги водят http://seattletimes.nwsource.com/htm...energy21e.html
Естествено кпд-то на тези панели не е толкова високо, мисля че тои казваше за 20%, но със сигурност знам че съществуват естествено по-скъпи които се използват от НАСА и са три пъти повече-тези телескопи които изпращат в космоса използват слънчева енергия. Не знам за твоя щат-ти можеш по така да се ориентираш. Аз мога да го питам по е-маил и ще ти пиша ако разбера нещо че той е малко труден
Много ти благодаря за информацията! Аз бях гледала на няколко сайта, бяха писали, че тук точно в нашия град има голям потенциал, а и наистина е много слънчево ( когато не вали сняг ). АКо можеш да го питаш ще е чудесно! " http://forum.bg-mamma.com/index.php?...382.msg3518915
Коментар
Коментар